Seuraa 
Viestejä45973

"Hitler opetti koiria puhumaan - Väittämän mukaan yksi jutteli uskonnosta ja runoudesta!

Natsit yrittivät opettaa koiria puhumaan, lukemaan ja tavaamaan, tuore tutkimus kertoo. Natsit toivoivat, että puhuvien koirien pelottava lauma olisi auttanut heitä toisessa maailmansodassa. Saksalaiset ajattelivat, että koirat ovat lähes yhtä älykkäitä kuin ihmiset.

Hitler uskoi saavansa koirat kommunikoimaan SS-joukkojen kanssa. Hän jopa perusti koirakoulun, jossa tiedemiehet opettivat koiria puhumaa. Yhden koiran on kerrottu ”sanoneen” Mein Führer, kun siltä kysyttiin, kuka Adol Hitler on.

Yhden koiran väitetään kommunikoineen kirjaimin, joita se osoitteli tassullaan. Koira oli väittämän mukaan keskustellut uskonnosta ja että se olisi oppinut runoutta.

Saksanpointteri Donin väitetään imitoineen haukullaan ihmisen ääntä ja huutaneen: Nälkä! Anna kakkuja!

Oudohkot kokeilut tulivat julki, kun tohtori Jan Bondesonin huolellisesti viimeistelty tutkimus julkaistiin. "

Mitä luulette onko totta? Onko koirilla kykyjä joita emme ole tutkineet ? Kannattaisiko koirien älykkyyttä tutkia enemmän?

http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... n-WW2.html

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Ul ... esta+.html

Kommentit (8)

evoluutio-ja-fossiilit-f8/koira-on-kehittanyt-kielen-t49987.html

Aloitin ketjun erään dokkarin vuoksi jossa ilmeni että koirat omaavat kyvyn kehittää kieltä kommunikoidakseen ihmisen kanssa ja jota eivät käytä keskenään. Siinä on erityistä koiran oma tahto tulla ymmärretyksi ihmisen taholta yli normaalin huolenpidon. Toveruudesta ja rakkaudesta. Hyvin monet koiran omistajat kokevat yhteisymmärryksen olevan hyvin syvää, kuin parhaimmillaan toisen ihmisen kanssa. Olen itsekkin kokenut sen. Myös koirani yrityksen käyttää eri äänteitä ilmaisemaan tiettyjä asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Natsipropagandaa. Selvää kai on että koirat kommunikoivat keskenään ja jotkut yksilöt ehkä jollain tavalla ihmistenkin kanssa, mutta että puhuvat koirat nii johan on.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Vuosia, vuosia sitten...

Ruotsiin muuttaneen tätini perhe vieraili kesämökillämme n. 3v. Turre -pystykorvansa kanssa. Turre oli oppinut puhumaan (ja kerjäämään).

Jossain tilanteissa se osasi makkaroita kärvennettäessä (ja hämmentävää kyllä, vain makkaraa paistettaessa) sanoa melko selvästi "korv", ja Turrellehan sitten annettiin viipale käristettyä makkaraa, viipaleen jälkeen.

Muutaman "korv" -kerjuun jälkeen isäni sitten totesi, että ei tämä ruåtsinkielinen kerjääminen oikein vetele, ja alkoi kouluttamaan Turrea suomenkieliseksi.

Aika pian Anna -serkkuni (silloin n. 6v.) hyökkäsi kiihtyneenä isäni kimppuun: "Ei, Epäreilua! Turre edes ei voi sanoa "makkara", kun Turrella ei ole huulia lainkaan!"

(Ihan tositapaus).

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat