Seuraa 
Viestejä475

Mielestäni Iltalehden jutussa on Kataisen kolmen teeman sijasta mainittu yhteensä 5 teemaa, kun asiat erittelee selkeästi. Miksi kuitenkin puhutaan vain kolmesta teemasta?

Iltalehti:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011052 ... 5_uu.shtml

Katainen esitteli uuden hallituksen kolme teemaa

Maanantai 23.5.2011 klo 17.13

Hallitustunnustelija Jyrki Kataisen (kok) mukaan hallitusneuvotteluissa on kolme keskeistä teemaa.

Teemat ovat köyhyyden ja syrjäytymisen ehkäisy, julkisen talouden vakauttaminen sekä talouskasvu ja kilpailukyvyn vahvistaminen. Samat teemat toistuvat tulevan hallituksen työssä.

Nämä ovat Kataisen mukaan suurimmat haasteet Suomen tulevaisuuden kannalta.

Katainen ei vielä osaa tai halua arvioida, miten lähellä puolueet asioissa ovat. Työryhmät etenevät hänen mukaansa vaihtelevalla tahdilla: osa kirjoittaa jo tavoitteistoa, ja osa vielä kuulee asiantuntijoita. Hallitusneuvotteluiden päättymisajankohtaa Katainen ei halunnut arvioida äsken päättyneessä tiedotustilaisuudessaan.

Hallitusneuvottelut jatkuvat Säätytalossa nyt neljättä päivää.
Eli.. eritellään teemat:

1. köyhyyden ehkäisy
2. syrjäytymisen ehkäisy
3. julkisen talouden vakauttaminen
4. talouskasvu
5. kilpailukyvyn vahvistaminen

Viisi keskeistä teemaa??

Lisäksi mielestäni köyhyyttä ja syrjäytymistä ei voi pitää yhtenä teemana, KOSKA syrjäytyminen ei aina johdu varallisuudesta. Joten siinä on kaksi erillistä teemaa.

Olisi paljon parempi roikkua puussa ja syödä banaania.

Kommentit (1)

tsarbombastic
Seuraa 
Viestejä132

Tuloerojen kaventaminen (http://tsarbombastic.wordpress.com/2011/03/16/tuloerot-selittavat-kaiken...), lyhyemmät työajat (http://tsarbombastic.wordpress.com/2011/04/28/lyhyet-tyoajat-ja-lyhyet-t...) ja suora demokratia. Siinä kolme periaatetta uudelle, pitkän aikavälin poliittiselle uudistamiselle.

Mielestäni YLE:n ja keskupankkien johto pitäisi valita kansanvaaleilla. Sen lisäksi sitovat kansalaisaloitteet ja vaalilupaukset. Jos Katainen tämän toteuttaa niin nuo kansansuosio ja noiden viiden teeman saavuttaminen on taattu.

Pohdintaa mm. sivilisaatioista, talousjärjestelmästä, historiasta, päihdepolitiikasta ja kansallisuudesta http://www.tsarbombastic.wordpress.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat