Seuraa 
Viestejä45973

Tänään siis Oranssin myrkyn lapset TV2 22.05

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuolta www.telkku.com löytyy tv-ohjelmat, jos joku haluaa avata uusia ketjuja kertoakseen mitä kaikkea telkkarista tulee. Kannattaa kuitenkin kertoa vain ohjelman nimi, eikä tarkemmin sen sisällöstä.

mika222
-jt
Hyi, pois silmistä tuollainen kommunistinen disinformaatio. Nyt rillataan!?

Ääh, yritin vaan olla hauska. Aamulla kun kaikista tuuteista tuli vaan ihanaaleijonatihanaa, niin noi epämuodostuneet lapsoset oli aika raju kontrasti. Pitää ehdottomasti katsoa dokkari.

Tuli katottuu vähä lopusta. Ihan perus settii, ei mitään uutta, isoja valtioita ei tulla ikinä saamaan vastuuseen mistään. Paitsi ehkä jos kansa vain pitää tarpeeksi melua, mutta ketä Vietnami enää kiinnostaa, siis noiden uhrien lisäksi.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Ainoastaan Gaddafin tasoisia ihmisiä ollaan vielä viemässä oikeuden eteen. Sekin johtuu Gaddafin Yhdysvaltalaisvastaisesta politiikasta sekä propagandasta ja afrikkalaiseksi maaksi hyvin hoidetusta politiikasta. Suurvallat käy aina sotiaan, syyt keksitään lennosta. Jo Rooman valtakunnassakin oli propagandaa, mutta taustalla oli aivan selvä sotapolitiikka. Uskon samoin tässäkin Yhysvaltojen sodissa olevan joku punainenlanka, mutta sotapalapelin palikat loksahtavat kohdalleen vasta myöhemmin. Ainakin ne sodat ovat painottuneet paljolti Iranin ympärille. Vain suurvaltojen korkein eliitti tietää sotien todelliset syyt.

Miten 'pienellä' voikin saada noin paljon pitkäkestoista pahaa aikaiseksi.

Jäi mieleen kierossa makaava poika, josta sanottiin että ymmärrys on kuitenkin täydellinen, vaikka keholla ei tehnyt yhtään mitään. On sekin elämää.

Minulle jäi dokumentista mieleen se suomalainen nainen, kehitystyöntekijä, joka oli huolissaan alueella oleskelustaan mahdollisten tulevien lastensa terveydelle.

Ohjelmassa kerrottiin, että USA:n oikeusistuimet olivat hylännet kemikaaliyhtiöitä varten nostetut kanteet, koska " tarkoituksena oli vain ympäristön myrkyttäminen, ei ihmisten."
Mikä perustelu. Tottahan ihmisetkin myrkyttyvät, jos heidän ruokapeltonsa myrkytetään Agent Orangella. Tätäkö myrkyttäjät eivät olisi tienneet.

Kemikaalien vaikutukset ihmisten perimään voivat olla arvaamattomia.

Tässä on lisää Agent Orangesta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_Orange

Edit. Wikipedia -linkistä käykin ilmi, että Agent Orangen haitoista tiedettiin jo varhain. Jo 1952 Monsanton sisäisessa asiakirjassa yhtiö tiedotti USA:n hallitukselle siitä, että Agent Orangen toinen ainesosa oli saastunut myrkyllisellä kemikaalilla, dioksiinilla:

Prior to the controversy surrounding Agent Orange, there was already a large body of scientific evidence linking 2,4,5-T and 2,4-D to serious negative health effects and ecological damage.[14] But in 1969, it was revealed to the public that the 2,4,5-T was contaminated with a dioxin, 2,3,7,8-tetrachlorodibenzodioxin (TCDD), and that the TCDD was causing many of the previously unexplained adverse health effects which were correlated with Agent Orange exposure.[15] TCDD has been described as "perhaps the most toxic molecule ever synthesized by man".[16] Internal memoranda revealed Monsanto Corporation (a manufacturer of 2,4,5-T) had informed the U.S. government as early as 1952 that 2,4,5-T was contaminated with a toxic chemical.[17]

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat