Seuraa 
Viestejä13176

Onko kukaan huomannut että kun lehdissä kerrotaan että tapahtui sitä tai tätä, ei kerrota koskaan sukupuolta.

Aina siis oletuksena että miehet tekojen takana.

Esim. yhtä moni juoppokin on nainen kuin mies, kadulla ei monesti näy näitä naisjuoppoja koska ne juopottelevat kotona. Miesjuopot ovat äänekkäämpiä ja käytöksellään aiheuttavat enempi haittaa. Mutta juoppoja on varmaan saman verran molemmissa sukupuolissa.

Myös naiset tekevät tutkimuksien mukaan 50 prosenttia perheväkivallasta. Naisten ongelmat ei siis näy niin paljon mitä miesten mutta eipä se sitä poista.

Uusin tabu mikä on murtumassa on naisten seksiturismi, kovin on väitetty olevan harvinaista mutta kyllä sekin on yleistä. Gambiassa ja muulla käyvät hakemassa palveluita.

syrjäytyneitä naisiakin on yhtä paljon, mutta eipä nekään näy kuin etsivät jonkun epämääräsen äijän ja elävät sen vähillä rahoilla.

Sivut

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Alkoi juttu venyä. Pyyhin sen pois. Aiheesta on jo ihan riittävästi akateemista ja poliittista luomulannosta puhuttu, että sen lisäjauhamisesta miksikään tulisi. Antaa mennä kun on alamäki x)

- Ubi bene, ibi patria -

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Läheisessä vanhemman kansan suosimassa juottolassa näyttää olevan melkoinen ongelma keski-ikäisistä naisista. Useinkin poliisipartio on tilannetta rauhoittelemassa, kun enemmän naukkaillut eukko riehuu.

Ehdottomasti nuoriso tuottaa enemmän ongelmia, mutta kun iso eukko lähtee riehumaan, sen kyllä huomaa!

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Minulla oli aikaisemmin väkivaltaisia taipumuksia kun käytin hormoneja. Alkoholi plus e-pillerit ei ole kaikille akoille ihan hyvä yhdistelmä

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Onhan tässä usko mennyt suomalaisiin naisiin...

Mieluummin sitä joutuu al-qaidan käsittelyyn kuin rakastuu. Kaikki mikä vaan pahimmissa painajaisissa vois sattua taitaa olla nykyään totta mitä suomalaisiin naisiin tulee. Kaikki mitä miestä voi satuttaa tapahtuu. Ei siitä ole enää epäilystäkään.

Pöh, en minä ainakaan halua miestä satuttaa. En henkisesti enkä fyysisesti. Minua on kyllä satutettu, ja olen tässä yrittänyt kursia sydänparkaani kasaan pystyäkseni vielä kerran yrittämään. Ja kyllähän minä pystyn, koska olen harvinaisen vahvaa tekoa. Kaikesta huolimatta.

Eli ehkä nää asiat ei ole sukupuolisidonnaisia.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Ei se tutkimalla parane. Lisää vain kompostinjauhantaa. Kun talousrakenne joskus täällä skandinaviassa pettää, löytää nainen itsensä jälleen hellan ja nyrkin välistä. Ainakin tunnetun historian valossa. Muuallahan maailmassa käytäntö on yhä vallalla enemmän tai vähemmän. Notta miksi vaivautua? Eikös Persut ole täyttä päätä kaatamassa Euroopan vakauspakettiakin ja kovimmat punaniskat hamstraa 308.a ja 12 kal. pukkihauleilla, kestomakkaraa, nötköttiä, suolaa, makaroonia ja papusoppaa kovimman jytkeen ajaksi. Perunasäkkiä unohtamatta. Kun kansa nousee uuteen Isänmaan Aamunkoittoon perunakuopistaan ja piilopirteistään on naisasia toistaiseksi jäähyllä.

Kukapa sitä varmaksi tietää?

- Ubi bene, ibi patria -

Pacanus Rusticanus kirjoitti:

Kun kansa nousee uuteen Isänmaan Aamunkoittoon perunakuopistaan ja piilopirteistään on naisasia toistaiseksi jäähyllä.
Tragediasta (sikäli kun sellaisesta on kyse) löytyy aina niitä hyviäkin puolia, jos vain jaksaa katsoa tarkemmin .

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14241
sapetix
Eikös esim. PMS ole lieventävä asianhaara USA:ssa jos on tehnyt murhan? Jännä miten hormonit ovat naisilla lieventävä ja miehillä ei.

Ranskassa naiset ovat saaneet henkirikoksista lievempiä tuomioita, mikäli ovat kyenneet todistamaan tehneensä veriteon kuukautisten aikaan. (Tavris 1989)

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14241
Pirpana
Minulla oli aikaisemmin väkivaltaisia taipumuksia kun käytin hormoneja. Alkoholi plus e-pillerit ei ole kaikille akoille ihan hyvä yhdistelmä

Juu tästä on ollut aiemmin palstalla puhetta. Yhteys ihmisillä on kiistanalainen, mutta apinoilla vaikutuksia aggressioon ja käyttäytymiseen yleensä on tutkittu jonkin verran ainakin (alla makakeilla):

Time spent in passive body contact, an affiliative state, was reduced by Ovral treatment. In the presence of the male, dominant females aggressively interfered with the sexual interactions of subordinates. This aggression resulted in the termination of a greater proportion of the sexual interactions of subordinates than dominants in the control group only, indicating suppression of this type of interaction by oral contraceptive treatment.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2186714


Yllä siis ehkäisypillerit lisäsivät dominoivien naaraiden aggressiivisuutta muita naaraita kohtaan.

Both types of exogenous steroid treatments appeared to increase cardiovascular and hypothalamic-pituitary-adrenal responses to stress in socially dominant but not socially subordinate females. A history of triphasic OC administration increased contact aggression received, and reduced the prolactin response to fenfluramine, suggesting reduced serotonergic activity, for at least a year following the cessation of triphasic OC treatment.

Tuossa kahdella ehkäisyhormonivalmisteella oli vastaava vaikutus dominantteihin naaraisiin kuin yllä, naaraat saivat enemmän selkäänsä muilta. Lisäksi serotoniinaineenvaihdunnassa esiintyi muutoksia jotka säilyivät ainakin vuoden(!) käytön lopettamisen jälkeen.

Kiinnostavaa siksikin, että naisilla mm. masennus on paljon miehiä yleisempää?

OC treatment increased the frequency of contact aggression received, time spent in locomotion, and sitting close to another animal, and decreased time spent fearfully scanning. OC treatment decreased heart rate, increased activity levels, and increased baseline cortisol concentrations and the cortisol response to adrenocorticotropin compared to control animals. OC treatment decreased the prolactin response to fenfluramine suggesting decreased serotonergic activity. These results suggest that this triphasic OC disrupts social behavior, hypothalamic-pituitary-adrenal axis regulation and the underlying central nervous system function.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14575727


Tässä yhdistelmäpilleri jälleen lisäsi turpiinoton todennäköisyyttä ja kohotti aktiivisuustasoja.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat