Seuraa 
Viestejä45973

En tiedä minne tämä kuuluisi, joten laitan tänne.

Ongelmani on se, että huoneeseeni tulee hämähäkkejä, enkä pysty nukkumaan niiden takia. Onko mitään keinoa millä niistä pääsisi eroon?
En siis halua tappaa niitä, haluaisin vain pitää ne loitolla.
Miksi ne edes tulevat sisälle? Entä välttelevätkö ne valoa, vai tulevatko ne sitä kohti, vai onko se niille yhdentekevää?

Kyseessä ovat isot mustat hämähäkit. En ole varma ovatko ne huonehämähäkkejä vai mitä.
Tämä on jo toinen valvottu yö peräkkäin hämähäkkien takia.
Mistä muuten voisi johtua se, että kaupungissa hämähäkit tulevat sisälle, mutta mökillä vain harvoin, vaikka siellä on ihan kunnon metsä ympärillä?

On se kumma, kun ihmistä paljon pienempi hämähäkki vie yöunet. Järjellä ajateltuna tässä ei ole mitään järkeä, valvoa nyt hämähäkkien takia, mutta minkä sitä itselleen voi kun saa aina hirveän slaagin hämähäkeistä. Eniten inhoan niitä siksi, että se tuntuu kamalalta, kun hämähäkki kävelee iholla ja toiseksi eniten varmaan niiden ulkonäön takia. Ne jalat *puistatus*.

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
syytinki
Seuraa 
Viestejä9418

Yleensä elikot taitaa käpsiä ruuan tai pimpan suuntaan (siis oman lajinsa pimpan, paitsi satiainen). Hämis on hyönteissyöjä.

Jotain syömistä makkarissasi sitten voipi olla. Luteita, täitä, satiaisia ??

Aika kummallista on tuo hämisinvaasio. Sinun luona on varmaan hämäkin pesä, josta on poikaset juuri syntyneet. Normaalisti hämähäkit ovat erakkoja. Tai sitten sänkysi houkuttelee niitä. Pese lakanat ja muut petivaatteet kunnolla.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Vaniljaheart
En tiedä minne tämä kuuluisi, joten laitan tänne.

Ongelmani on se, että huoneeseeni tulee hämähäkkejä, enkä pysty nukkumaan niiden takia. Onko mitään keinoa millä niistä pääsisi eroon?
En siis halua tappaa niitä, haluaisin vain pitää ne loitolla.


No tappamatta niistä ei kyllä taatusti pääse eroon. Ellet kanna niitä purkissa ulos yksitellen. Tosin todennäköisesti osa niistä tulee palaamaan kämppääsi uudestaan.

Jos oikeasti haluat niistä eroon, niin laita maalarin teippiä listoihin, sänkyjen jalkoihin yms. liimapuoli ylöspäin. Siihen jää sitten suurinosa hämyistä kiinni ajan kanssa. Se on toimivaksi todettu keino.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Kiitos neuvoista, täytyy kokeilla niitä.

Mielessä kävi, että toivottavasti täällä ei ole mitään pesää. Täytyy varmaan käydä kaikki paikat läpi.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401
kabus
Aika kummallista on tuo hämisinvaasio. Sinun luona on varmaan hämäkin pesä, josta on poikaset juuri syntyneet. Normaalisti hämähäkit ovat erakkoja. .

Poikaset on pieniä ja niitä on kerralla miljuuna vilistelijää ja poikimisaika kesällä, ja Vanilli sanoi isoja. Ei siis ole pesää. Kunhan ovat talveilleet jossain nurkissa ja nyt kevään tullen käppäilevät ilmoille ruuan hankintaan.

Nostelet vain ulos, niin aikanaan (hyvin pian) ne lakkaa olemasta kiusana.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Runsaan alkoholin ja huumeiden käytön lopettaminen saattaa vähentää kummasti huoneessa ja esim. ihon alla ja päällä kuljeskelevien hyönteisten ja muiden öttiäisten määrää.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Stinger
Runsaan alkoholin ja huumeiden käytön lopettaminen saattaa vähentää kummasti huoneessa ja esim. ihon alla ja päällä kuljeskelevien hyönteisten ja muiden öttiäisten määrää.Sehän se vasta lisääkin niiden öttiäisten määrää
Liskojen yönä ei ole tylsää.

Ei hämähäkit ole mikään ongelma, luteet, torakat ja koit sun muut olisi ongelma. Hämikset ei edes mitään ihmiselle tee, kunhan hiiviskelevät nurkissa. Itse asiassa hämikset syövät kaiken maailman haittaötököitä

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Kunhan pistää tulpat korviin, uimalasit, pyykkipojan nenään, teippaa suun kiinni jollain ilmaa läpäisevällä ja pitää jalassa piukat alushousut, niin voi nukkua ihan rauhassa, lisäksi voi upottaa sängyn jalat vesiastioihin ja töhriä sängynjalat jollain tahmalla mönjällä.

Tai sitten sumuttaa Raidia.

Huoneistoa tuntematta pari knoppia.

-viemärissä jos tiiviste rikki, niin sieltä on kova liikenne joskus.

-kosteusvaurio, eli otollinen ympäristö. Useinkaan ei riihikuivassa ja siistissä ötökät mellasta.

-valaistus voi vetää saaliseläimiä puoleensa ja hämyt seuraa niitä.

- Ubi bene, ibi patria -

Hämähäkin tappaminen tuottaa huonoa onnea. Kannan ne myös pihalle. Tai katselen muualle ja käsken öttiäisen mennä takaisin piiloon pois silmistä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat