Seuraa 
Viestejä45973

http://hubpages.com/hub/Scientists_cure ... kes_notice

Voisiko joku lääketiedettä ymmärtävä kommentoida artikkelia?

Sivut

Kommentit (141)

Noh onhan syöpiin jo nykypäivänä kymmeniä eri hoitokeinoja ja ennenpitkää syövästä selviämisennusteet nousnee siihen 99% mikäli vain lääkefirmat niin haluaa...

DCA Sodium Dichloroacetate Saa taalan kilo jos ei lääkefirmat kiinnostu. Annostus taas?

http://www.thedcasite.com/index.html
Sivusto lääkekäytöstä. Näyttää asialliselta.
http://www.thedcasite.com/dca_faqs.html
Usein kysyttyä

Youtubessa on useita pätkiä aiheesta. En ota kantaa onko se mitä syöpähoidoissa. On hyvin reaktiivinen yhdiste ja teollisuuskäyttöön tehdyssä voi olla jotain epäterveellistä mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juttu löytyy Alberta Universityn sivuilta. Ellei niitä ole väärennetty, lienee totisinta totta. Kuuluisa yliopisto kuitenkin. Ja tuo rahoitusongelma on nähty muuallakin.

Dikloorietikkahapon ja trikloorietikkahapon terveysvaikutuksista on eniten tietoa. Molemmat epäpuhtaudet aiheuttavat koe-eläimissä kasvaimia eli ovat karsinogeenisia. Molemmat aineet ovat myös mutageenisia, dikloorietikkahappo voimakkaammin kuin trikloorietikkahappo. Niitä on pidetty ensi sijassa syövän promoottoreina, mutta todellinen rooli ihmiskarsinogeeneina on epäselvä. Halogenoitujen etikkahappojen pitoisuus klooratussa vedessä on 1-150 mikrogrammaa/litra.

Klooratussa vedessä on myös bromattuja etikkahappojohdoksia, jos raakavesi sisältää bromidia. Dibromi- ja tribromietikkahappo ovat olleet mutageenisimpia aineita mutageenisuustesteissä kuin vastaavat klooratut hapot, joten nekin voivat aiheuttaa syöpäriskiä.

Sekä dikloorietikkahappo että trikloorietikkahappo aiheuttavat koe-eläimille epämuodostumia kun niitä annetaan emoille raskauden aikana. Dikloorietikkahappo aiheuttaa erityisesti sydämen epämuodostumia. Sen sijaan ei tiedetä, aiheuttavatko klooratun juomaveden halogenoidut etikkahapot epämuodostumisriskiä ihmiselle.

creep
Seuraa 
Viestejä292

Englanninkielinen wiki-sivusto tietää tarinasta enemmän. Mistään salaliitosta tulosten salailun suhteen siis tuskin on kyse, kyllä tästä on alan piireissä oltu tietoisia. Siihen, miksi valtamedia ei ole asiasta ihmeemmin uutisoinut, on hankalampi ottaa kantaa. Ehkä ihan vaan siksi, että kyseessä ei ole mikään taikapilleri, joka parantaa kaikki syövät kertaheitolla.

Tuo aloittajan linkin teksti on kirjoitettu nelisen vuotta sitten, jolloin ensimmäinen julkaisu DCA:n käytöstä syöpää vastaan oli julkaistu. Artikkelissa tutkittiin DCA:n vaikutusta viljeltyihin syöpäsoluihin, sekä rottiin istutettuihin syöpäsoluihin. Rotilla kasvaimet pienenivät, mutta eivät kadonneet kokonaan. Kiinnostavia tuloskia, mutta niiden perusteella ei vielä kannata alkaa puhumaan ihmisellä toimivasta syöpälääkkeestä.

Kliinisistä kokeista on julkaistu tuloksia viime vuonna. Kyseessä oli viiden aivosyöpäpotilaan hoito DCA:lla, eli aika pienimuotoinen koe. Potilaista yksi kuoli, ja lopuilla syövän eteneminen hidastui tai pysähtyi. Potilaita hoidettiin samalla myös muilla menetelmillä. Korkeammilla pitoisuuksilla DCA aiheutti kaikille hermostovaurioita.

Potentiaalisesti tehokas hoitomuoto siis, mutta vaatii vielä paljon tutkimista. Ei mikään ihmelääke kuitenkaan, ainakaan tähänastisten tietojen perusteella.

Tässä ilmeisesti samasta asiasta juttua:

http://theness.com/neurologicablog/inde ... or-cancer/

Lainaus:

"In fact, this is an old story about DCA (which I will get into below). The article that has been going around is four years old – there is no date on the article itself, but I recognize the story from several years ago (it has made the rounds numerous times) and there are four-year-old comments on the article. But, someone posted the article on their Facebook page, and someone else tweeted it, and it was retweeted and linked to by other Facebook pages and voila – the magic of the internet has breathed life into a dessicated urban legend."

Eli vanha juttu?

Syöpää on toistaiseksi aika hankala saada tapettua lopullisesti, vaikka on olemassa erilaisia geeniterapia ja säteilytyshoitoja. Viimevuosina ollaan saatu enemmän ja enemmän viitteitä siitä, että syöpäsoluja on karkeasti jaettuna kahdenlaisia syövässä. On ihan "normaaleja" syöpäsoluja, jotka aiheuttavat ihan sen kasvaimen ja sitten on eräänlaisia syöpäkantasoluja. Useimmat hoidot perustuvat nopeasti jakautuvien normaalien syöpäsolujen listimiseen, mutta ongelmana on se, että syöpäkantasolut eivät jakaudu nopeasti. Sen jälkeen kun varsinainen kasvain on tapettu syöpä voikin syntyä uudelleen juuri syöpäkantasolun avulla. Kyseessä on melko uusi ja suht vähän tutkittu juttu, jonka takia syöpäkantasolujen toimintaa ja merkitystä ei juuri tunneta. Yksi ratkaisu olisi kohdentaa hoito sellaisten geenien/proteiinien toimintaan, jotka ovat syöpäkantasoluille spesifisiä, mutta tämä on vähän hankalaa, koska käsittääkseni ne käyttäytyvät melko pitkälti normaalien kantasolujen tavoin.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239

Mainitaan nyt tässäkin, että Taiwanissa koboltti-60:n gammasäteily esti asukkailla 9-20 vuoden jaksolla tarkasteltuna 97% syövistä verrokkeihin verrattuna. (linkki ydinketjussa)

Se jättäisi vain 3% syövistä jäljelle, mikä lienee ainakin ehkäisyn kannalta sellainen vähän kuin Graalin malja.

Kalsiumilla ja D-vitamiinilla ( 27,5 µg/p) ehkäistiin amerikkalaisessa interventiotutkimuksessa sisäelinten syövistä ensimmäisen vuoden jälkeen 70%. Syöpiä tosin oli plaseboryhmällä normaalia enemmän.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

jussipussi
Seuraa 
Viestejä45770

Kyllä se näin näyttää olevan että solu joko "happanee" tai "ruostuu", siitä rappeumasairaudet. Estäkää happamoituminen soulussa, kehon nesteissa ja happiradikaalit ruostuttamasta. Silloin on sypäsolun Synty/lisääntymismekanismit tukittu. Syopasolu "Inhoaa" emäksistä ja happirikasta ympäristoä. Tämä on tunnettu fakta jo 1930 luvun tienoilla muistaakseni joku Nobelkin sillä on voitettu?

Ostin tämän kirjan pari vuotta sitten: http://www.suomalainen.com/sk/servlets/ProductServlet?action=productInfo...

"ruokavalio ja syöpä" --> loistava opus, todella. Kanadalaisten syöpä/ravitsemus asiantuntijoiden kirjoittama. Ketjun innoittaman taidan kaivaa taas esille ja lukea. Kirjan ytimessä millä tavoin ravitsemus nivoutuu syöpien syntyyn ja mitä tietyissä ravintoaineissa on ja niiden vaikutukset kaikkinensa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat