Seuraa 
Viestejä506

[size=150:20dvppb4]European Revolution -kansanliike[/size:20dvppb4]

Facebookissa oli eurooppalainen ryhmä EUROPEAN REVOLUTION, jossa oli yli mukana 100 000 ihmistä eri maista.

Se poistettiin yllättäen? Keitä se uhkasi?

Siellä oli upeita videoita ja kuvia, ihmisten itse tekemiä.

Nyt siitä on jäljellä enää tämä?

http://www.eurevo.org

Otin joitakin juttuja talteen itselleni sieltä, joten tässä teille jotain siitä kaikesta, mikä nyt on jo poissa ...

Upea video Barcelonasta! Kesto 2,45 min.

vimeo.com/24381784

WE CALL FOR REAL DEMOCRACY NOW

WE CALL FOR REAL DEMOCRACY NOW. We are not a commodity lying in the hands of politicians and bankers.

We blame the economic and political forces for our bad situation and demand the necessary change of course.

We call on all citizens, under the motto "Real Democracy NOW. We are not a commodity lying in the hands of politicians and bankers." to take to the street to protest. Join us, no matter what political views you have, to make all the people heard as a single voice.

PEOPLE IN EUROPE WAKE UP,
LETS MAKE A BETTER LIFE
LETS TALK , LETS MEET, LETS CHANGE EVERYTHING

PEOPLE IN EUROPE WAKE UP, LET'S MAKE A BETTER LIFE,
LET'S TALK , LET'S MEET, LET'S CHANGE EVERYTHING, LET'S DO IT!

POWER TO THE PEOPLE NOT THE BANKS!

We stand for solidarity! Democracy is our final scope! The basis of Democracy is solidarity! WE STAND FOR SOLIDARITY!

'Nothing stops big banks from ripping off people again'

LET'S GO!!! ALL EUROPEAN TOGETHER TO THE CENTRAL SQUARE AT EVERY CITY!!!

Dreams are not for sale.


Pari suomalaista ryhmääkin on jo perustettu Facebookiin.

Niissä on/oli? kuitenkin ongelmia. Ylläpitäjät paasaavat omaa poliittista sanomaansa ryhmän tunnuksen alla, eivät omilla profiileillaan, kuten sen kuuluisi mennä.

"European Revolution - tapahtumalla ei ole mitään tekemistä puolueiden kanssa, päinvastoin. Se on ihmisten ja ihmisyyden rauhanomainen liike, ja kokoontumisissa pyydetään ettei lippuja, puoluetunnuksia tai muuta rekvisiittaa tuoda paikalle. Se, että kirjoittaa ryhmän tunnuksen alla, on toisen idean varastamista ja koko asia vääristyy: Ihmiset saavat kuvan että se mitä kirjoitatte, on tuon ryhmän ehdotus ja mielipide. Toivon että ymmärrätte, ja että pidetään liike Suomessa samalla linjalla kuin muualla maailmassa."

European Revolutionista sanotaan näinkin:

"Rauhanomaisesti, ilman puoluetunnuksia, värejä, lippuja. Edustamme ihmistä ja ihmisyyttä, ja tiedämme, että puoluejärjestelmän kautta muutosta ei enää saada aikaan. Tarvitaan uudet tekijät, uudet tavat."

Monet ihmiset pyrkivät hyötymään henkilökohtaisesti itse tällaisissa tilanteessa, kun maailmassa, elämässä, Euroopassa, Suomessa tapahtuu jotain.

Toivotaan, että oikeus joskus voittaa.

Kommentit (4)

Taas ne mystiset pankit.

Ja kyllä Eurooppa on hanurista. Ei ne pankit silti pahaa aiheuta vaan ne pankin pääkallopaikalla olevat henkilöt joita ei paljoa säännöt paina.

Tämäkin liikehdintä vaipuu rauhanomaisena unholaan kun osallistujat huomaavat ettei mitään tapahdukkaan. Alku oli kyllä lupaava kun Espanjassa poliisit harjoittivat vähän mielivaltaa ja ainekset olivat kasassa ihan kunnon konfliktiin.

Pirta
Seuraa 
Viestejä506

Nämä asiat ainakin, näen tässä kansanliikkeessä mukana nyt:

1. Eli emme ole kauppatavaraa poliitikkojen ja pankkien käsissä.
2. On helpompi määritellä, mitä Todellinen Demokratia EI OLE vielä tässä vaiheessa, kuin mitä se on. Se on vasta syntymässä, sitä luodaan ja tehdään parhaillaan ympäri Eurooppaa.
3. Vaaditaan ja haetaan totaalista suunnanmuutosta nykyiseen menoon, jonka poliittiset ja taloudelliset vallanpitäjät ovat aiheuttaneet.
4. Vaaditaan ihmiselle, ei vain hyvinvoivalle kansanosalle, parempaa tulevaisuutta kuin se, mitä nykypoliitikot ja pankit ovat ihmisille “antaneet” ja tehneet.
5. Vaaditaan oikeudenmukaisempaa ja tasa-arvoisempaa Eurooppaa.

Suomessa on miljoona köyhyydessä elävää ihmistä.
EU:ssa on 120 miljoonaa köyhyydessä elävää ihmistä. Määrä on yli 20 % EU:n väestöstä (500 miljoonaa).

Köyhyys on tietoisesti ja järjestelmällisesti, politiikan keinoilla tehty rikos, jossa aseena on taloudellinen väkivalta.

Köyhyys syrjäyttää ihmiset yhteiskunnasta, sairastuttaa, tappaa ennenaikaisesti ja mikä julminta, köyhyys vie osallisuuden yhteiskuntaan.

Nykypolitiikalla luodaan Suomeen 40 000 köyhää lisää per vuosi.
Nykypolitiikalla Suomi saa yli 3 000 köyhää lisää joka kuukausi.
Nykypolitiikka synnyttää 100 uutta köyhää tähän maahan joka päivä.

Tietoisella eriarvostamisen politiikalla luodaan myös sosiaaliset ongelmat yhteiskuntaan ihmisten syrjäyttämisestä rikollisuuteen.

Hyvinvointi ei synny pelkällä työnteolla. Hyvinvointi syntyy, että työtä jaetaan tasaisesti ja oikeudenmukaisesti kaikille ja että, palkat ovat oikeudenmukaisia ja kohtuullisia. Koko kansan hyvinvointia syntyy siitä, että saadaan tarpeeksi verotuloja ja että, se kakku käytetään ja jaetaan oikeudenmukaisesti. Hyvinvointia syntyy, kun verotus on oikeudenmukaista, eikä osaa suosivaa. Hyvinvointia syntyy, kun verotuksella ei keinotella työtulojen ja pääomatulojen kesken. Hyvinvointia syntyy, kun markkinavoimille ja öky-riistäjille laitetaan rajat. Hyvinvointi syntyy oikeudenmukaisuudesta ja siitä, että erottaa oikean ja väärän toisistaan teoissa ja elämässä.

Rikas saa 15 000 e nettona, köyhä 500 e, molemmat tarvitsevat saman määrän ravintoa, suojaa ja vaatteita, tarvikkeita selvitäkseen hengissä.

Köyhältä menee kaikki 500 e ja rikkaalle jää turhiin heikkoa itsetuntoa paikkaileviin ylellisyysostoksiin vielä 14 500 e.

Se on konkreettista vihaa, että ihmiset ajetaan tietoisesti politiikalla köyhyyteen ja kurjuuteen, josta seuraa osattomuus yhteiskunnassa, sairauksia ja ennenaikaista kuolemaa.

Nykyinen politiikka vahingoittaa, syrjäyttää, sairastuttaa ja tappaa kansaa, ihmisiä joka päivä Suomessa ja myös Euroopassa.

Tuloeroja kasvatetaan, jotta rikkaammat voivat anastaa köyhempien työpanoksen ja omaisuuden halvalla.

Nykyinen ihmisten hyväksikäyttö työelämässä ja monimuotoinen orjuus on saatava aisoihin, etenkin palkat, joilla ei elä, sekä myös se, että ihmisiä kohdellaan huonosti, kertakäyttö-tavarana ja myös ala-arvoisesti.

Euroopassa ihmiset ovat lähteneet jo liikkeelle. Siellä on kaikenikäisiä ihmisiä ja perheitä puolustamassa oikeuksiaan ja vastustamassa päättäjien järjettömyyksiä. He raivaavat tietä auki jo meillekin ... Pois kansan köyhdyttämisestä ja nöyryyttämisestä, takasin jokaisen ihmisen arvostamiseen!

Ihmiset vaativat kansan tarkoituksellista köyhdyttämisen ja kärsimyksen lopettamista sekä tietoista maiden (yksi kerrallaan) tuhoamisen lopettamista, jota tehdään EU:n liittovaltion synnyttämiseksi.

Euroopan oikeisto haluaa nyt Euroopasta USA:n kaltaisen liittovaltion, jossa on osavaltiot eli nykyiset EU-maat - ja ihmiset ovat näissä maissa orjien asemassa.

Se on malli, jossa rahakkaat saavat kaiken turvan ja suojan omaisuuksilleen ja itselleen, mutta muut joutuvat vain raatamaan heidän eteensä ja edukseen nälkäpalkoilla.

Se on vääristynyt malli ja pohja, josta seuraa vain erittäin vakavia ja suuria ongelmia sekä vaikeuksia yhteiskuntaan ja eri ihmisryhmien välille.

Vuonna 1995 Suomessa oli alle 400 000 köyhää ihmistä. Oikeistopolitiikalla on ajettu yli 600 000 ihmistä köyhyyteen 15 vuodessa maassamme. Sama meno on ollut Euroopassa monissa maissa.

Yli 70 % kansasta tienaa alle 2 500 euroa/kk Suomessa.

70 % kansasta on siis vähätuloista ja siten myös uhanalaista kansanosaa, vaarassa köyhtyä lisää, jos oikeistopolitiikka saa vielä yhtään jalansijaa maan päätöksenteossa.

Suomessa tärkeimmät oikeistopuolueiden riistoa harjoittavat taustavaikuttajat ovat: EK, Etla, Keskuskauppakamari, Perheyritysten keskusliitto, Sitra, Suomen yrittäjät ry ja Veronmaksajien keskusliitto.

Markkinatalous ei ole
A) itsesäätelevä
B) siksi sitä on säädeltävä
C) säätelyn pitää noudattaa yhteistä etua
D) yhteisen edun määrittelee yleinen mielipide

EU on pyramidipelin malliesimerkki.

Yksityistäminen on kusetusta.

Näin "vapaa kapitalismi" toimii saadakseen hallinnan/vallan ja aloittaa hyväksikäytön/riistämisen:

1. Tulee sinun/teidän tontille ja alkaa huomauttelemaan asioista
2. Alkaa ehdotella ja sitten vaatia muutoksia/rakennemuutoksia
3. Alat/alatte toimia hänen pillinsä mukaan huomaamattaan/vastentahtoisesti
4. Hän auttaa sinua/teitä rahallisesti muutoksien toteuttamisessa
5. Olet/olette hänen otteessaan
6. Hän alkaa pelata rahalla: antaa ja/tai ottaa
7. a) Peli on vihellettävä poikki jo vaiheessa 1., muuten olet/olette hänen otteessaan ja hallinnassa sekä hyväksikäytettävänä ja riistettävänä palvellen vain hänen päämääriään. Minuutesi ja itsenäisyytesi ovat mennyttä.
7. b) Peli on pantava totaalisesti poikki viimeistään nyt ja virheestä on otettava opikseen. Itsenäistymisesi/itsenäistymisenne alkaa alusta, myös ja erityisesti taloudellinen. Etsi/etsikää uudet tavat toimia. Se vaatii luovuutta. Sait/saitte sen syntymälahjana. Jos sitä ei löydy, mieti oletko muuttunut jo itse porvariksi ja alkanut toimia heidän tavoillaan?
8. Päätös: Ei enää koskaan kapitalistin kelkkaan, kapitalistin saneltavaksi missään asiassa.
Näin pääset/pääsette pois hyväksikäyttäjän ikeestä ja hirrestä. Tilalle tulee ilmaa hengittää, vapautta ja ilmaa elää. Elämä maistuu taas elämälle. On tilaa hengittää. Ilmaa, vapautta, ilmaa ...

Näin toimitaan nyt monella tontilla tässä maassa, Suomessa ja maailmalle, kun oikeisto pyrkii saamaan kaiken ja maailmankin haltuunsa ja hallintaansa.

Valta pois kaikilta yhteiskunnan rosvoilta ja roistoilta. Heidät on myös saatettava vastuuseen tekemisistään.

Valta kansalle.

Demokratia, oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo ovat hyvä juttu valtaapitäville (mm. politiikka, elinkeinoelämä, rahaeliitti) vain niin kauan ja silloin, kun ne palvelevat heitä ja tukevat heidän omia ahneuden päämääriään sekä kun he itse hyötyvät niistä. Sen jälkeen demokratia, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus ovat heille hyödyttämiä ja turhia asioita.

Asiat ja kieroilijat on paljastettava. Valtaapitävät eivät pidä siitä, että kansa tietää liikaa. On hyvä, kun kansa jakaa hankkimaansa tietoa toisilleen ja medioille ja toimivat myös sosiaalisessa mediassa.

Älykkyys ja oikeuden taju kulkevat harvoin käsi kädessä.

Älykkyys ja viisaus eivät ole synonyymejä.

"Akateemisissa piireissä on jo parin sadan vuoden ajan kehitelty parannuksia demokratiaan. Uhrien lukumäärät voidaan laskea sadoissa miljoonissa."

Todellinen demokratia EI OLE sitä, että vaaleissa äänestää vain 40-60 % ihmisistä. Vika EI OLE äänestämättömissä ihmisissä. Vika ON järjestelmässä, joka on vääristynyt, vinoutunut, kieroutunut ja mätä. Sen ovat pilanneet valtaapitävät ihmiset, jotka ovat käyttäneet ja käyttävät valtaa väärin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat