Seuraa 
Viestejä45973

Mikä on mielestänne viime vuoden paras postaus tai kommentti? Juttu voi olla hauska, täydellisen älyvapaa tai muuten vain loistava. Itse löysin tälläisen helmen:

Manasse
Bomt Kneder
Huomasinpa tarkemmalla lukemisella uudelleen tämän Manassen älynväläyksen:

"Euroopan kylmät olosuhteet ja yleensä talvet eivät salli ympärivuotista keräilytaloutta eikä edes viljelyä. On ollut pakko varastoida elintarvikkeita ja pakko varautua huonoihin aikoihin. Ahkerimmat ja neuvokkaimmat ovat selvinneet ja jatkaneet sukuaan.


Laitanpa tähän linkin ja lainauksen sieltä. Ne eivät kyllä ole hyväksymääsi tiedettä, mutta osoittavat, etten käsittämättömän tyhmine ajatuksineni ole aivan yksin.
/www.urantia.org/urantia-kirja/luku64teksti.html
Lainaus.
Vastoin ei-inhimillisten sukulaistensa tapoja nämä andoniitit karttoivat metsiä. Metsissä asuessaan ihminen on aina taantunut. Ihmisen kehitys on kulkenut eteenpäin vain aukeilla mailla ja korkeammilla leveysasteilla. Aukeilla mailla kohdattavat kylmyys ja nälkä kannustavat toimintaan, kekseliäisyyteen ja neuvokkuuteen. Kun nämä andonilaiset heimot karujen pohjoisten seutujen vaikeuksien ja puutteiden keskellä kehittivät itsestään nykyisen ihmisrodun tienraivaajia, samaan aikaan heidän takapajuiset serkkunsa elivät yltäkylläisyydessä kummallekin ryhmälle yhteisen vanhan synnyinmaan eteläisissä, trooppisissa metsissä.

Naurattaa vieläkin jälkikäteen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täytyy kyllä ihan rehellisesti sanoa, että en keksinyt mitään hauskaa tai loistokasta tai muutenkaan erityistä tässä Echin aloituksessa. Ehkä en vain ymmärrä ..

-GZ-
Täytyy kyllä ihan rehellisesti sanoa, että en keksinyt mitään hauskaa tai loistokasta tai muutenkaan erityistä tässä Echin aloituksessa. Ehkä en vain ymmärrä ..
Tietysti jos ei ole lukenut kehitysapu topiccia on osittain vaikea ymmärtää tuon kommentin huumorisisältöä. Kommentti oli kenties pahin itsedissaus mitä minä olen lukenut.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... &start=120

mskomu
Seuraa 
Viestejä672

En osaa yhtä kommenttia nostaa ylitse muiden, mutta mielestäni huvittavimmat tulivat näissä presidentinvaaleihin liittyvissä keskusteluissa. Siis kommentit tyyliin "Jos Tarja/Sauli valitaan presidentiksi, niin köyhyys lisääntyy, työttömyys kasvaa, koulutus laskee, palvelut laskevat, ihmiset muuttavat ruotsiin jne. jne."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat