Seuraa 
Viestejä6251

Minua niin pöyristyttää kun ihmislapsille on kyllä päivähoito järjestetty, jopa yöpaikatkin. Mutta miten on karvaisten ystäviemme laita? Pienet pennut, yhtä lailla isotkin, joudutaan jättämään ilman äidin tai isän hoivaa päiviksi. Missä on eläinten asema tänä päivänä?

Mielestäni kuntien tulisi järjestää ainakin koirille päivähoitomahdollisuus. Ryhmä luokittelu voisi olla vähintään iän ja fyysisen koon mukainen. Päivähoidon tulisi sisältää mm. koulutuksen ja monipuolisen ravinnon, sekä tietysti mahdollisuuden päivittäiseen lepoaikaan.

Pitkien etäisyyksien asiakkaille kunnan tulisi tarjota myös nouto/palautus, samaan tapaan kuin koulukyyditkin järjestetään lapsille.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Kommentit (3)

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197

Jotenkin tuli mieleen, että voisi jokin vastaava olla miehillekin, niin saisivat naiset käydä töissä rauhassa. Naisesimies miehellä tietysti vähän helpottaa, mutta ei sille voi kaikkea taakkaa laittaa.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

salai
Seuraa 
Viestejä7699

Hyvä idea tuo.

Jotta kaikki sujuisi tasapuolisesti ja ilman rikkeitä, valtakunnallinen koirapäiväkotien virallinen tarkastaja Hannu Tanskanen myöntäisi ja (tai useimmiten kai) epäisi pääsyn kenneleihin.

PS. Oluelle ei saisi haista kenneliin tullessa lainkaan - poikkeuksena ehkä mäyräkoirat.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Ylipainoisia sivareitakaan unhoittamatta, heilläkin pitäisi olla madollisuus käydä päiväkodissa yllakuvatuin periaatteiden mukaisesti. Ne jotka ovat työkyvyttömyyseläkkeellä saisivat 2 sexy-nursea hoitamaan ja paapomaan meitä...Saisivat terveet ja normaalit käydä töissä rauhassa..

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat