Seuraa 
Viestejä45973

Onko Ruotsin poliisi rasistinen suomalaisia kohtaan?

Ruotsin poliisi: Suomalaiset rattijuopot ongelma

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... ot-ongelma

Kommentit (14)

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Suomeen pitäisi myös saada sakotus pelkästä rattijuopumuksesta. Meillä siis menee kortti aina samantien ekasta kerrasta. Sitten jossain erittäin törkeissä rattijuopumuksissa taas pitäisi joutua kunnolla vankilaan ennemmin tai myöhemmin.

Ei ruotsalaiset ole rasisteja, maassa maan tavalla.

Vaikeaa nähdä rasismia, jos rikkoo maan lakeja.
Jos dokaa, ei aja.
Oikein, jos Ruotsin poliisi ottaa kiinni rattijuopot.
Samoin Suomessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Barbaari
Asia pitäisi tulla yleiseen tietoon että ruottissa on eri promillerajat mitä suomessa niin ongelma voisi vähentyä huomattavasti. Rasismiksi tuota lienee mahdotonta vääntää?

Paitsi, jos nimeää tapahtuman Freudenthal-ratsiaksi.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Suomessa on juoppoja hyysätty ja käsitelty aivan liikaa silkkihansikkailla. Saisivat pistää ihan vapaasti jokaisen suomalaisen juopon Ruotsissa sisäiseen tarkastukseen, oikein kovalla kädellä kouria pillut ja peräsuolet läpi. Sitten ilman oikeudenkäyntiä vuodeksi-pariksi kylmään vankilaan ja heti sen jälkeen maasta ulos. Suomessakin juoppoutta pidetään hyväksyttävänä ja jopa suotavana. Melkoista kaksoimoraalia jos samaan aikaan muiden päihteidenkäyttäjiä kohdellaan eri säännöillä. Pitäisi vain saada Saudi-Arabian tyyli, jossa siirtotyöläisten asuntoihin tehdään säännöllisesti kotietsintöjä ja pullon löytyessä pitää poistua käytännössä välittömästi maasta. Ei sellainen ole mitään rasismia, vaan sen vastustaminen on suvaitsemattomuutta vierasta kulttuuria kohtaan. Vieraan maan kansalaisella ei ole mitään oikeutta narista, vaan heidän tulee elää kyseisen alueen kansan armolla. Suomi kuuluu suomalaisille, Ruotsi ruotsalaisilla jne.

installer
Seuraa 
Viestejä9908

Suomessa on yleinen suhtautuminen alkoholiin liian myönteinen,keveiden upcider mainosten sijaan voisi ehkä olla "vain dorka dokaa" tietoiskuja...

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Tässä uutisessa tulisi huomioida pari asiaa:

1. Tässä puhuttiin nimenomaan Tukholmasta. Suomesta liikutaan Tukholmaan pääasiassa lautalla, jossa tax-free myymälät ja laivan baari kuuluvat aika monen ohjelmaan.
2. Ruotsin promileraja on 0.2, joka saattaa joiltakin unohtua tai tulla kokonaan yllätyksenä.

En nyt tietenkään millään tapaa hyväksy tai puolustele näitä rattijuoppoja. Maassa pitää toimia maan tavalla. En kuitenkaan näe tässä uutisessa mitään yllättävää tai mitään todistetta suomalaisten överiksi vedetystä juomakulttuurista tai piittaamattomuudesta lakia kohtaan.

EDIT: sanoisin ettei Ruotsin poliisi ole tässä sen enempää rasisti kuin Halla-Aho todetessaan Somaliasta tulleiden syyllistyvän muita useammin rikoksiin. Molemmat ovat tottuneet kotimaassaan erilaiseen oikeuskulttuuriin ja vieras kulttuuri tuo sitten mukanaan yllätyksiä.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401
Moses Leone
Onko Ruotsin poliisi rasistinen suomalaisia kohtaan?

Joo, joo, tietysti on, kun ei anna suomipojan toteuttaa kansallista identiteettiään.

- Tänne on jäänyt perheitä itkemään, kun lähdemme viemään auton kuljettajaa pois.
Mitä noikin muuten oikeesti parkuu. Olisko se känninen ukko pitäny päästää rattiin kuskaan perhettään päin paikallisia pylväitä, vai mitä noilla kulkee päässä. Jos ajaa autolla, ja varsinkin, jos mukana on muija ja mukulat, niin aika edesvastuuttomia pispäitä on neet, jotka alkaa laivalla naukkaileen yhtikäs mitään. Luulis olevan sen verta arvokas lasti kuskattavana, että pitäis niiden henkee ja terveyttä ees jossain kurssissa.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Arvaus osui oikeaan. Moseshan se oli aloittajana. Jotkut identifioituu maahanmuuttajien rikostilastojen linkkaajiksi ja jotkut näihin uutisiin.

Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Itse ajan aina pienessä maistissa, eikä ole ollut ongelmia parkkeerauksenkaan kanssa. Ei tuonne tielle uskalla selvinpäin lähteä, meno on niin kauheata.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat