Seuraa 
Viestejä45973

Teenkin tästä äänestyksen. Aiotteko jäädä Suomeen, jos pysyvät vakausrahastot tekevät meistä pysyviä lainojen takaajia ehdoilla millä hyvänsä? ( liittovaltiossa)

Jäättekö, jos Suomesta ylipäätään tulee EU:n liittovaltio?

Sivut

Kommentit (32)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä33555

Jos vain itsellä tai vaimolla säilyy työt, varmasti. Vaikea sitä on millään tavalla parempaa paikkaa löytää ja uutta elämää muuallakaan luoda.

Minne itse menisit? Jenkkeihin? Sinne ei niin vaan mennä, ja jos pääset, sitten makselet järjettömiä sotia ympäri maailman. Omat venkoilunsa löytyy joka paikasta. Aina työtetekevä rahvas maksaa herrojen hillumisen.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mikseipä muuttaisi halvan viinan perässä Venäjälle.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

EU:sta on joko tultava yhteinäinen liittovaltio tai sitten EU:n tulee hajota. Ei ole kuin nämä kaksi realistista vaihtoehtoa pitkällä aikavälillä.

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
Carloz
EU:sta on joko tultava yhteinäinen liittovaltio tai sitten EU:n tulee hajota. Ei ole kuin nämä kaksi realistista vaihtoehtoa pitkällä aikavälillä.Miksei ole? Siksikö, kun sinä olet sitä mieltä.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Mouho
Carloz
EU:sta on joko tultava yhteinäinen liittovaltio tai sitten EU:n tulee hajota. Ei ole kuin nämä kaksi realistista vaihtoehtoa pitkällä aikavälillä.Miksei ole? Siksikö, kun sinä olet sitä mieltä.Nykyinen meno tulee aivan liian kalliiksi. Joko puretaan EU tai sitten tehdään siitä liittovaltio. Päästäneen huokeammalla näin.

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
tiäremiäs
Olen vasta 3 euroa tienannut eläkettä, en voi lähtee vielä.

Paremmin varmaan tienais jos tekee pimeästi ja laittaa osakkeisiin suoraan.
Ei kannata osakkeisiin laittaa, kurssit voi romahtaa. Kannattaa säilöä seteleinä tyynyn sisään, mut sitten täytyy kantaa tyynyä koko ajan mukanaan, ettei rahat häviä. Jos syttyy palamaan ni sit kannattaa palaa ite mukana ku muuten ei oo varaa ostaa sänkyä.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

en, liittovaltio meininki ei kiinnosta eikä Suomen lumedemokratia muutenkaan.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

iMuke
En jää Suomeen. Mutta asialla ei ole mitään tekemistä EU:n tai takauksien kanssa. En jää missään tapauksessa.En minäkään jäänyt. Äänestyksestä puuttuu vaihtoehto "En asu Suomessa (muutenkaan)."

En jää Suomeen, jos hyvinvointivaltio sosiaaliturvineen puretaan, EU:n toimesta tai muuten. Sitten on parempi asua jossain, missä on matala verotus, vaikkei sosiaaliturvaa olisikaan. Sitä vaihtoehtoa en ainakaan hyväksy, että maksaisin korkeita veroja korvatakseni riskisijoituksista koituneita luottotappioita pankeille, jotka eivät edes ole suomalaisia pankkeja. Ei sillä, että kovin mielelläni suomalaisillekaan pankeille niitä makselisin.

Ketkä kolme ihailee Olli Rehniä ja miksi?

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
väläys
En jää Suomeen, jos hyvinvointivaltio sosiaaliturvineen puretaan, EU:n toimesta tai muuten.

Puretaan kokonaan vai osittain? Jos jälkimmäinen, kuinka suuren osan purkamisen jälkeen pakkaat matkalaukkusi?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä33555
väläys
En jää Suomeen, jos hyvinvointivaltio sosiaaliturvineen puretaan, EU:n toimesta tai muuten. Sitten on parempi asua jossain, missä on matala verotus, vaikkei sosiaaliturvaa olisikaan.Missä? Saatko siellä matalan verotuksen maassa sellaisen työpaikan, jonka ansiosta kokonaiselintasosi parempi kuin Suomessa? Yleensä matalan verotuksen maissa palkatkin ovat matalampia, ainakin jos ei omaa jotain kysyttyä erikoisasiantuntemusta. Ja viihdytkö muuten hyvin erilaisessa kulttuurissa?

Sitä vaihtoehtoa en ainakaan hyväksy, että maksaisin korkeita veroja korvatakseni riskisijoituksista koituneita luottotappioita pankeille,Saapa nähdä menevätkö nuo takaukset koskaan maksuun. Voi olla, että kun maksun aika tulee, EU:n päättävät (isot) maat toteavat, että pankkikriisi on halvempi tai poliittisesti turvallisempi tapa ratkaista asia. Siihen asti ostetaan vain uskoa mahdottomaan. Mutta toki ne varmaan kuppaavat tyhmiltä pieniltä joo-joo-mailta rahat ennen moista päätöstä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat