Seuraa 
Viestejä45973

Ajattelinpa ottaa taas kerran esiin Suomen ns vapaamatkustajan, ehkä maailman ainoan aidosti rasistisen ja tähän toimintaan vielä valtiollisesti hyväksytyn itsenäisen valtion maakunnan, eli Ahvenanmaan. Tuostapa tietoa wikipediasta löytyy: http://fi.wikipedia.org/wiki/Ahvenanmaan_maakunta

Vanha kansainliittosopimus 20-luvulta tuskin on voimassa enää sen enempää kuin oli voimassa Neuvostoliitolle kun Suomeen hyökkäsi

Ystäväni heitti jutun tänään että olisiko mahdollista ostaa sieltä kerrostalokämppä ehkä kesä/eläkeasunnoksi. Varoitin että eipä taida olla mahdollista, hauska keskusteluhan tästä syntyi.
Omat kokemukseni jo parin kymmenen vuoden takaa tuovat mieleen valtavan ylimielisyyden ja nyt luettu ei paranna ainakaan asiaa tästä.
Uusimpien tilastojen mukaan Ahvenanmaa maksaa jokaiselle Suomalaiselle eniten kaikista maakunnista, eli onko oikein maksaa ylimääräistä Suomenkielisten syrjinnästä?

Eli sanokaapa palstalaiset, mitä olette mieltä, onko Ahvenanmaan asema nykypäivää, typerä muistutus menneestä ja turha kuluerä Suomen valtiolle vai mitä ??

Kommentit (1)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

"Vuonna 2008 valtion menot jokaista Ahvenanmaalaista asukasta kohden olivat jo 13 225 euroa"

X

"Maakunnan väkiluku oli 1. tammikuuta 2011 27 995 henkeä"

= 370 233 875 euroa. Huh huh.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat