Seuraa 
Viestejä45973

On näistä puhelinmyyjistä pienyrittäjille kyllä hirveä riesa....

Hyväksyin puhelimitse että otan käyttöön Directan yritysluettelopalvelun 27.4.
Muutama päivä sen jälkeen rupesin tutkimaan netistä tarkemmin mikä tämä directa oikein on?

Kauhukseni huomasin että yrityksestä on tehty yli 1400 rikosilmoitusta ja muutenkin epäluotettavaa toimintaa..

Kirjoitin irtisamislomakkeen käsin myöhään illalla 8.5 ja myös laitoin saman tekstin netin kautta (14 päivän irtisanomisoikeus).

Seuraavana aamuna päätin että vien kirjeen postiin.. juuri ennen kuin lähden ajelemaan lähimmälle postilaatikolle, niin Directasta soittaa henkilö ja kyselee nettiin kirjoitetusta irtisanomisesta että olenko aivan varma asiasta...

Siinä poristiin varmaan puolituntia ja samalla katselin irtisanomislomaketta... loppujen lopuksi sanoin että mietin asiaa, kun en muutenkaan päässyt irti puhelusta...
Todellakin mietin sitä että postitanko irtisanomiskirjeen.

Noh, puolenpäivän aikoihin postitin irtisanomiskirjeen.

Nyt mulle tuli postissa lasku! Ihmettelin kovasti että miten on mahdollista.

Soitin Directalle. Kuulemma olin 9.5 maanantaina sitä mieltä että "mietin asiaa" ja 8.5 sunnuntaina olin tehnyt sen irtisanomislomakkeen jossa oli päiväys 8.5.

Joten kuulemma 9.5 oleva lausunto "minä mietin vielä että postitanko" on pätevä ja 8.5 päivätty irtisanomislomake on niin sanotusti epäpätevä!!

Miten nyt menetellä.. riitautanko jutun? Pienyrittäjällähän on aina vähän heikot mahdollisuudet suuria yrityksiä vastaan.

Kommentit (10)

Jos palvelussa ei ole mitään vikaa, niin kaippa sitä palvelua voi käyttää, vaikka firmasta onkin tehty valituksia. Mutta joku irtisanomisaika siinä lienee, että sittenhän sen voi lopettaa silloin.

Kirjallinen irtisanomimen on varmaan pätevä., ellei vastapuolelta löydy nauhoitus jossa selvästi peruutat sen.
Laskusta on syytä reklamoida niin että se dokumentoituu, vaikka maililla.
Ongelma on se, etä vastapuolella on riitelykapsiteettia. Riitely saattaa olla tuloja tuottavaa jos omistaa itse lakitoimistoa .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse tuon riitauttaisin. Suullisen sopimuksen pitää selvä ja yksiselitteinen ja sellainen että molemmat osapuolet tietävät sopimuksen tekevänsä. Se että puhelua ei muuten saa päättymään kuin sanomalla noin ei varmaan sopimuksen tunnusmerkkejä täytä.

Tosin Suomessa rikollinen on oletusarvoisesti vahvemmalla, että kannattaa konsultoida laintuntevaa.

lokki
Seuraa 
Viestejä5076

Tottakai riitautat. Ei se, että mietit asiaa ole suostumus. Jos olisit laittanut tossupostikirjeen kirjattuna voisit vedota siihen, nyt se kirje saattaa olla "kadonnut". Voit kuitenkin vedota väärinkäsitykseen, olethan perunut tilauksesi ajoissa ja saanut siitä vielä puheluvarmistuksen. Niillä on nauhoite puhelusta, johon he vetoavat, mutta jos muistat varmasti, että et ole perunut irtisanomistasi tuossa puhelussa, ei kannata maksaa, vaan lähettää kohtelias viesti, että tilaus on peruttu tuolloin 9.5. ja että jos tuossa on vielä jotain epäselvää tämä viesti varmistaa, että mitään tilausta ei ole tuolloin puhelimessa 9.5. tehty.

Pienenä vinkkinä: Älkää tilatko mitään puhelimella, milloin myyjä soittaa teille. Se, että kannattaa soitella, tarkoittaa, että moinen tuote ei mene kaupaksi kirjallisesti markkinoiden. Itse käytän tätä perusteena puhelinmyyjille, enkä osta mitään puhelimitse.

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
Dredex
Jos palvelussa ei ole mitään vikaa, niin kaippa sitä palvelua voi käyttää, vaikka firmasta onkin tehty valituksia.

Ei mitään vikaa?

PoLe
Kauhukseni huomasin että yrityksestä on tehty yli 1400 rikosilmoitusta ja muutenkin epäluotettavaa toimintaa..

Valitettavasti taidat olla aika heikoilla Directaa vastaan. Lienee parempi vain kiltisti maksaa laskut ja vastaisuudessa pysyä erossa kyseisestä puulaakista. Vastaisuudessa kannattaa ottaa selvää yhtiön taustoista ennen minkäänlaisen sopimuksen tekemistä.

lokki
Seuraa 
Viestejä5076
Denzil Dexter
Directalla on noin 5000 oikeusjuttua vireillä omia asiakkaitaan vastaan. Lisää aiheesta sivustolla http://www.yrittajan.info

Myös google-haku aiheesta directa ehdottaa mielenkiintoisia lisäsanoja


Ei kannata antaa itseään pelotella eikä maksaa, vaan riitauttaa. Ei persaukisella firmalla voi olla varaa käydä oikeutta viittä tuhatta omaa asiakastaan vastaan. Mitäs arvelette, rupeaako jokin oikeusistuin kuuntelemaan 5000 puhelinnauhoitusta epäselvistä kielloista muutaman kympin kiistan takia. Pelkkä petos alusta loppuun koko firma.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

pyydät modeja tuhoamaan tämän ketjun, riitautat asian ja kerrot, ettet ole koskaan sanonut noin kuin he väittävät. sitä ennen otatte selvää nauhoittavatko he puheluitaan. toinen mahdollisuus on soittaa directaan vähän ylemmäs ja sopia, ettette maksa laskua.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

SamBody
Seuraa 
Viestejä6386

Älä turhaan tuhlaa energiaasi, jätä vain lasku maksamatta.
Ja seuraavalla kerralla kun joku yrittää puhelimessa jotain myydä, keskeytät välittömästi sanomalla "älä tuhlaa meidän molempien aikaa" + punainen nappi. Ja kännykkään tietysti kaikki puhelut automaattisesti nauhoittava softa.

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

noone
Seuraa 
Viestejä577
taucalm
pyydät modeja tuhoamaan tämän ketjun, riitautat asian ja kerrot, ettet ole koskaan sanonut noin kuin he väittävät. sitä ennen otatte selvää nauhoittavatko he puheluitaan. toinen mahdollisuus on soittaa directaan vähän ylemmäs ja sopia, ettette maksa laskua.

Tottakai nauhoittavat.
Kaikki puhelinmyyjät ja ton tommoset nauhoittaa.
Kertomuksen mukaan näyttää siltä et OP mokasi. Jälkimmäiselle päivälle päivätty sopimus pätee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat