Seuraa 
Viestejä38

Kerro mitä hyvää on laajenevassa avaruudessa fysiikan kaiken teorian kannalta? Mihin sitä tarvitaan? Miten laajeneva avaruus laajenee? Mikä saa laajenevan avaruuden laajenemaan ja miten se sen tekee?

Minä en usko laajenevaan avaruuteen! Minä väitän että laajeneva avaruus on ihmisen keksimä käsite jota ei oikeasti ole olemassa!

Oikeasti on olemassa vain yhtä ja samaa ikuista asiaa joka on ikuisessa avaruudessa joka on ei yhtään mitään!

Tästä yhdestä ja samasta ikusesta asiasta koostuu erillisiä tihetymiä ja kaikki näkyvän maailmankaikkeuden tihnetymät laajenevat koko ajan kolmiulotteisesti ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen joka ei muutu millään tavalla, koska avaruus on ei yhtään mitään!

Avaruus on vain paikka jossa ikuisesta asiasta koostuvat tihenytymät voivat liikkua, samalla kun niiden tiheys ja tilavuus muuttuu.

Tihentymiin kohdistuu aina ulkoinen paine ja niillä on aina sisäinen paine!

Kaiken taustana toimivat erittäin pienet ja erittäin nopeat tihentymät mahdollistavat kaiken havaittavan!

Näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät laajenevat koko ajan, koska niiden läpi liikkuu kaiken taustana toimivia erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä joista takertuu / absorboituu koko ajan lisää ikusta asiaa laajeneviin tihentymiin.

Kaiken taustana toimivat tihentymät eivät itse laajene tai jos laajenevat, niin paljon hitaammin kuin näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät, kuten kvarkit ja fotonit!

Näin ollen, koko ajan laajenevien kvarkkien, neutriinojen ja fotoneiden ym. näkyvän maailmankaikkeuden tihentymien läpi liikkuu koko ajan enemmän ja enemmän kaiken taustana toimivia tihentymiä ja näin laajeneviin tihentymiin absorboituu koko ajan samassa suhteessa ikuista asiaa.

Ajatellaan yksi kaiken taustana toimivista tihentymistä. Siinä on tietty määrä ikuista asiaa. Kun se työntyy kvarkin sisään ja tulee ulos toiselta puolelta, siinä on nyt vähemmän ikuista asiaa, koska osa siitä takertui / absorboitui näkyvän maailmankaikkeuden tihetymään joka sen takia laajenee kolmiulotteisesti.

Popularisoidaan laajeneva tihentymä "kalaverkkona" jota kohti ui koko ajan "kaloja". "Kalat" tekrtuvat "kalaverkkoon" ja muokkautuvat "kalaverkon" osaksi ja näin "verkko" laajenee ja sitä kohti liikkuu koko ajan lisää "kaloja".

tai ajtellaan pallomainen "kahvinsuodatin" jonka läpi liikkuu koko ajan ikuista asiaa jota takertuu "suodattimeen" ja näin "suodatin" laajenee kolmiulotteisesti ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen. Ja tämänhän ihminen kykenee ymmärtämään ilman ylimääräisiä tilaulottuvuuksia! Ja ilman vertauksia joissa on olemassa kaksiulotteisia olentoja joita oikeasti ei kuitenkaan ole jne!

Tässä videossa kerron mistä, miten ja miksi kaiken taustana toimivat tihentymät tulevat ja miten meidän näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät hajaantuvat entropian takia tuhansien miljardien vuosien aikana kaiken taustana toimivisi erittäin pieniksi ja erittäin nopeiksi tihentymiksi.

http://www.youtube.com/watch?v=z0Gp9HXG3Uk

Kerron myös miten ikuinen asia kierrättää itseään ikuisessa avaruudessa joka on ei yhtään mitään!

Ps. Käsittääkseni alkuräjähdysteorian kannattajat, jotka uskovat laajenevan avaruuden olemassa oloon, eivät osaa kertoa miten ja miksi avaruus laajenee?

Jos olen väärässä, niin ehkäpä sinä valistat minua ja kerrot miten ja miksi avaruus laajenee.

Jukka Savorinen

044-0767121

.

Katso myös Trashin animaatiot siitä miten näkyvä maailmankaikkeus työntyy pois päin tietyltä alueelta joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella!

tahtitiede-ja-avaruus-f6/big-bang-t49659-120.html

.

muutama mielenkiintoinen uutinen maailmankaikkeudesta

Testing the spiral density wave theory
May 30, 2011 By Jon Voisey, Universe Today

http://www.physorg.com/news/2011-05-spi ... heory.html

Mielenkiintoinen sana tuo Density

.

'Dead' galaxies are not so dead after all
May 30, 2011

http://www.physorg.com/news/2011-05-dead-galaxies.html

Onesimpleprinciple mallin mukaan kaikki näkyvän maailmankaikkeuden aine on peräisin galaksien keskusten jättimäisistä tihentymistä joihin kohdistuu koko ajan ulkoinen paine ja joissa on koko ajan sisäisen paine joka saa niistä puristumaan ulos tihentymiä joilla on aineen luonne!

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Niinpä tietysti. Nimemerkkiensä takaa munattomasti herjailevat räksyttäjät ovat aina paikalla. No eipä hätiä mitiä. Josko joku heistä kertoisi jotakin syvällistä siitä miten ja miksi avaruus laajenee? Ei ole vaikea ennustaa, ettei mitään syvällistä näiltä nimemerkin suojista huutelijoilta koskaan tule!

On se hyvä että meillä suomessa on vapaa sana. Eivät saa piilotettua kokonaan ajatuksiani maailmankaikkeudesta, you know!

Miksi kaikkien näkyvän maailmankaikkeuden laajenevien tihentymien laajeneminen kiihtyy!

Katso tämä animaatio

tahtitiede-ja-avaruus-f6/big-bang-t49659-120.html

Mieti miten kyseinen tihentymä on ollut olemassa jo ennen kyseistä räjähdystä!

Siis TIETYSTI on ollut, koska eihän tyhjä / olematon mitään räjähdä, tai tee muutenkaan yhtään mitään!

Mieti miten kyseistä tiheää tihentymää kohti ja ohi työtyi pieniä ja nopeita tihentymiä jo ennen kuin se räjähti!

Kyseisen tihentymän räjähtäminen on äärimmäisen hidasta suhteessa sitä kohti ja sen ohi liikkuviin erittäin pieniin ja erittäin nopeisiin tihentymiin.

Mitä kauemmaksi räjähdyksen keskipisteestä oma näkyvä maailmankaikkeutesi työntyy, sitä enemmän räjähdyksen keskipisteen ( kyseinen alue on näkyvän maailmankaikkeutesi ulkopuolella ) takaa sivuilta pääsee erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä sinua kohti ja tämä energia kiihdyttää työntymistäsi pois päin räjähdyksen keskipisteestä joka on näkyvän maailmankaikkeutesi ulkopuolella!

Mitä kauemmaksi räjähdyksen keskipisteestä näkyvä maailmankaikkeutesi työntyy, sitä tasaisemmin sinua kohti tulee joka suunnasta erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä joista absorboituu koko ajan ikuista asiaa näkyvän maailmankaikkeuden koko ajan laajeneviin tihentymiin!

Ikuinen asia puristuu runsaudensarvissa valtavan ulkoisen paineen takia kasaan aivan kuten jos sinä puristat käsilläsi vaikkapa sängyn jousen kasaan. Kun ulkoinen paine pienenee, pääsee ikuinen asia avautumaan, suoristumaan, laajenenemaan vähemmän tiheäksi. Laajenevien tihentymien läpi liikkuu kuitenkiin koko ajan kaiken taustana toimivia erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä ja siksi menee tuhansia miljardeja vuosia ennen kuin koko ajan laajenevat tihenytymät ovat saaneet kiihdytettyä toistensa vauhdin yhtä nopeaksi ja samalla ne ovat hajaantuneet entropian takia itse erillisiksi erittäin nopeiksi ja erittäin pieniksi kaiken taustana toimiviksi tihentymiksi joista silloin absorboituu ikuista asiaa kohdalle osuviin suht uusiin atomien ytimiin!

Vielä kun saisi 3 D animaation jossa runsaudensarveen ulkoapäin tulevat kaiken taustan toimivat erittäin pienet ja erittäin nopeat tihentymät työntyisivät runsaudensarven keskustaan, pitäen yllä ulkoista painetta kohti runsaudensarven keskustaa.

Eli Trashin animaatio on vasta sinne päin!

Tiesitkö etteivät laajenevaan avaruuteen uskovat kykene kertomaan yhtä syvällisesti miten ja miksi heidän laajeneva avaruuteensa / jumalansa laajenee!

He voivat vain ja ainoastaan uskoa laajenevan avaruuden olemassa oloon!

Heidän pimeä jumalansa saa heidän laajenevan avaruuden / jumalan laajenemaan, mutta he eivät osaa kertoa miten ja miksi! He vain uskovat laajenevan avaruuden olemassa oloon ja uskottelevat että olisi olemassa jotakin pimeää energiaa joka avaruuden laajenemisen saisi aikaan. Mutta miten? Onko se edes tiedettä? Minusta se ei ole edes tiedettä! Se on arvailua, ilman että edes arvailtaisiin miten ja miksi niin muka tapahtuu!

Nykyisen fysiikan mukaan olisi muka olemassaperushiukkasia, mutta mutta, mitenkähän tuo asia oikein on?

Syntyivätkö nämä perushiukkaset alkuräjähdyksessä jota ennen ei ollut olemassa mitään?

Vai miten se menee?

Oikeasti ei ole olemassa pysyviä tihentymiä!

On vain ikuista asiaa joka muuttaa muotoaan eli tiheyttään koko ajan!

Tihentymien tiheys ja tilavuus vaihtelee. ne absorboituvat isompiin ja niitä työntyy isompien sisältä ulos sisäisen ja ulkoisen paineen takia.

Jopa näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella olevissa runsaudensarvissa ( erittäin tiheät ja massiiviset tihentymät ) joissa on erittäin paljon enemmän ikuista asiaa kuin näkyvässä maailmankaikkeudessa on yhteensä, oleva asia vaihtuu ajan kanssa kokonaan!

Kyseiset runsaudensarvet kierrättävät ikuista asiaa ja juuri siksi niihin tulee koko ajan ikuista asiaa erittäin pieninä ja erittäin nopeina tihentyminä jotka tunkeutuvat runsaudensarven keskustaan jossa niistä yhdistyy uuden galaksin siemen eli massiivinen ja tiheä tihentymä joka aikanaan avautuu uudeksi galaksiksi kun siihen kohdistuva ulkoinen paine pienenee kun sitä työnnetään pois päin runsaudensarven keskustasta.

Sehän itse on syrjäyttämässä sinne aikaisemmin muodostuneita uusia galaksien siemeniä!

ja kun runsaudensarven keskustaan työntyy koko ajan erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä joista voi kehittyä vain tietyn kokoluokan massiivisia ja tiheitä tihentymiä, niin silloin vanhemmat syrjäytetään kauemmaksi runsaudensarven keskustasta.

Näin uusien galaksien siementen vauhti pois päin runsaudensarven keskustasta on äärimmäisen hidasta suhteessa sinne ulkoapäin työntyviin erittäin pieniin ja erittäin nopeisiin tihentymiin!

Pallonpintamaisesti pois päin Runsaudensarven keskustasta työntyvä erittäin tiheän ikuisen asian voisi ajatella repeytyvän erillisiksi tihentymiksi joista syntyy aikanaan uusia galakseja sisältä ulos päin!

Ps. Muistako vielä ennustukseni

PostPosted: 25.04.2011 17:24 Post subject: Ennustus

http://www.onesimpleprinciple.com/forum ... c&start=15

.

Näin maailmalla tällä hetkellä!

http://www.physorg.com/news/2011-05-hur ... bbean.html

.

http://www.physorg.com/news/2011-05-nas ... eaken.html

Seurataan tilannetta!

.

Savolainen ajatus ikuisista runsaudensarvista 2

http://www.youtube.com/watch?v=26fCkIj5 ... re=related

Katso myös savolainen ajatus ikuisista runsaudensarvista 3.

http://www.youtube.com/watch?v=tXg8XFt2 ... re=related

--- Seuraa myös miten Pluton kaasukehä kasvaa! Tämä siksi että pluto on tällä hetkellä kiihdyttämässä vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta! On tosin tehnyt sitä jo noin 60 vuotta, mutta vauhti on jo kiihtynyt nopeammaksi kuin Auringon vauhti ja samalla Pluton varaus / sisäinen paine on muuttunut sellaiseksi että kiihdytykseen käyetty energia alkaa työntyä Plutosta ulos, you know! ---

Ps. Voi olla että totuus on tässä vaiheessa teille liian kova paikka ja siksi voisikin olla hyvä, että palaan asiaan vasta myöhemmin?

Olette kuitenkin maanmiehiäni ja siksi odotin enemmän tukeanne ja vähemmän idioottimaisuuttanne!

Kiitos ja hei vuan!

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Niinpä tietysti. Nimemerkkiensä takaa munattomasti herjailevat räksyttäjät ovat aina paikalla. No eipä hätiä mitiä. Josko joku heistä kertoisi jotakin syvällistä siitä miten ja miksi avaruus laajenee?Ei tila varmaankaan laajene, tai ihan sama, ei kiinnosta.

fenomenologi
?

Vaikka avaruus näyttää laajenevan, ehkä näin ei ole, vaan Higgsin tms. kenttä, joka muodostaa verkostomaisen kolmiulotteisen rakenteen, laajenee.
Koska tavarat ovat "liimautuneet" Higgsin kenttään, kentän laajeneminen vakionopeudella tilavuusyksikköä kohti saa näyttämään siltä että olisi pimeää energiaa.
Mitä pidemmältä matkalta kenttää tarkastelee, sitä enemmän kokonaisuus on venynyt.

Ehkä massan syntyminen ei hahmotu oikealla tavalla, vaikea uskoa että jonkun hiukkasen vuorovaikuttaminen Higgsin bosonin kanssa synnyttäisi sille massan, ilman että möykky tarttuu samalla johonkin rakenteeseen.

Higgsin kenttä voisi olla tiheämpi massan lähellä ja sen vuorovaikutus aineeseen suurempi, mistä aiheutuu gravitaatio, tavarat pyrkivät suuremman vuorovaikutuksen suuntaan.
post1561269.html#p1561269

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Laajenevan ja vauhtiaan kiihdyttävän valon vauhti on vakio suhteessa laajenevaan aineeseen ja suhteessa suhteelliseen aikaan.

Tuhansien miljardien vuosien aikana näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva aine hajoaa laajenevaksi valoksi ja lopulta laajenevat fotonitkin hajoavat osiinsa kaiken äärimmäisen nopeaksi liikkeeksi.

Emme siis voi nähdä tuhansia miljardeja vuosia vanhoja maailmankaikkeuksia koska niissä ollut työntävä voima on hajaantuntunut niin vähän tiheäksi energiaksi, ettei sillä enää ole edes valon luonnetta.

Tuossa videossa asia työntyy esille, vaikka en ilmeisesti sitä ääneen sanokaan.

https://youtu.be/K-0kz9YjlgQ

Rakkautta
1039

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Tuhansien miljardien vuosien aikana näkyvän maailmankaikkeuden laajeneva aine hajoaa laajenevaksi valoksi ja lopulta laajenevat fotonitkin hajoavat osiinsa kaiken TAUSTAN äärimmäisen nopeaksi liikkeeksi.

Rakkautta
1039

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

111.
Seuraa 
Viestejä70

tarjous!

1000 euron palkkio sinulle tai jos sinua ei kiinnosta, jollekin jota kiinnostaa. Jos siis olet edelleen työtön, tässä olisi pientä puuhaa sinulle. Yritä hankkia 1000 allekirjoitusta tähän https://www.adressit.com/tilaeilaajene adressiin, tuhannesta eri IP-osoitteesta.

Jos kiinnostaa, soita numeroon 044 076 7121, kiitos. Vaihtoehtoisesti tarjoan sinulle 1 000 000 euron palkkiota, jos joskus tämä kehittämäni ajatus maailmankaikkeuden toimintatavasta tuottaa minulle niin paljon rahaa. Lupaan siis sinulle ensimmäisen miljoona euroani, jotka tämä ajatukseni tuo minulle, jos kerään 10 000 nimeä adressiin.
En koe että tuo raha olisi pois minulta, koska oletan että hän joka keksiin miten maailmankaikkeus okkeasti toimii, tulee ansaitsemaan ajatustensa avulla miljoonia, jos niin haluaa.
Itse en juurikaan ole kiinnostunut rahasta ja siksi olenkin ajatellut etukäteen niin että pistän kaikista rahoista 90 % hyväntekeväisyyteen ja loput annan vaimolleni ja lapsilleni. Tietysti tuen läheisiäni noista 90 % hyväntekeväisyys rahoista vaikkapa 10 %:tilla niistä. Eli 81 % hyväntekeväisyyteen sellaisten ihmisten hyväksi joita en tunne, 9 % läheisilleni ja 10 % vaimolleni ja lapsilleni.

Jos lähdet mukaan toimintaan, sinun kannattaa ehkä avata facebook ryhmä jossa kerrot tilanteesi ja pyydät apuja. ja onhan sinulla tiede.fi keskusteluissa ystäviä jotka voivat auttaa ainua ideoimaan erilaisia tapoja saada nimiä adressiin. Ja ehkäpä joku heistä haluaa auttaa sinua taloudellisesti 1 euron edestä, you know. Jos lähdet mukaan, mieti tarkkaan miten toimit. Sitten kun aloitat, aikaa on vain yksi kuukausi. Siksi kenenkään ei kannata allekirjoittaa adressia vielä eli allekirjoitus kannattaa säästää siihen kun Tiäremiäs tai joku muu asiasta kiinnostunut aloittaa nimien keräämisen.

Jokainen nimi eri IP-osoitteesta on siis 1 euron arvoinen. 837 nimeä = 837 euroa sinulle.
Very Happy Ps. maalasin juuri talomme ja säästin 10 000 euroa - kotitalousvähennys - kulut eli yli 3000 euroa. Ajattelin käyttää siitä 1000 euroa tähän projektiin.

Ps.Ps. ja minä kun olen sen verran ihmisystävällinen tyyppi, niin lupaampa sinulle saman tien ensimmäisen 50 000 euroa, jos ja kun ajatukseni koskaan tuo minulle rahaa, vaikka et lähtisi tähän projektiin ollenkaan mukaan. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä ettenkö uskoisi olevani oikeassa, päin vastoin.
Olen täysin vakuuttunut että mitään ei synny tyhjästä ja siksi kaikki energia joka on olemassa nyt, on ollut olemassa ikuisesti tilassa joka myös on ikuinen ja ei näin ollen todellakaan laajene.

Edit. Sovitaan aloitusaika, josta kuukausi aikaa, jos lähdet mukaan.

Rakkautta
1039

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat