Seuraa 
Viestejä45973

IS, Perjantai 27.1.2006

"SAK:n antikampanja

SAK:n rooli on noussut lähes pääosaan vaalikampanjan loppusuoralla, vaikka presidentillä ei olekaan suoraa valtaa työmarkkina-asioihin. Voi siis sanoa, että ulkopolitiikkaan vaikutetaan paitsi Merikasarmista niin myös Hakaniemestä.

SAK on hyökännyt Lauri Ihalaisen (sd) johdolla näkyvästi ja kovasanaisesti "Työväen presidentti" Sauli Niinistöä (kok) vastaan syyttäen tätä palkansaajavastaiseksi "Työvä€n pre$identiksi". Ensimmäisellä kierroksella Niinistö sai olla vielä rauhassa, mutta nyt, kun kisa on tiukentunut jännittäväksi, Niinistön kaikki vanhat synnit on kaivettu esiin suurennuslasin kanssa.

Eilisillan tv-tentissä Niinistö arvosteli voimakkaasti SAK:n toimia. Hän piti itseään "puolustuskyvyttömänä" perättömien syytösten edessä. Mies onkin melko aseeton, kun ay-johtajat kiertävät päivittäin kaupunkeja soppatykkien kanssa ja lataavat Niinistö-kritiikkiä.

Kiinnostava kysymys on tietysti nyt se, mikä vaikutus SAK:n roolilla on äänestäjien käyttäytymiseen. Epävarmojen äänestäjien määrä on edelleen hyvin suuri. Auttaako negatiivinen kampanjointi Tarja Halosen voittoon vai kääntyykö hyökkäys jo itseään vastaan? Lisääkö vai vähentääkö se epävarmuutta? Vaikea sanoa.

Kuusi vuotta sitten SAK turvasi Halosen vaalivoiton, samoin vuonna 1994 Martti Ahtisaaren valinnan. Sunnuntaina selviää, tekeekö mahtijärjestö sen jälleen kerran?

Päivän
sivallus

Sdp:n Eero Heinäluoma arvelee keskustan ja kokoomuksen rakentavan maahan laajempaa porvariyhteistyötä.

- Sitä kautta ollaan uudelleen jakamassa kansaa vuohiin ja lampaisiin, Heinäluoma analysoi Uutispäivä Demarissa."

Tosi tökeröä, että suuri järjestö lähtee "antikampanjaan" toista ehdokasta mollaten ja kaivaen kaivamalla vikoja nyt esim. Niinistöstä. Menipä luottamus täysin työmarkkinajärjestöihin. Erosin jo jäsenyydestä.

Halosen taustoissa olisi paljon dramaattisempaa ja kansaa kuohauttavampaa tietoa. STASI listat ja muut kommunistivehkeilyt.

Vaaliväittelyissä ei voi olla huomaamatta, kuinka paljon paremmin "tarjatäti" tuntee Neuvostoliiton... anteeksi Venäjän, kuin lännen ja suuriakaan kritisoimatta nyökyttelee sinnepäin.

FST:n ruotsinkielisessä lähetyksessä tarjatäti jopa sanoi suunnilleen näin "Voi olla kyseenalaista, onko yrittäjyydessä ylipäätään mieltä, vai pitäisikö suuntautua kohti kansalaisyhteiskuntaa"

TÄYSI KOMMUNISTIHAN SE ON !

Ja muka naisten nainen.... tod. näk. lesbo ja kiihkoinen telaketjufeministi taustoiltaan.

Kertokaa yksi maa, jossa kommunismi on toiminut.....

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (20)

Halosta ei sureta käyttää SAK:n jäsenmaksuja kampanjansa tueksi, vaikka jäsenet miettisivät mitä.

Miten nuo asiat saisi parhaiten koko suomen kansan tietoon?

Väittelyissä Tarja alkaa tapansa mukaan puhua päkättää taukoamatta Niinistön puheen päälle tämän nostaessa kiusallisen aiheen esille ja itse asia jää sitten käsittelemättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hah hah hah...

Kaveri kirjoittaa ihan asiapitoisen aloituksen viitteineen päivineen ja sitten romauttaa koko tornin toteamalla:
"Ja muka naisten nainen.... tod. näk. lesbo ja kiihkoinen telaketjufeministi taustoiltaan."

Siis niinku mitä tuo mihinkään alustamaasi asiaan kuuluu, pässi?

Sitäpaitsi sehän on Kurajärven Allin kanssa naimisissa, jos et sattunut tietämään. Tiedätkö mikä on lesbo? Voitko kertoa, mitä haittaa siitä ihmiselle on, jos on lesbo? Mitä haittaa siitä on presidentille? Entäs feminismi? Kerro se haitat? Tiedätkö mitä on feminismi?

Vierailija

Tai siis yritätkö sanoa, että kaikki suvaitsemattomat, rasistiset, sovinistiset, ennakkoluuloiset jäärät kiireesti äänestämään Niinistöä? Mitenkään muuetn minä en tuota lesbofeministipurkaustasi osaa tulkita.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Havukka-aho
Tosi tökeröä, että suuri järjestö lähtee "antikampanjaan" toista ehdokasta mollaten ja kaivaen kaivamalla vikoja nyt esim. Niinistöstä. Menipä luottamus täysin työmarkkinajärjestöihin. Erosin jo jäsenyydestä.
Sait siis tarpeeksesi juuri nyt! Johdonmukaisesti jätät järjestön palkkaasi jatkossa mahdollisesti neuvottelemat korotukset vastaanottamatta; vapaamatkustajaksi kaltaisesi suoraselkäinen ihminen ei ryhdy!?
Havukka-aho
TÄYSI KOMMUNISTIHAN SE ON !
Ja muka naisten nainen.... tod. näk. lesbo ja kiihkoinen telaketjufeministi taustoiltaan.

Kertokaa yksi maa, jossa kommunismi on toiminut.....


Nyt valitaan maalle presidenttiä, ei yhteiskuntajärjestelmää. Kumpaa ehdokasta itse kannatat?

Ja sitten ihmetellään miksi ytk:n (yksityisalojen työttömyyskassan) jäsen määrä kasvaa. En ole koskaan kuulunut ammattiliittoon joten minun rahoja ei onneksi tuhlata kaikenmaailman punikkien tukemiskampanjoihin.

Kyllä. Juuri nyt mitta tuli täyteen. Sen verran yrittäjähenkisyyttä minusta löytyy, että kommari ei ääntäni saa. Eivätkä kommarijärjestöt osaa palkastani.

Ja: äänestin Niinistöä.

Mistä tulevat julkisen sektorin ja valtion rahat? Yksityisessä omistuksessa olevien yritysten työntekijöiltä, yrityksiltä, yrittäjiltä. Palveluista, arvonlisäveroista, rahan kierrosta.

Kun raha kiertää, se poikii työtä ja lisää rahaa valtionkin kassaan, josta voidaan jakaa julkisen sektorin käyttöön. Jos kaikki sosialisoidaan, kierto loppuu ja lopputuloksen näkee entisissä sossumaissa.

Liian kiihkeät antikampanjat ja mustamaalaamisyritykset saattavat saada ihmisissä aikaan vastareaktion näiden nähdessä, kuinka alas suuret organisaatiot ovat valmiita vajoamaan saadakseen kommunistin presidentiksi. Toivottavasti ihmiset eivät sulje silmiään SAK:n todella törkeältä käytökseltä. Niinistö tukijoukkoineen on kuuluttanut reilun pelin perään ja pyydellyt anteeksi perättömiä tekstiviestejä, mutta Halonen ei ole tehnyt elettäkään pannakseen hampuusilaumansa kuriin, vaan on enemmänkin hykerrellyt. Vasemmiston kannattajilta sen enempää kuin heidän ehdokkaaltaankaan (H puhui joka väittelyssä jatkuvasti päälle ja kärttyisään sävyyn eikä vastannut suoraan yhteenkään kysymykseen) ei näköjään löydy lainkaan sydämen sivistystä saati sitten alkeellisimpiakaan käytöstapoja.

Säälittävää moinen mustamaalaaminen. Monet SAK:n jäsenet ovat kritisoineet SAK:n rahan käyttöä presidentin vaaleihin. Jättäisivät pressan vaalit rauhaan, ei se pressan vaaleihin liittyminen heille kuulu, hoitaisivat omia asioita.
Voihan oikeistokin alkaa kaivamaan erillaisia Halosen kannalta epämielyttäviä asioita esim. Stasi ja Tiitisen lista. Mutta emmehän me oikeistolaiset vajoa alas, kuten sosialistit, että alettaisiin musta maalaamaan toista ehdokasta.

"Ohikulkija löysi kaksi presidentinvaalien ennakkoäänestyskuorta lumihangesta Heinolassa perjantaina.

Jäähallin läheltä löydetyistä kuorista toinen oli revitty auki, mutta sen sisältämä vaalikuori oli ehjä.

Löytö toimitettiin vaaliviranomaisille, jotka totesivat kuoret yhä kelpaaviksi. Ne ehtivät mukaan vaalien toisen kierroksen ääntenlaskentaan.

Heinolan poliisi ei tässä vaiheessa epäile rikosta vaan uskoo tapauksen johtuvan huolimattomuudesta. Suomen Postin mukaan minkään kunnan vaalilautakunta ei ole ilmoittanut ennakkoääniä kadonneiksi. Tapaus on tiettävästi ainutlaatuinen koko maassa."

http://www.iltalehti.fi/2006/01/28/2006 ... 5_uu.shtml

Siis toinen kuorista revittiin auki ihan vain huolimattomuuden takia? En ole ikinä antanut ääntäni ennakkoon, enkä tule antamaankaan.

Voihan oikeistokin alkaa kaivamaan erillaisia Halosen kannalta epämielyttäviä asioita esim. Stasi ja Tiitisen lista. Mutta emmehän me oikeistolaiset vajoa alas, kuten sosialistit, että alettaisiin musta maalaamaan toista ehdokasta.

Tuo oli ehkä sarkasmia mutta mitä muuta tosiasioitten kuuluttaminen on kuin kohtuullista?

http://journalismi.info/fi/?x=book21#14

Suomen 500 kärkikommunistia...

JÄRKI, JOLLA MAAILMAA HALLITAAN

Helsingin Sanomissa julkaistiin 19.9.1973 maksettu kokosivun ilmoitus seuraavan otsikon alla:

“EEC-VAPAAKAUPPASOPIMUS TORJUTTAVA”

“VETOOMUS TASAVALLAN PRESIDENTILLE, HALLITUKSELLE JA EDUSKUNNALLE”

Seikkaperäinen teksti puhui voimakkaasti EEC-sopimusta vastaan ja vaati yhteistyötä ja kauppaa lisättäväksi Neuvostoliiton ja Sev-järjestön kanssa vedoten yya-sopimuksen velvoitteisiin. Tekstin olivat allekirjoittaneet seuraavat henkilöt aina kymmenen nimen kohortteina:

....

Tarja Halonen
Taisto Sinisalo
Aulis Juvela
Raimo Väyrynen
Jeddy Hasan
Elisabet Helander
Matti Järvenpää
Veikko Salmi
Matti Vuori
Antero Jyränki

....

Nyt saatetaan naureskella vuoden 1973 Suomelle ja noiden viiden sadan suomalaisen väitteille. Heistä jokainen halusi hyötyä poliittisesti ja myös taloudellisesti. He toimivat silloisen ajan hengen puitteissa tavalla, jonka he ymmärsivät parhaiten edistävän omia etujaan. Nämä naamioitiin Suomen eduiksi.

Mukana allekirjoittajina on stalinistien kovaa ydinjoukkoa mutta myös hyväntahtoisia hölmöjä, jotka eivät uskaltaneet jäädä toveripiirin ulkopuolelle.

....

Jos ajatellaan, että nuo puolisen tuhatta poliittista pyrkijää panivat nimensä maksettuun EEC:n vastaiseen ilmoitukseen saadakseen neuvostoystävän maineen Tehtaankadun suurlähetystön nimikirjoissa ja edistääkseen uraansa tai liiketoimiaan, heitä voidaan pitää esimerkkeinä suomettuneista vilpistelijöistä ja todella täysiverisinä poliittisina eläiminä, jotka ovat valmiita mihin tahansa edistääkseen uraansa ja tullakseen hyväksytyksi.

Jos taas ajatellaan, että he aikoinaan vilpittömästi uskoivat yya-sopimuksen olevan Suomen onnen ja vaurauden ainoita lähteitä ja olivat vakuuttuneita EEC:n fundamentalistisesta pahuudesta siinä kuin Neuvostoliiton fundamentalistisesta hyvyydestä, heitä voi kuvailla lyhyesti tuuliviireiksi ja täydellisiksi tomppeleiksi, joiden käsiin ei koskaan saa uskoa minkäänlaista valtaa päättää yhteisistä ja muiden ihmisten asioista.

Eilen Pe (27.1.) oli Korson Lumossa Tarja Halosen vaalitilaisuus, joka oli kansalaistapaaminen ainakin Halosen vaalitoimistolta saamani tiedon mukaan. Menimme tuonne vaalitilaisuuteen kahden ystäväni kanssa Timo Valtosen ja Sebastian Pasasen kanssa. Kysyin järjestäjiltä etukäteen saako täällä esittää Tarjalle kysymyksiä ja kuulemma sellainen passaisi. Kun sitten hetki tuli jolloin annettiin yleisön esittää kysymyksiä niin huusin yleisön joukosta että meillä olisi kaksi kysymystä ja saimme sitten mikrofonin yleisön joukkoon. Ensimmäisen kysymyksen esitin joka koski kristillisten koulujen lakkauttamista ja kysyin onko Halonen mitä mieltä asiasta ja hän sitten kierteli ja kaarteli ja lopuksi sitten tuumasi että eikö tässä oli lopulta kyse rahasta. No toinen ystäväni kysyi sitten Haloselta että kun IltaSanomissa oli 14.1 juttu että Halonen oli kieltäytynyt TV7 kristillisestä haastattelusta vaikka kaikki muut ehdokkaat olivat suostuneet että pitääkö tämä paikkansa ja että miksi hän kieltäytyi, niin taaksemme ilmestyi SDP:n mies joka rupesi repimään mikrofonia ystävältäni kädestä .

Sanoin tälle miehelle että ei hän voi ottaa sitä kesken kysymyksen mutta hän alkoi uudelleen repiä ja tuuppia . Ystäväni kuitenkin piti mikrofonia kädessään ja jopa paikalla ollut Kimmo Kiljunen sanoi että antakaa hänen kysyä loppuun rauhassa. Myös Halonen tuumasi lavalta että keskustellaan nyt tämä kysymys rauhassa loppuun, mutta tämä mies vain jatkoi sitä tuuppimistaan ja repimistään useaan kertaan kunnes sitten kysymys saatiin käsiteltyä. Halonen jälleen vieritti asiassa vastuun lehdistöedusjalleen Jukka Haloseelle. Tapahtuman jälkeen kävimme kysymässä tältä mieheltä että miksi hän toimi näin ja hän oli sanonut että oli saanut "korkeammalta" taholta käskyn ottaa mikrofonin pois kesken kysymyksen??? No hän ei suostunut sanomaan nimeään eikä kukaan paikalla olleista SDP aktivisteista.

Tilanne kärjistyi niin paljon että eräs ulkomaalainen SDP:n kannattaja hänkin ilmeisesti oli kyseisen tilaisuuden juontajan miesystävä tai mies niin rupesi uhkailemaan minua . Hän tuli aivan eteeni tunki nokkansa lähes kiinni minuun, jolloin jouduin työntämään hänet pois ja totesin että tämä on todella törkeää käytöstä . Kun hän lähti sitten siitä pois hän kuiskasi minulle että laittaa naamaan mieleen. No minä sitten kovaan ääneen tuumasin että uhkailetko sinä täällä minua ja tuumasin että, jos täällä rupeat riehumaan niin putka heilahtaa, että olemme Suomessa. No menimme siitä sitten vielä ulos, jossa sanoin tälle ulkomaalaiselle että se mitä sinä äsken sanoit on suomeksi sama kuin uhkaisit vetää jotain turpaa ja hän sitten poistui paikalta. Yritimme sitten tehdä asiasta Ilta-Sanomiin uutisvihjeen, jossa oltiin siitä kiinnostuttu. He sitten soittivat Kimmo Kiljuselle ja jollekin toiselle jotka olivat olleet paikan päällä niin tiedättekö mitä nämä oikeudenmukaisuudesta puhuvat SDP:n tahot olivat selittäneet.

Ei mitään tönimistä eikä repimistä ollut tapahtunut että tämä mikrofonia repimään tullut mies olisi vain kevyesti koputtanut Timo Valtosta olkapäähään!!!???? Haloo Kiljunen itse oli yhtenä siinä lähellä joka sanoi sille miehelle että jätä rauhaan kysyjä. Tällaista valheellista peliä ja sanan vapauden rajoittavaa toimintaa eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun SDP:n vaalitilaisuudessa käydään päälle väkivaltaisesti . En kehota ketään uskomaan tähän puna-aatteen porukkaan joka puhuu toista mutta tekee toista. Jatkuvasti puhutaan julkisuudesa köyhien suulla mutta mitä osoittavat teot??? Lipponen ja Heinäluoma ovat kovimpia porvareita ja valtion rahan tuhlareita. Arajärvi joka on itse todella rikas viipastaa Halosen talutushännässä ja rouva puhuu sitten köyhien ja kansan syvien rivien puolesta. Olen nähnyt kuinka he puhuvat demokratiasta mutta itse yrittävät vaientaa ne jotka ovat erimieltä , ihan valtiotasolla tästä esimerkkinä ovat Lipposen törkeät uhittelut. Kyllä tältä joukolta kannattaa ottaa valta pois!! Älä äänestä punaista aatettaa äänestä Saulia !!!

Lähde: Iltalehden foorumi

Mitä näillä viimehetken loanheitoilla on merkitystä? Parin kuukauden kuluttua kukaan ei edes muista enää näitä.

Puoli vuotta sitten keskusteltiin siitä kuinka vähän valtaa presidentillä oikeasti on. Niinistönkin mielestä valtaa tulisi edelleen kaventaa. Veto-oikeuskin pitäisi ilmeisesti poistaa.

Mitä väliä sillä siis on kuka siellä Mäntyniemessä istuu kerran kun mitään käytännön tehtävää pressalla ei saisi olla? Pelkkä pr-ihminen.

Jos Niinistö vaalit voittaa, niin se on voitto Suomen medialle. sadantuhannen ihmisen mielet saatu käännettyä vajaassa kuukaudessa. Siinä tapauksessa kannattaa miettiä kenellä / millä on todellinen valta kansan suhteen.

Äänestäkää oman mielenne mukaan. Apinafiltteristä ei saa nykyään tarpeeksi volyymiä, jotta kotimaan uutisia pystyis seuraamaan.

Äänestäkää, tai olkaa äänestämättä, ihan oman mielenne mukaan.

Minä ehkä olisin voinut äänestääkin Tarja-tätiä. Vaan heidän poppoonsa ei halunnut NEUVOTELLA. He vaativat TOTTELEMAAN, he nääs ovat OIKEITA TAI PARAITA TYÖLÄISIÄ, minä vaikka keskustelen vaikka avaruuden ja aineen asioista, en kuulu työväen aristokratiaan eli kermaan.

En koskaan kuulunut SAKhon. Tysösuhteeni työllistävän hyvinvointiyhteikunnAN ja globalisaation palveluksessa kestivät aina kerrallaan ihan liian vähän.

Huomenna kuitenkin jännätään. Vaan olipa tulos kumpi tahansa, ainakaan minun ääneni ei ole vaikuttanut asiaan.

NYT NIITÄTTE, MITÄ OLETTE KYLVÄNEET, NOSKET JA NOSKELAISIKSI MUUTTUNEET NÄÄS- ELI LIBERAALIVASEMMISTOLAISET!

Havukka-aho
Kyllä. Juuri nyt mitta tuli täyteen. Sen verran yrittäjähenkisyyttä minusta löytyy, että kommari ei ääntäni saa. Eivätkä kommarijärjestöt osaa palkastani.

Minun ääneni yrittäjänä saa taas juuri Tarja Halonen, hän kun ei ole kommunisti, kuten en minäkään. Yleensäkin tämä kommunistiksi haukkuminen, jos ei oikeistopuolueita äänestä on pelkkää paskanjauhantaa. Ns. vasemmisto koostuu suurena enemmistönä demokraateista (vertaa USA:n demokraattinen puolue) jotka kannattavat sosiaalisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen perustuvaa hyvinvointivaltiota hallitulla markkinataloudella, kun taas oikeistopuolueet (vertaa USA:n republikaanit) ajavat raadollista riistokapitalistista järjestelmää jossa vain ns. oman onnen sepät pärjäävät, ja joista huono-osaisista ei pidetä huolta kuin korkeintaan pakkotyöorjina. En voisi äänestää puoluetta, jonka ajatusmaailmaa edustavat vahvasti Björn Wahlroosin kaltaiset riistoporvarit.
Presidentinvaalit ovat paitsi henkilövaalit, myös suurelta osalta arvovaalit. Sillä mitä enemmän oikeistolaisia hallinnossa, sitä oikeistolaisempi politiikka.

Havukka-aho
Mistä tulevat julkisen sektorin ja valtion rahat? Yksityisessä omistuksessa olevien yritysten työntekijöiltä, yrityksiltä, yrittäjiltä. Palveluista, arvonlisäveroista, rahan kierrosta.

Näinpä tulevat ja myös duunarien rahankierrosta. Duunarien eli työläisten rahat kiertävät Suomessa, ja hyödyttävät erityisesti meitä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, kun taas optiorahat häviävät kuin pieru saharaan maailmalle.

Havukka-aho
Kun raha kiertää, se poikii työtä ja lisää rahaa valtionkin kassaan, josta voidaan jakaa julkisen sektorin käyttöön.

Nimeomaan.
Havukka-aho
Jos kaikki sosialisoidaan, kierto loppuu ja lopputuloksen näkee entisissä sossumaissa.

Kaikkia rahoja ei sosialisoida. Sen sijaan nimenomaan työttömien, pieni- ja keskipalkkaisten raha kiertää Suomessa suomalaisilla, suuri raha pakenee muualle.

Andúril
Liian kiihkeät antikampanjat ja mustamaalaamisyritykset saattavat saada ihmisissä aikaan vastareaktion näiden nähdessä, kuinka alas suuret organisaatiot ovat valmiita vajoamaan saadakseen kommunistin presidentiksi. Toivottavasti ihmiset eivät sulje silmiään SAK:n todella törkeältä käytökseltä. Niinistö tukijoukkoineen on kuuluttanut reilun pelin perään ja pyydellyt anteeksi perättömiä tekstiviestejä, mutta Halonen ei ole tehnyt elettäkään pannakseen hampuusilaumansa kuriin, vaan on enemmänkin hykerrellyt. Vasemmiston kannattajilta sen enempää kuin heidän ehdokkaaltaankaan (H puhui joka väittelyssä jatkuvasti päälle ja kärttyisään sävyyn eikä vastannut suoraan yhteenkään kysymykseen) ei näköjään löydy lainkaan sydämen sivistystä saati sitten alkeellisimpiakaan käytöstapoja.

Toisen ehdokkaan syyttäminen maanpetoksesta valheellisen perustein täyttää jo rikoksen tunnusmerkit joten sitä on syytäkin pyydellä anteeksi. Enkä sitäpaitsi ole nähnyt anteeksipyyntöjä siitä, että Halosta on syytetty äksyilystä ties millä perusteilla; kuinkahan moni näistäkin ulkoministeriön ns. tietäjistä on Niinistön kannattajia?

joo
Eilen Pe (27.1.) oli Korson Lumossa Tarja Halosen vaalitilaisuus, joka oli kansalaistapaaminen ainakin Halosen vaalitoimistolta saamani tiedon mukaan. Menimme tuonne vaalitilaisuuteen kahden ystäväni kanssa Timo Valtosen ja Sebastian Pasasen kanssa. Kysyin järjestäjiltä etukäteen saako täällä esittää Tarjalle kysymyksiä ja kuulemma sellainen passaisi. Kun sitten hetki tuli jolloin annettiin yleisön esittää kysymyksiä niin huusin yleisön joukosta että meillä olisi kaksi kysymystä ja saimme sitten mikrofonin yleisön joukkoon. Ensimmäisen kysymyksen esitin joka koski kristillisten koulujen lakkauttamista ja kysyin onko Halonen mitä mieltä asiasta ja hän sitten kierteli ja kaarteli ja lopuksi sitten tuumasi että eikö tässä oli lopulta kyse rahasta. No toinen ystäväni kysyi sitten Haloselta että kun IltaSanomissa oli 14.1 juttu että Halonen oli kieltäytynyt TV7 kristillisestä haastattelusta vaikka kaikki muut ehdokkaat olivat suostuneet että pitääkö tämä paikkansa ja että miksi hän kieltäytyi, niin taaksemme ilmestyi SDP:n mies joka rupesi repimään mikrofonia ystävältäni kädestä .

Sanoin tälle miehelle että ei hän voi ottaa sitä kesken kysymyksen mutta hän alkoi uudelleen repiä ja tuuppia . Ystäväni kuitenkin piti mikrofonia kädessään ja jopa paikalla ollut Kimmo Kiljunen sanoi että antakaa hänen kysyä loppuun rauhassa. Myös Halonen tuumasi lavalta että keskustellaan nyt tämä kysymys rauhassa loppuun, mutta tämä mies vain jatkoi sitä tuuppimistaan ja repimistään useaan kertaan kunnes sitten kysymys saatiin käsiteltyä. Halonen jälleen vieritti asiassa vastuun lehdistöedusjalleen Jukka Haloseelle. Tapahtuman jälkeen kävimme kysymässä tältä mieheltä että miksi hän toimi näin ja hän oli sanonut että oli saanut "korkeammalta" taholta käskyn ottaa mikrofonin pois kesken kysymyksen??? No hän ei suostunut sanomaan nimeään eikä kukaan paikalla olleista SDP aktivisteista.

Tilanne kärjistyi niin paljon että eräs ulkomaalainen SDP:n kannattaja hänkin ilmeisesti oli kyseisen tilaisuuden juontajan miesystävä tai mies niin rupesi uhkailemaan minua . Hän tuli aivan eteeni tunki nokkansa lähes kiinni minuun, jolloin jouduin työntämään hänet pois ja totesin että tämä on todella törkeää käytöstä . Kun hän lähti sitten siitä pois hän kuiskasi minulle että laittaa naamaan mieleen. No minä sitten kovaan ääneen tuumasin että uhkailetko sinä täällä minua ja tuumasin että, jos täällä rupeat riehumaan niin putka heilahtaa, että olemme Suomessa. No menimme siitä sitten vielä ulos, jossa sanoin tälle ulkomaalaiselle että se mitä sinä äsken sanoit on suomeksi sama kuin uhkaisit vetää jotain turpaa ja hän sitten poistui paikalta. Yritimme sitten tehdä asiasta Ilta-Sanomiin uutisvihjeen, jossa oltiin siitä kiinnostuttu. He sitten soittivat Kimmo Kiljuselle ja jollekin toiselle jotka olivat olleet paikan päällä niin tiedättekö mitä nämä oikeudenmukaisuudesta puhuvat SDP:n tahot olivat selittäneet.

Ei mitään tönimistä eikä repimistä ollut tapahtunut että tämä mikrofonia repimään tullut mies olisi vain kevyesti koputtanut Timo Valtosta olkapäähään!!!???? Haloo Kiljunen itse oli yhtenä siinä lähellä joka sanoi sille miehelle että jätä rauhaan kysyjä. Tällaista valheellista peliä ja sanan vapauden rajoittavaa toimintaa eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun SDP:n vaalitilaisuudessa käydään päälle väkivaltaisesti . En kehota ketään uskomaan tähän puna-aatteen porukkaan joka puhuu toista mutta tekee toista. Jatkuvasti puhutaan julkisuudesa köyhien suulla mutta mitä osoittavat teot??? Lipponen ja Heinäluoma ovat kovimpia porvareita ja valtion rahan tuhlareita. Arajärvi joka on itse todella rikas viipastaa Halosen talutushännässä ja rouva puhuu sitten köyhien ja kansan syvien rivien puolesta. Olen nähnyt kuinka he puhuvat demokratiasta mutta itse yrittävät vaientaa ne jotka ovat erimieltä , ihan valtiotasolla tästä esimerkkinä ovat Lipposen törkeät uhittelut. Kyllä tältä joukolta kannattaa ottaa valta pois!! Älä äänestä punaista aatettaa äänestä Saulia !!!

Lähde: Iltalehden foorumi

Mikä olikaan pointtisi? Jutusta saa sellaisen käsityksen, että Halonen on koko ajan toiminut hyvinkin fiksusti, mutta että jonkun hänen kampanjahenkilönsä ja kirjoittajan välillä on sitten tullut kärhämää vaalitilaisuudessa. Tämän kärhämän kirjoittaja yrittää sitten kääntää SDP:n ja saman tien koko vasemmiston syyksi ja lopuksi vetäisee tuhdit tuet omalle ehdokkalleen Niinistölle.

Venlaca
Minun ääneni yrittäjänä saa taas juuri Tarja Halonen, hän kun ei ole kommunisti, kuten en minäkään. Yleensäkin tämä kommunistiksi haukkuminen, jos ei oikeistopuolueita äänestä on pelkkää paskanjauhantaa.

Lukaisepa tuo EEC-sopimuksen vastustamista koskeva kirjoitus edelliseltä sivulta. Tässä pätkä siitä:

Seikkaperäinen teksti puhui voimakkaasti EEC-sopimusta vastaan ja vaati yhteistyötä ja kauppaa lisättäväksi Neuvostoliiton ja Sev-järjestön kanssa vedoten yya-sopimuksen velvoitteisiin. Tekstin olivat allekirjoittaneet seuraavat henkilöt aina kymmenen nimen kohortteina:

....

Tarja Halonen
Taisto Sinisalo

Aulis Juvela
Raimo Väyrynen
Jeddy Hasan
Elisabet Helander
Matti Järvenpää
Veikko Salmi
Matti Vuori
Antero Jyränki

....

Armaan muumimammamme Tarja Halosen sijainti samassa "kohortissa" suomalaisen petollisuuden ruumiillistuman, Taisto Sinisalon (jonka mukaan "taistolaiset", kaiken hyvän tuhoa ajaneet suomalaiset stalinistit, saivat nimensä), kanssa antaa kyllä vakavasti aihetta epäillä tuon "punatukkaisen, lypsäjän näköisen akan" (venäläistä kirjallisuutta lainatakseni) rehellisyyttä.

Jos Niinistö vaalit voittaa, niin se on voitto Suomen medialle. sadantuhannen ihmisen mielet saatu käännettyä vajaassa kuukaudessa

Onko media ollut siis mielestäsi Niinistön puolella?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat