Seuraa 
Viestejä45973

"Vielä edesmenneen puheenjohtaja Aarno Aitamurron (kom) aikana Rakennustyöläisten liitto oli SAK:n varakkain liitto punapääomalla mitattuna. Liiton myöhempi johto on osoittautunut suoranaisiksi tuhlaajapojiksi, jotka ovat hävittäneet Aitamurron tukevan perinnön, mikä oli pitävästi ”kivijaloissa” eli kiinteisöissä.

Aitamurto perusti 1988 yhdessä silloisen Rakennusosakeyhtiö Polarin omistajan vuorineuvos Kauko Rastaan kanssa puoliksi Suomen Kiinteistökehitys SKK Oy:n. Sittemmin Polarin ajauduttua yrityssaneeraukseen, Rakennusliitto lunasti Polarin puolikkaan osakepääomasta ja maksoi pitkät korvaukset Polarin menettämistä sijoitustuotoista, joista yhtiötä perustettaessa oli sovittu ja liitto taannut Polarille, kun konjuktuurit olivat silloin nousussa.

Sadan miljoonan kiinteistöpääoma on huvennut niin, että SKK Oy:llä ei ole enää edes omia toimitiloja, vaan se toimii enää toimitusjohtaja Jarmo Matinlassin (57 v) pöytälaatikossa tämän kotiosoitteessa Järvenpäässä. "

http://masalomaa.puheenvuoro.uusisuomi. ... -vakaviksi

Kommentit (1)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Niin kauan kuin punaiset ammattijärjestöt tukeutuivat NKP.hen ja Sosialistiseen Internationaaliin, voitiin jäsenistökarjaa ajaa saman punalipun alla kohti yleismaailmallista sosialismia ja työläisten paratiisia, mutta käytännön reaalisosialismin kadottua maailmasta, onkin jokainen ennen niin punainen ja solidaarinen ammattijärjestö toistensa kilpailija reaalitalouden maailmassa. Vasta muutama liitto on ymmärtänyt maailman muuttuneen, ja ne jotka eivät ole, kärsivät nopeaa inflaatiota. Partakallen kuva pitäisi jo ymmärtää kantaa ullakolle ja punaliput ja Leninin päät myös.

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat