Seuraa 
Viestejä45973

Kun persut päättivät sitten jättäytyä pois hallituksesta, koetteko, perussuomalaisia äänestäneet - sekä myös muita puolueita äänestäneet - tulleenne persujen tai muiden puolueiden taholta tulleenne jollakin tapaa petetyksi, petkutetuksi tai muuten harhaan johdetuksi tai koetteko, että äänenne meni ns. kankkulan kaivoon?

Koetteko, että persut tai joku muu puolue on kääntänyt takkinsa, pitänyt sanansa, pettänyt äänestäjänsä tai jotakin muuta tällaista? Vai koetteko ennemmin, että Persut on ainoa puolue, joka oli oikeasti valmis pysymään lupauksensa takana ja jättäytymään vaikka oppositioon sen vaihtoehdon edessä, että olisi joutunut allekirjoittamaan toimintasuunnitelman, joka on täysin päinvastainen heidän ohjelmansa kanssa?

Äänestäisitkö seuraavissa vaaleissa edelleen/vaihtoehtoisesti Perussuomalaista vai jotakin muuta puoluetta? (Tällä kysymyksellä voidaan tarkoittaa kunnallisvaaleja, pressanvaaleja sekä seuraavia eduskuntavaaleja)

Sivut

Kommentit (190)

Manroid
Seuraa 
Viestejä389

Oppositio on erinomainen tapa vaikuttaa SUURIMPANA ja opposition johtajana.

Tuleva 4 vuotta on Euron kriisiä kriisin perään. PS kasvaa ja seuraava JYTKY on aivan toista luokkaa.

HEI missä viipyy jälkipeli galluppi? Missä selvennykset PS alimitoitetuista kannatusluvuista ennen vaaleja?

KYLLÄ, äänestän edelleen PS puoluetta, sillä vain heillä on selkärankaa pysyä sanojensa takana (toisin on SDP:llä).

Katsokaapa Päivi Lipposen puheenvuoro plogausta, on täti hieman pihalla?:
http://lipponen.puheenvuoro.uusisuomi.f ... nestajansa

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673

En äänestäisi edelleenkään Persuja ja koen kaikkien puolueiden kääntelevän takkia aina tarpeen mukaan. Takinkääntely kuuluu puolueohjelmaan tai muuten ei ole puolueohjelmaa.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikäs tämä aloittaja stallari runkku on kun otsikkoon yhdistää PS:n ja petoksen?
Eikös tämä vasurikööri parjaa jo kypällä? Puoletta joka ei ole ollut hallitusvastuussa yhtään kautta.

Nämä kokkari-demari-muut molopäät ryhmä ratsastaa sen turvin ettei suomen toimilla kuitenkaan ratkaista euroopan etelävetoisia kriisejä vaan tekevät sisäpolitiikkaa käyttäen niitä asioita iskulauseissaan. Luoden saman ilmapiirin kuin neukkulan suntaan oli.

tietää
Mikäs tämä aloittaja stallari runkku on kun otsikkoon yhdistää PS:n ja petoksen?
Eikös tämä vasurikööri parjaa jo kypällä? Puoletta joka ei ole ollut hallitusvastuussa yhtään kautta.

Nämä kokkari-demari-muut molopäät ryhmä ratsastaa sen turvin ettei suomen toimilla kuitenkaan ratkaista euroopan etelävetoisia kriisejä vaan tekevät sisäpolitiikkaa käyttäen niitä asioita iskulauseissaan. Luoden saman ilmapiirin kuin neukkulan suntaan oli.


Persukriittisyys kuuluu sananvapauteen ja demokratiaan.

Persut pettää aina.

Perussuomalaiset tekivät tukipaketista kynnyskysymyksen hallitukseen menosta viimeisissä vaaliväittelyissä. Ei voi väittää heidän pettäneen äänestäjiään kun Katainen asetti tukipakettiin suostumisen ehdoksi hallitukseen pääsemiseksi.

ManteroV
Oppositio on erinomainen tapa vaikuttaa SUURIMPANA ja opposition johtajana.

Tuleva 4 vuotta on Euron kriisiä kriisin perään. PS kasvaa ja seuraava JYTKY on aivan toista luokkaa.

HEI missä viipyy jälkipeli galluppi? Missä selvennykset PS alimitoitetuista kannatusluvuista ennen vaaleja?

KYLLÄ, äänestän edelleen PS puoluetta, sillä vain heillä on selkärankaa pysyä sanojensa takana (toisin on SDP:llä).

Katsokaapa Päivi Lipposen puheenvuoro plogausta, on täti hieman pihalla?:
http://lipponen.puheenvuoro.uusisuomi.f ... nestajansaKannattaisi käydä katsomassa eduskunnan sivuilta mihinkä Suomea ollaan viemässä.
EV 124/2010 vp - HE 95/2010 vp
Hallituksen esitys Belgian, Saksan, Irlannin, Ranskan, Italian, Kyproksen, Luxemburgin, Maltan, Alankomaiden, Itävallan, Portugalin, Slovenian, Slovakian, Suomen, Kreikan ja Euroopan rahoitusvakausvälineen välisen ERVV-puitesopimuksen hyväksymisestä ja laiksi sen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten hyväksymisestä
Asia
Hallitus on antanut eduskunnalle esityksensä Belgian, Saksan, Irlannin, Ranskan, Italian, Kyproksen, Luxemburgin, Maltan, Alankomaiden, Itävallan, Portugalin, Slovenian, Slovakian, Suomen, Kreikan ja Euroopan rahoitusvakausvälineen välisen ERVV-puitesopimuksen hyväksymisestä ja laiksi sen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten hyväksymisestä (HE 95/2010 vp ).
Valiokuntakäsittely
Valtiovarainvaliokunta on antanut asiasta mietinnön (VaVM 30/2010 vp ).
Päätös
Eduskunta on
hyväksynyt Luxemburgissa 7 päivänä kesäkuuta 2010 päätetyn Belgian kuningaskunnan, Saksan liittotasavallan, Irlannin, Espanjan kuningaskunnan, Ranskan tasavallan, Italian tasavallan, Kyproksen tasavallan, Luxemburgin suurherttuakunnan, Maltan tasavallan, Alankomaiden kuningaskunnan, Itävallan tasavallan, Portugalin tasavallan, Slovenian tasavallan, Slovakian tasavallan, Suomen tasavallan, Helleenien tasavallan ja Euroopan rahoitusvakausvälineen välisen ERVV-puitesopimuksen.
Eduskunta on hyväksynyt seuraavan lain:

Laki

Belgian kuningaskunnan, Saksan liittotasavallan, Irlannin, Espanjan kuningaskunnan, Ranskan tasavallan, Italian tasavallan, Kyproksen tasavallan, Luxemburgin suurherttuakunnan, Maltan tasavallan, Alankomaiden kuningaskunnan, Itävallan tasavallan, Portugalin tasavallan, Slovenian tasavallan, Slovakian tasavallan, Suomen tasavallan, Helleenien tasavallan ja Euroopan rahoitusvakausvälineen välisen ERVV-puitesopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimansaattamisesta

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §
Belgian kuningaskunnan, Saksan liittotasavallan, Irlannin, Espanjan kuningaskunnan, Ranskan tasavallan, Italian tasavallan, Kyproksen tasavallan, Luxemburgin suurherttuakunnan, Maltan tasavallan, Alankomaiden kuningaskunnan, Itävallan tasavallan, Portugalin tasavallan, Slovenian tasavallan, Slovakian tasavallan, Suomen tasavallan, Helleenien tasavallan ja Euroopan rahoitusvakausvälineen välisen ERVV-puitesopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat lakina voimassa sellaisina kuin Suomi on niihin sitoutunut.

2 §
Tämän lain voimaantulosta säädetään valtioneuvoston asetuksella.
_______________
Helsingissä 1 päivänä heinäkuuta 2010

Veli Hopea
Seuraa 
Viestejä1249

Perussuomalaiset pullautettiin pois hallitusneuvotteluista Jyrki Kataisen ja Jutta Urpilaisen yhteisvoimin. Perussuomalaiset pitävät kiinni vaatimuksestaan, että Portugalin lainoja ei mennä takaamaan. Ilmeisesti kysymys oli Kataiselle ainakin yhtä tärkeä. Muutenhan Perussuomalaiset olisi pysynyt hallitusneuvotteluissa.

Syyt ehdottomaan suhtautumiseen ovat hyviä, kuten tästäkin ilmenee:
http://euroetana.blogspot.com/2011/05/vakausmekanismin-leivissa-ei.html

Varsinaiseen kysymykseen: KYLLÄ, ÄÄNESTÄN UUDELLEEN PERUSSUOMALAISTA.
Kyseessä on puolue, joka seisoo järkkymättä järjen ja Suomen kansan puolella tärkeässä asiassa, jonka edellä selitin. Hyvillä mielin ja epäröimättä äänestäisin samaa puoluetta uudelleen.

New ideas are always criticized - not because an idea lacks merit, but because it might turn out to be workable, which would threaten the reputations of many people whose opinions conflict with it.

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää (http://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU&feature=&p=3C7052B7ADA587B6&i...) (video)

Duski
Perussuomalaiset tekivät tukipaketista kynnyskysymyksen hallitukseen menosta viimeisissä vaaliväittelyissä. Ei voi väittää heidän pettäneen äänestäjiään kun Katainen asetti tukipakettiin suostumisen ehdoksi hallitukseen pääsemiseksi.Oisi saanut olla laittamatta idioottimaisia kynnyskysymyksiä, joista jo etukäteen tiedetään ettei niitä hyväksytä. Tai sitten sanottaisiin ainakin että hallitukseen ei olla menossa on vaalitulos mitä tahansa koska vastustetaan kovasti. Jotkut äänesti mamuja vastaan, tuloerojen kasvun takia ja kymmenistä muista syistä persuja. Noita olisivat päässeet hallitukseen hoitamaan eli aidosti päättämään asioista joita väittävät ajavansa. Maahanmuutosta päättämään olivat pääsemässä. 4-5 ministeripaikkaa suomalaisten auttamista varten.... ei kelpaa ei. Turvallisesti vain oppositioon, jossa pääsee haukkumaan kaikkia ja kaikkea ilman mitään omaa vastuuta. "Nerokasta" omalla tavallaan, mutta tuota nyt voisi kutsua melko pahoillakin nimityksillä. Nythän Tuomiojakin eilen about rukoili vielä että eikös ne persut sittenkin voisi tulla mukaan hallitukseen ja Soini vaan no ei tulla ei tulla ei tulla ei tulla mantralla. Sitä olisi luullut että on Portugalin lisäksi 1000 ja yksi muuta kysymystä joita piti hoitaa... ilmeisestikään ei. Seuraavissa vaaleissa tähdennettävä että ilman >50% äänisaalista persut eivät tule hallitukseen koska ovat suoraselkäisiä tai mitä nyt sitten aina keksitäänkään.

Vihreät ilmoittivat ennen vaaleja, että menevät hallitukseen vain jos suosio nousee. Nyt he ovat kuitenkin valmiita neuvottelemaan asiasta, vaikka tappio tuli, joten se on ainoa puolue, joka on toistaiseksi pettänyt äänestäjät.

Persuja äänestin ihan vain vi**uillakseni ja median sekä itseään älymystönä pitävien ihmisten vi**uuntumisen taso on jopa ylittänyt odotukseni. Nämä valtiovallan vahtikoirat ovat paljastuneet sylikoiriksi.

Joka tapauksessa paketeista oltiin päättämässä ja that's it. Sen tiesi Soinikin.

Tilanne jätti 99% muista kysymyksistä jäljelle (Suomessa on vähän muitakin asioita... niin oli persuillekin vielä ennen vaaleja) joista täytyy edelleen Suomessa päättää ja tulevalla hallituskaudella. Hyvin tärkeitä asioita. Asioita joista persut ovat vaahdonneet jatkuvasti että näin ja näin ja noin tulee tehdä ja pitää päästä näistä asioista hallitukseen päättämään ja kiire on päättää koska myöhemmin on liian myöhäistä. Osasta olin itsekin samaa mieltä, osasta en.

Olisivat nyt menneet niitä hoitamaan, kun kerran kaikki perussuomalaisen puolueen sinne halusivat ehkä RKP:tä lukuunottamatta. Yksipuolinen ilmoitus että ei mennä ei mennä ja niin jäävät kaikki suomalaisia koskevat asiat ja ei muuta kuin oppositioon, jossa ei pahemmin asioista päätellä mutta haukutaan muita senkin edestä. Toki käsitän puolueen kannatuksen takia tuon ratkaisun täysin.

Orsini
Vihreät ilmoittivat ennen vaaleja, että menevät hallitukseen vain jos suosio nousee. Nyt he ovat kuitenkin valmiita neuvottelemaan asiasta, vaikka tappio tuli, joten se on ainoa puolue, joka on toistaiseksi pettänyt äänestäjät.

Persuja äänestin ihan vain vi**uillakseni ja median sekä itseään älymystönä pitävien ihmisten vi**uuntumisen taso on jopa ylittänyt odotukseni. Nämä valtiovallan vahtikoirat ovat paljastuneet sylikoiriksi.

No edes vähän vihreitä puolustaakseni toteaisin että varmaan 95 % suomalaisista uskoi persujen aivan varmuudella menevän hallitukseen tekemäänkin jotain ja vihreät, SDP ynnä muut tuota jopa persuilta vaativat jotta nähdään mitä saavat aikaan. Kun tulee persuilta yksipuolinen ilmoitus että 100% varmuudella jäädään oppositioon niin tilanne muuttuu melko lailla. Hallitukseen meno kaiken lisäksi uhkaa pudottaa vihreiden suosiota ennestään, joten siinä mielessä aika rohkea liike. Jos saa kiristettyä hallitukseen tulon varjolla etuisuuksia ajamilleen asioille, niin aika järkevää politiikkaahan tuo on (siis jos niihin asioihin aidosti uskoo ja haluaa vaikuttaa). Kaupantekoahan politiikka on ellei ole sitä yli 50% äänimäärää, ja jos olisi niin se se vasta korruptoisikin tuota valtapuoluetta eli parempi ettei kelläkään moista määrää tule olemaan jatkossakaan.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Kunnioitan persuja nyt enemmän kuin ennen vaaleja. Mutta en mä niitä silti äänestäisi vieläkään. Haluan olla erossa junteista että en itsekin saastu. Olen kommunistisen manifestini lukenut ja olen älykkö.

Kyllä vain äänestäisin uudestaan. Eivät perussuomalaiset edelleenkään hyväksy monia muitakaan asioita Portugali-paketin ohella. Enkä hyväksy minäkään.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat