Seuraa 
Viestejä45973

Poliiseilta pitää kieltää poliisien tunnusten käyttö, sillä viime vuosina monet poliisit ovat syyllistyneet rikoksiin. Varkauksia, pahoinpitelyjä, asiakirja väärennöksiä, huumekauppaa ja käyttörikoksia.

Meissä moottoripyöräilijöissä, kuten muissakin harrastusryhmissä on rikollisia. Mutta ei sen takia meitä kaikkia pidä leimata rikollisiksi. 1% merkistä liikkuu mitä ihmeellisimpiä legendoja; Merkin kantaja on tappanut, kantaja on rikollinen nro 1, ja muuta soopaa..

1%-merkki tarkoittaa oikeasti, sitä että sen kantaja pitäytyy aineissa, joiden huumepitoisuus on prosentin luokkaa. Merkin kantajat eivät esimerkiksi tupakoi ollenkaan, juovat vain alkoholittomia juomia, joiden THC-pitoisuus on prosentti.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Jo on isot ja sekavat puheet pilsneristä. Niin, ja Mersunmerkit piää repiä v...ttuun kun ne kaahailee ja rikkoo liikennesääntöjä. Taksikuskeilta pitäis repiä ne merkit katolta samasta syystä.

1%-merkki tarkoittannee, että teistä peseytyy vuosittain vain joka sadas saippuan kanssa, jos ollenkaan???

Suvaitsevaisuus ja sananvapaus sallii liivien käytön ja se on mielestäni aivan oikein. Merkit kertovat taviksille, että pysykää kaukana, ellette halua tuhota elämäänne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat