Seuraa 
Viestejä45973

Noin vuosi sitten, kun vielä asuin vanhempieni luona, huomasin omituisen ilmiön vessassakäydessäni. Joskus kun olin vetänyt pöntön, pinnalle jäi kellumaan outoja, ruskeita palloja. Ei, ne eivät olleet ulostetta. Aluksi luulin niiden olevan, kunnes kerran nostin yhden ylös ja huomasin sen olevan muovinen. Ne olivat ilmeisesti onttoja (ja siksi kelluivat) ja saumat näkyivät. Läpimitta suunnilleen euron kolikon verran ja en ole ihan varma, olivatko ne aivan symmetrisen pyöreitä, pinta oli kuitenkin röpelöinen.
Palloja ei koskaan kellunut ennen pöntön käyttöä vaan aina vasta kun olin vetänyt sen.

Tämä ilmiö hämmensi itseäni aika lailla. En kehdannut puhua siitä kellekkään koska ajattelin, että katsoisivat vinoon. Pallot eivät suostuneet uppoamaan joten jouduin nostamaan ne roskiin. Taisin nähdä niitä kolme kertaa.

Talossa asuu pieni lapsi joten sinänsä kummallisen tavaran joutuminen pyttyyn ei ole mahdotonta, mutta eivät nuo mitään lelujakaan muistuttaneet ja niiden ilmestymisvälit olivat melko pitkät. Käytetäänkö tuollaisia palleroita viemäreissä??! Kyse oli rivitalosta.

Sivut

Kommentit (17)

John Carter
Oletko varma, että et ole kännissä ollessasi syönyt esimerkiksi muovia?Ikinä ei tietenkään voi olla varma mitä kännissä on tehnyt. Mutta epäilen ettäkö olisin tuottanut itse nämä pallot.. Jostain muualta ne putkahtivat.

edit: lause korjattu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
John Carter
Seuraa 
Viestejä10207

Sinun kannattaisi ottaa yhteyttä Tapani Koivulaan, sillä hänen vaimonsa käsilaukkuun ja työpöydälle on ilmestynyt samanlaisia mystisiä palleroita, jotka eivät kuitenkaan ole olleet ruskeita vaan läpinäkyviä. Sinä olet ehkä joutunut abduktion uhriksi, mutta et vain ole havainnut sitä. Zeta Reticulin elokuvateattereissa kuulemma myydään suklaapopcorneja, jotka muistuttavat koostumukseltaan kuvailemiasi palleroita.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Nupo
Seuraa 
Viestejä208

Abduktion yhteydessä sinuun on todennäköisesti istutettu bluxtin yrmyttävän transmutaattorin geenejä, ja transmutatointitaidon ollessa vielä hakusessa transmutatoit vahingossa vähän sitä sun tätä.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Ehkäpä ne pallerot teleportattiin kiertoradalta.

Omassa pytyssä uiskenteli usein takavuosina syyspakkasten tultua rottamaisia otuksia. Muutama vuosi asiaa pähkäiltiin, mutta mysteeri selvisi lopulta ja pulma sai ratkaisun.

Kyseessä ei tässä tapauksessa ollut teleporttaus kiertoradalta.

- Ubi bene, ibi patria -

Tässä lisää:

Rauni Leena Luukanen-Kilden mielestä meitä säteilytetään, olisiko mahdollista että säteilyn vuoksi feces muuttuu muovimaiseksi?

Säteilytyksen tarkoitus on kyllä hieman epäselvä..

Eikös joku isomahainen nuori tyttö mennyt vessaan ja säikähti kun pytyssä oli vauva ? Kaikki on mahdollista?

Oliko niissä muovipalloissa karvoja?
http://www.youtube.com/watch?v=_ug7WEUx ... AE62776EE7

syytinki
Seuraa 
Viestejä9413

Hmmm. Ettei vain joku olisi mutantti. Valmistaa muovia suolessaan. Olemme pelastettuja, jos näin on.

Voi ne tietysti olla kakrujen muovikuuliakin, Niitä alkaa olla joka paikassa, miksei vessanpytyssäkin. Ei tarvitse kuin nostaa jalka pytyn reunalle, kun solmii kengännauhat. Pohjan raoista voi tippua mitä vain.

syytinki
Voi ne tietysti olla kakrujen muovikuuliakin, Niitä alkaa olla joka paikassa, miksei vessanpytyssäkin. Ei tarvitse kuin nostaa jalka pytyn reunalle, kun solmii kengännauhat. Pohjan raoista voi tippua mitä vain.

Halkaisija oli euron kolikon verran.

Vierailija

No sitten se ei ole päässyt kyllä aika varmasti säiliöstäkää, kun euron kolikkoa ei sinne reunaan saa mahtumaan, joten se lienee yksi ja sama pallo joka on jäänyt hajulukkoon ja jollain fysiikalla ne sieltä vetäessä pompsahtavat. Jos pönttö oli mallia jossa vesi oikeen sujahtaa pinnan laskiessa, on keissi vieläkin selvempi.

Eli kysymys on siis sama kuin kysyisit: Mitä on ruskeat muovipallot. Ne ovat ruskeita muovipalloja.

Rybäleidä perdeeddä?

Yks lähestymistapa ongelmanratkaisuun on rajata ja pilkkoa ongelmaa pienemmäksi ja pienemmäksi aina niin pitkälle ettei ongelmaa enää edes ole:

- Kokeile vain vetää vessa. Ilmestyikö ne muovit jostain?
- Käy istumaan pystyllä ja vedä vessa. Ilmestyikö nyt?
- Pese pyttyä harjalla kovakouraisesti, ilmestyykö?
- Vaatiiko ilmestyminen siis kakkimisen ja/tai istumisen pytyllä?

- Vedä vessaa vain vähän, milloin ne ilmestyvät?
- Huomaatko mistä ne ilmestyy?
- Kelluuko ne muovit ja miten vaaleita ne on. Jos värjäät nesteen vaikka mehutiivistellä tummaksi niin näetkö paremmin mistä ne ilmestyy?

Sitten voit kokeilla numeroida tussilla ne pallot ja testata ilmestyykö sinne uusia, katoavatko ne johonkin vai ovatko aina vakiot?

Follet
Seuraa 
Viestejä111

Olet varmaan onnistunut syömään muovin jotenkin, vesijohtovesi on niin hyvin suodatettua, ettei siinä tuollaisia palleroita voi esiintyä. - Vuosia sitten kolapullo murtui avatessa siten, että pullonsuu näytti aivan ehjältä, Sirpaleet irtosivat vasta kun kulautin juomaa kurkkuuni. Join lasia parin kolmen neliösentin verran. Huolissani menin lääkäriin, joka totesi, että suolen limakalvo on sekä hyvin paksu että hyvin joustava. Oikeassa oli: lasin pirstaleet tulivat ulos luonnollista tietä ilman vammoja.

,

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

HAH!! Tämän on pakko olla pääsiäisvitsi, tai pääsiäispila, ihan miten vaan. Tämä on paras keskustelun avaus mihin olen koskaan törmännyt täällä. Onko sinulla kamera millä ottaisit lähikuvan näistä vessapönttöpalleroista niin voitaisiin koko tiede-jengin voimin ratkaista tämä mysteeri? Varmasti vastaus ja selitys näille löytyy, ja uskon että selitys ei ole mitenkään yliluonnollinen, varsinkaan jos ne pallurat saat kuvattua. Toivon että ne ei tulleet sinun tai lähiomaistesi peräsuolesta, silloin pitäisi olla jo tosi huolissaan mitä muroja on mennyt popsimaan. Eikun kuvia kehiin niin varmoja mielipiteitä palluroiden alkuperästä alkaa satelemaan.
Edit: Jumalauta, olen varma että ne on lottopalloja. Ne pitää toimittaa huomiseksi veikkauksen toimistolle jotta saan taas pääpotin.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Onko kyseessä kerrostalo ja vetääkö yläkerran naapuri mahdollisesti pöntöstä alas kummaa tavaraa, joka voisi jäädä kellumaan viemäriputkiin?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat