Seuraa 
Viestejä1471

Veikkaus mainostaa lottopeliä:
”Tämä on mahdollisuuksien kesä! Jos voitat Loton päävoiton ja sinulla on samalla tositteella saman päivän Jokeri-pelissä mikä tahansa voitto, saat Loton päävoittosi tuplana. Loton tuplaustarjous on voimassa 7.8.2011 asti.”

Mielestäni tuplavoitto kuuluisi kaikille voittoluokille, mikäli jokerivoitto osuu kohdalle jos sitä on pelannut ja toisaalta onko tällainen tuplalla houkuttelu ylipäätäänkään laillista, voitto vain kutakin peliä pelanneille, ei mitään kytkykaupaa?
Haloo kaikki oikeusasiantuntijat mitä mieltä olette, onko tämä niin väärin, niin väärin?

Ei osunut kumpaankaan.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Kommentit (4)

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Kaikki Veikkauksen liiketoiminta on rahastusta. Kyse on eräänlaisesta verotuksesta, joka on vapaaehtoista. Hyväuskoisten, turhia toiveita äkkirikastumisesta elättävien hölmöjen löysä raha kerätään pois ja jaetaan itse Veikkauksen toiminnasta ylijäävien varojen osalta erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Veikkauksella on myös monopoliasema ja erityinen lainsuoja. Se voi vapaasti kehitellä uusia pelejä ja leikkejä, kunhan ne kaikki johtavat siihen että se saa rahat pois hölmöiltä.

Onko tämä oikein vai ei, siihen on monta näkökulmaa. Joidenkin mielestä vapaa rahapeliliiketoiminta pitäisi sallia ja monopoli purkaa. Toisten mielestä rahapelit pitäisi kieltää. Kolmansien mielestä ehkä kaikki kerätyt rahat pitäisi palauttaa pelaajille. Mutta mitään väärää ei varmastikaan ole siinä että pelejä yhdistellään ja lisävoittoja jaetaan mainitsemallasi tavalla jos hyväksytään nykyinen järjestely yleensäkin.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1471

Kyllähän se veikkauksen touhu on rahastusta jos mikä, mutta itseään siitä pelaaja saa syyttää kun heittää rahansa kankkulan kaivoon.
Pelaan mielestäni melko maltillisesti, yleensa vain yksi rivi lottoa lisävoittoluokkineen 10 viikon jaksossa, voittoja tulee varsin niukasti.
Kun veikkasin ensimmäisen kerran 7 tason kenoa sain 100 € voiton, jatkossa on tullut muutama 10 tai 1 euron voitto mutta tappiolla pyörii tämäkin peli.
Jos veikkaan useampia pelejä, niin veikkaan samoja numeroita yhtä aikaa Lottoon, Kenoon ja Viking lottoon (yksi numero vähempi), mutta eipä tuokaan systeemi ole tehnyt meikäläisestä miljonääriä.
Mitähän veikkaus mahtaa tehdä jos potti on kasvanut vaikkapa 8 miljoonaan ja joku pelaaja saa vielä jokeri osuman, peruuko lupauksensa ja jättää maksamatta, muistakseni joskus Keno pelissä joku voitti liian paljon ja ottivat käyttöön sitten maksukaton.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huomaa "sitten". Veikkauksen imago kärsisi erittäin kovan tappion, mikäli jättäisivät maksamatta sen lisäksi, että se olisi laitonta. Toki sääntöjä voidaan muuttaa, muttei takaantuvasti.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Ovat varmasti laskeneet niin, että kampanja tuottaa putiikille voittoa enemmän kuin mitä pahimmassa tapauksessa menisi kuluihin.

Jokerin todennäköisyydet:

7 oikein 1:10000000,0
6 oikein 1:158730,2
5 oikein 1:5878,9
4 oikein 1:391,9
3 oikein 1:43,5
2 oikein 1:8,1

Voittosuhde 1:6,7

Siten Loton 7 oikein ja voitto Jokerissa menee todennäköisyydessään luokkaan 1:100,5 miljoonaa. Joka 100 500 000 000. kuponki saa tuplat... sikahyvä mäihä tarvitaan!

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat