Seuraa 
Viestejä45973

Määrittelen ensiksi otsakkeen termit, ensiksi kierrosaivot:
Kierrosaivot ottaa helposti jengaa, kun joku on vähänkin esittämässä kritiikkiä. Kierrosaivot voi helposti tehdä ja sanoa harkitsematonta, jolloin kyseessä lienee ihminen, jolla voi olla myös alhainen impulssikontrolli käyttäytymisessä. Kierrosaivot ovat parhaimillaan nopeassa päätöksenteossa omilla spesiaalialueilla.

Kierroskone tunnetusti hyytyy muuten koneopin mukaan juuri silloin, kun vääntöä tarvitaan.

Sitten vääntöaivo:
Vääntöaivot toimivat harkiten ja tykittävät sanomaa lähes tyylikkään eleettömästi. Vääntöaivot alkavat toimia harkitusti eivätkä hetken mielijohteesta. Vääntöaivot ovat parhaimillaan harkitussa päätöksenteossa, jonka pohjaksi joutuu perehtymään laajoihinkin asiakirjakokonaisuuksiin.

Olisiko sittenkin parasta omata eri tilanteisiin mukautuvat aivot?

Kommentit (2)

Mulla on ainakin puolet ja puolet, tilanteesta riippuen. Tunnepuolen asioissa reagoin melko äkäisen spontaanisti ilman sen kummempaa järkeilyä kun taas konkreettisissa asioissa kylmän eleetön asialinja on parhaaksi havaittu. Mene ja tiedä sitten.

Minulla on nelivetoaivot jossa kierroksia joskus tarvitaan, mutta useinmiten vääntöä. Neliveto täytyy olla ehdottomasti, että pärjää vaihtelevissa olosuhteissa ja kaltevalla liukkaalla pinnalla.
Joskus sekään ei riitä vaan tilanteesta selvitäkseni täytyy ottaa vinssi avuksi joka hitaasti vetää pois mutakuopasta.

Eli neliveto-vinssiaivot, kohtuu kovalla väännöllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat