Seuraa 
Viestejä1218

Pyydän anteeksi, että käytän natsikorttia heti avauksessa.

Adolf Hitler sanoi 8.11.1942 pitämässään puheessa:
"I am a prophet and people have been laughing at me continuously. But very many of those who laughed previously do not laugh anymore and those who are still laughing today perhaps won't do so in the near future. This fact will be known throughout Europe and the rest of the world."

Timo Soini sanoi Tampereella 18.6.2011 pitämässään puheessa:
”Meille on naurettu, mutta nauru on loppunut. Nyt kaikki Euroopassa tuntevat perussuomalaiset.”

Sivut

Kommentit (100)

Japetus
Seuraa 
Viestejä11666

Kyllä nyt putoaa natsikirves turhan helpolla. Samaa ryysyistä rikkauksiin -julistusta on käytetty ensimmäisestä luolamieskapinasta saakka.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turunen himokkaana: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
installer
Seuraa 
Viestejä9908

Millä me natsit voidaan mitään maailmanvalloitusta aloittaa kun kohta kaikki armeijan kalustokin on sulatettu romumetalliksi?

Suomen armeija ei kohta pärjää edes Ruotsin poliisivoimille...

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Perussuomalsiset eivät ole Natseja.
Natsien on aivan turha ratsastaa PS:n menetyksellä.
Jos epäilyttää, takistakaa Soinilta.
PS tekee omaa politikkansa.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Ainahan natsismi naurattaa. Kaikki sellainen naurattaa missä joku ihminen tai ryhmä kuvittelee olevansa muita parempi ja jotenkin oikeutettu sanelemaan mistä se kana pissii.

Ovatko persut tällaisia?

Niinhän nuo euroopassa pidättelivät henkeään, että mitä suomen politiikassa käy. Alettiin miettimään, miten rahan haaskaus voidaan toteuttaa ilman suomen hyväksyntää, jos nuo perussuomaliset pääsevät vallan kahvaan ja sanovat: ei me haluta haaskata rahaa turhuuteen.
Näinhän se meni.
Yhden puolueen superkannatus ei riittänyt suomen polittisen linjan muuttumiseen. Muut puolueet eivät sitten hännystelyistään huolimatta olleetkaan asian takana, vaikka tämän asian kannattajajia löytyy runsaasti kaikista puolueista.
Noin yksinkertainen asia ja kaava se on.
Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Suomesta olisi pitänyt nostaa käsi ylös, voit lukea tämän myös, että nyrkki pystyyn, ja sanoa: tämä leikki loppuu nyt. Ja ilman muuta perustelu perään, tehdään tämä asia paremmin.
Edelleen henkilökohtaisesti, en osaa pelätä auktoriteettejä, enkä varsinkaan pelotteluja. Jos kompastutaan, niin ryvetään ja kylvetään, mutta katsotaan eteenpäin. Sen suomaiset ovat aina osanneet tehdä. Mitä me nyt ollaan, somalaisia?

En seuraa aktiivisesti politiikkaa seurannut mutta sen perusteella mitä olen nähnyt, Timo Soini (ja persut) ovat varmaan ainoita jotka eivät ole takkiansa kääntäneet. Kiinnostaa nähdä miten persut hoitaa oppositiohommansa, toivottavasti heittävät bensaa tuleen...

Mutta että ei menisi offtopiciksi, en kannata mitään puoluetta mutta ei Soini mikään natsi ole, päinvastoin. Kansan asialla näyttäisi mies olevan ja vieläpä suhtkoht rehellisesti.

mortimer
En seuraa aktiivisesti politiikkaa seurannut mutta sen perusteella mitä olen nähnyt,Vihreät vastustavat ydinvoimaa sanan siinä merkitysessä niinkuin me sen tunnemme, mutta Vihreät vastustavat myös ydinvoimaa sanojen (a) ydin-voi-maa merkityksissä. Etnisen Suomen Kansan ydin, sen voima, miten maa voi, sekä etnisen Suomen Kansan tulevaisuus on kiinni siitä miten lapset kasvatetaan kotona ja kodin ulkopuolella. Mitä, miten ja kuinka paljon lapsille opetetaan lasten iän huomioiden, sillä on merkitystä. Ydin-voi-maa on etnisen Suomen Kansan lapset, isät ja äidit, joiden ihmisarvoa, kunniaa, omatuntoa, itsetuntoa, vakaumusta sekä oikeuksia (Lakia) ei ole saanut eikä saa millään tasolla loukata - luonnollisesti.

Eikö se ole luonnollista (a) ydin-voi-maa, kun mies työntää sauvansa sille tarkoitettuun reaktoriin.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Nyt alkoi naurattamaan oikein kunnolla. Kannattaa tarkistaa, ettei foliopipossasi ole reikiä. Minua pelottaa kaikki puolueet – toiset enemmän toiset vähemmän. Vallanhaluisia pätijöitä meillä kyllä riittää.

vhot evö.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Norppa
En sanoisi että Suomen Hitler. Enemmänkin Suomen Borat. Hänkin aiheutti kansainvälisen kriisin.Eihän hän aiheuttanut kansainvälistä kriisiä, vaan Suomalaiset äänestäjät äänestivät (kansain välistä) kriisiä vastaan; huonovointisuus kasvaa, työttömyys kasvaa, väkivalta-/viharikollisuus kasvaa, korruptio kasvaa j n e ja euroja jaetaan ympäri eurooppaa lähelle ja kauas, maille joissa korruptiokierre on saavuttanut lähestulkoot huippunsa.

Onhan se merkillistä, että opiskelijat, veronmaksajien lapset, joutuvat elämään kollektiivisissa rotankoloissa ja tulemaan toimeen riisillä ja nakeilla, tinkimään jokaisesta sentistä, samaan aikaan kun "kansan valiot" törsäävät kymmeniä miljoonia, shamppanjaan, viinaan, luksusillallisiin, "koulutus"matkoihin, taiteeseen j n e

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Mää en edes tiedä mikä meidän eduskunnassa nyt on meneillään. En ole seurannut mitään vaaleja, jos sellaisia tässä lähiaikoina on ollut. En tiedä mitä perussuomalaiset edustaa. Vihaan sitä kun jatkuvasti kuulee joka paikasta Soini sitä ja Soini tätä, persut persut persut.. ei kiinnosta yhtään. En edes käsitä miten joitakuita kiinnostaa. Minulle on vitun sama vaikka Suomi romahtaisi, muuttaisin sitten Salomonsaarille. Ja muutan mikäli asiat menee vielä vähänkin enemmän vituilleen. Siksi ei kiinnosta koska en voi vaikuttaa kuitenkaan, minun ääneni ei paljon paina siellä. Ja vaikka painaisi ei kiinnostaisi siltikään, koska ei jaksa. Mitä tahansa sinne eduskuntaan saataisiinkaan niin samaa paskaa ne kaikki siellä tekee, puolueesta riippumatta. Suomi on pysynyt ennallaan, muuttumattomana, jo aika helvetin kauan. Mikään ei muutu mihinkään, paitsi entistä enemmän päin vittua. Hinnat nousee, verot nousee.. maahanmuuttajia tulee lisää ja lisää, se on ihan sama kuka eduskunnassa puhuu.

Platonin mielestä olisin ollut idiootti. Ei kiinnosta.

Ei naurata.

くそっ!

ykskivi
Seuraa 
Viestejä1950
Ueberweg
Pyydän anteeksi, että käytän natsikorttia heti avauksessa.Eikös natsikortin vetäjä tilastollisesti ole yleensä hävinnyt väittelyn? Taisit tehdä tässä siis ennätyksen

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat