Seuraa 
Viestejä132

Itselläni on kaksi suosikkia, ensimmäinen on klassinen eli käsittelee JFK:n murhaa. Kennedyhän allekirjoitti säädöksen, joka antoi valtiolle oikeuden painaa hopeakantaista, korotonta rahaa sen sijaan että se joutuisi lainaamaan sen korkoa vastaan itsenäiseltä keskuspankilta. Emme saa varmaan ikinä tietää kuka tappoi Kennedyn, mutta tämän nojalla uskon että vahvin motiivi tekoon ainakin löytyi pankkipiireistä. Tätä vahvistaa myös se yksityiskohta, että Kennedyn murhan tutkimusryhmässä oli John J. McCloy, josta tuli myöhemmin maailmanpankin johtaja. Yksityiskohtaisempi, mutta todella tiivis teksti aiheesta löytyy sivuilta:

http://tsarbombastic.wordpress.com/2011/04/29/kennedyn-viimeinen-kasky-j...

Aiheen Wikipedia artikkeli sivulta
http://en.wikipedia.org/wiki/Executive_order_11110

Tämä saattoi olla osa 70-luvun eliitin vallankaappausta, tapahtumasarjaan johon akateemisissa piireissä viitataan uusliberalismina, ja joka on (usein valheellisesti) dramatisoitu salaliitto piireissä milloin miksikin NWOksi tai Illuminatiksi.
Muutos oli kuitenkin todellinen, ja sen seurauksena talouskasvu alkoi hiipumaan, tuloerojen kaventuminen muuttui kärjistymiseksi, hyvinvointimittarit pysähtyivät, hiipuivat tai alkoivat laskea, valtionvelka lähti räjähdysmäiseen kasvuun ja vankiluvut alkoivat räjähtää..
Valtasuhteiden rajun muutoksen ylempien luokkien hyväksi on taloustieteellisesti kiistämätön tosiasia, jonka todisteet löytyvät sivulta http://tsarbombastic.wordpress.com/2011/03/02/84/.

Sitten on vielä teoria elektronisten autojen kehittämisen tukahduttamisesta öljy-yhtiöiden ja General Motorsin toimesta. Aiheesta on tehty erinomainen ja laajasti noteerattu laatudokkari (Jossa on jostain syystä Mel Gibson). Kattokaa dokkari ihmeessä netistä http://www.youtube.com/watch?v=39K36Rw7LYc.

Oletteko törmänneet uskottaviin ja mielenkiintoisiin salaliittoteorioihin? Niitä ja keskustelua niistä voitaisiin koota tähän keskusteluketjuun.

Pohdintaa mm. sivilisaatioista, talousjärjestelmästä, historiasta, päihdepolitiikasta ja kansallisuudesta http://www.tsarbombastic.wordpress.com

Kommentit (1)

noone
Seuraa 
Viestejä577

PIIGS-maiden kautta tehty pankkitukihuijaus tuskin enää on salaliitto kenellekään jotka on halunneet asiasta lukea, mutta suurelle yleisölle se edelleen on. 440 Mrd€:n tulonsiirto veronmaksajilta yksityispankeille sillä varjolla että muka autetaan Kreikkaa, Portugalia ja Irlantia.

Rahallisesti aivan kauhea vedätys. Suomelta 17 Mrd€ viivalla. Ja 2013 summat nousee, kun EVM astuu kehiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat