Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

MIEHET ovat (käsittääkseni) tehneet useimmat tärkeät ja merkittävät keksinnöt? Ku yleensä jos jossai yhteydes tulee esille joku tärkee keksintö, niii sen perään sanotaan sit melkee aina jonku miehen nimi.. onko miehet vaa jotenki käytännöllisempiä ja kokeilunhaluisempia ku naiset? Vai voiko se johtua siitä, että joskus aiemmin miehillä oli enempi mahdollisuuksia kehittää itseäään ja ideoitaan ja tutkia juttuja, kun naiset hoiti kotona jotai lapsia? Jos täst on jo tehty keskustelu ni saa poistaa..

Sivut

Kommentit (34)

Toope
Seuraa 
Viestejä24551
Liittynyt23.7.2006

Teknisistä innovaatioista miehet luultavasti ovat tehneet pääosan.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Kokemukseni mukaan miehet ovat tällaisissa asioissa rohkeampia ja kokeilunhaluisempia omantienkulkijoita - ja vähemmän tunnollisia. Tällainen johtaa väistämättä siihen "innovatiivisuuteen".

beibe:)
MIEHET ovat (käsittääkseni) tehneet useimmat tärkeät ja merkittävät keksinnöt? Ku yleensä jos jossai yhteydes tulee esille joku tärkee keksintö, niii sen perään sanotaan sit melkee aina jonku miehen nimi.. onko miehet vaa jotenki käytännöllisempiä ja kokeilunhaluisempia ku naiset? Vai voiko se johtua siitä, että joskus aiemmin miehillä oli enempi mahdollisuuksia kehittää itseäään ja ideoitaan ja tutkia juttuja, kun naiset hoiti kotona jotai lapsia? Jos täst on jo tehty keskustelu ni saa poistaa..Niin. On siel muutama nainen myös, mutta jos mennään ajassa vähän taaksepäin niin pitkään on ajateltu ettei naisten paikka ole tieteessä, joten niiden on ollu hirveen vaikee saada opetusta matematiikkaan jne. Kulttuurieroja tietty on vähän. Mutta ihan vielä 1900 luvulla on kuitenki naisilla ollu yliopistoilla vaikea päästä matematiikkaan ja fysiikkaan kun on ohjattu kohti "naisten aloja".

Siihen nähden miten naisia on painettu hsitoriassa alas ja vieläkin, en pidä minään ihmenä, että miehet ovat pitäneet kaikki asiat omanaan.
Miesten ylivalta historiassa, tuskin kertoo muuta kuin ajasta, jolloin maailma oli tehty vain miehille.
Kuinka paljon naisen aivot poikevat miehen aivoista??

Ja vielä nykyäänkin, vuonna 2011 naisten asema joissakin kulttuureissa on lähellä koiraa. Ne ovat ainoastaan lisääntymistä varten. In your face monikultturistit. Fakta vs fiktio!

beibe:)
MIEHET ovat (käsittääkseni) tehneet useimmat tärkeät ja merkittävät keksinnöt? Ku yleensä jos jossai yhteydes tulee esille joku tärkee keksintö, niii sen perään sanotaan sit melkee aina jonku miehen nimi.. onko miehet vaa jotenki käytännöllisempiä ja kokeilunhaluisempia ku naiset? Vai voiko se johtua siitä, että joskus aiemmin miehillä oli enempi mahdollisuuksia kehittää itseäään ja ideoitaan ja tutkia juttuja, kun naiset hoiti kotona jotai lapsia? Jos täst on jo tehty keskustelu ni saa poistaa..
Kronologiaan kai kuuluu tietää ketkä keksi synnytää keksijän.

Kulttuurilla on kiistämättä valtava vaikutus tuohon, mutta fanaattisuus on selvästi maskuliininen piirre. Jos TV:n tarjonnasta mitään voi päätellä niin ehkä karkeasti voi sanoa että miehet luovat herkemmin oman elämäntapansa siinä missä naiset niin sanotusti apinoivat valmiin mallin.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Varmaan yhteiskunnalla on ollut valtava vaikutus, mutta kyllä Suomessa ainakin on naisilla ollut kauan ihan samat lailliset oikeudet kuin miehilläkin. Nykyinen peruskoulutusjärjestelmäkin tuntuu jo suosivan Suomessa tyttöjä poikia enemmän. Ehkä sitä moni on saattanut pitää matematiikoksi halunneen naisen saaneen vain päähänpiston, mutta ei nykyään enää sellaista asennetta ole, etenkin teknisillä aloilla naisia odotetaan kieli pitkällä. Ei sovi mitenkään sosiaalisia vaikutuksia väheksyä, naiset työelämässäkin usein painottavat enemmän sosiaalisia asioita kuin henkilökohtaista päämäärää. Testosteronilla on ilmeisesti psyykkinen vaikutus muuttaa ihmisen käytöstä "putkiaivoiseksi" tavoitteeseen pyrkimiseksi. Vaikkakin naisilla on samat geenit kuin miehilläkin, niin naisilla on se kromosomiero, joka tekee heistä myös keskikertaisempia. On jo sata vuotta tietty naisten älykkyysosamäärän jakaantuvan vähemmän ääripäihin kuin miesten. Naiset myöskin kehittyvät fyysisesti sekä henkisesti miehiä nopeammin, jolloin tehokas opiskeluaika rajoittuu lyhyemmäksi. Eli yhteenvetona sen voisi sanoa johtuvan monen tekijän summasta.

Miemiemie
Seuraa 
Viestejä148
Liittynyt16.12.2010

Eihän naiset olekaan keksineet kuin:

- Kemian(ensimmäinen kemian laboratorio oli keittiö!). Olen aika varma, että juuri nainen on keksinyt kaikki hauskat kemialliset reaktiot, joiden avulla hyvin monimutkaisesti saa tuotettua kohoavaa leipää, hapanmaitotuotteita, olutta ja niin edelleen...Tieteen kehitys sisi alkoi keittiöstä!
- Tulen: Juu, ei mitään perusteluja, mutta miksi oletettaisiin, että mies olisi keksinyt tulen, kun nainenhan se on kökkönyt kotiluolilla ja pohtinut, miten laittaa pöytä koreaksi?
- Narunpunomisesta aina kankaankudontaan kaiken vaateteknologian: missä välissä ne metsästävät urokset olisivat ehtineet näitä miettiä, kun on pitänyt poikien kanssa juosta suurnisäkkäiden perässä?
- Pyörän: naiset raahasivat perheen koko omaisuutta lapset mukaan lukien perässään, miksi siis se pelkän keihään kanssa etunenässä tallusteleva metsästäjä olisi keksinyt pyörän, kun naine on jo keksitty?

Lisää saa keksiä. Pilkettä silmäkulmaan, sanoi akka, kun kotiin palasin

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
Liittynyt29.4.2011
Tuppu L 2.0
Varmaan yhteiskunnalla on ollut valtava vaikutus, mutta kyllä Suomessa ainakin on naisilla ollut kauan ihan samat lailliset oikeudet kuin miehilläkin. Nykyinen peruskoulutusjärjestelmäkin tuntuu jo suosivan Suomessa tyttöjä poikia enemmän. Ehkä sitä moni on saattanut pitää matematiikoksi halunneen naisen saaneen vain päähänpiston, mutta ei nykyään enää sellaista asennetta ole, etenkin teknisillä aloilla naisia odotetaan kieli pitkällä. Ei sovi mitenkään sosiaalisia vaikutuksia väheksyä, naiset työelämässäkin usein painottavat enemmän sosiaalisia asioita kuin henkilökohtaista päämäärää. Testosteronilla on ilmeisesti psyykkinen vaikutus muuttaa ihmisen käytöstä "putkiaivoiseksi" tavoitteeseen pyrkimiseksi. Vaikkakin naisilla on samat geenit kuin miehilläkin, niin naisilla on se kromosomiero, joka tekee heistä myös keskikertaisempia. On jo sata vuotta tietty naisten älykkyysosamäärän jakaantuvan vähemmän ääripäihin kuin miesten. Naiset myöskin kehittyvät fyysisesti sekä henkisesti miehiä nopeammin, jolloin tehokas opiskeluaika rajoittuu lyhyemmäksi. Eli yhteenvetona sen voisi sanoa johtuvan monen tekijän summasta.Tämä on hyvinkin varma. Mistä muuten teekkarinörtit saisivat *illua.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat