Seuraa 
Viestejä45973

Taas saatiin lisää ylikansoitusta maapallolle, ja tämä on hyvä asia?
Miksi?

Sivut

Kommentit (32)

Se on heinäsirkkasyndrooma. Ihmiset lisääntyvät kunnes ympäristö on kulutettu, jolloin sivilisaatio romahtaa rytinällä. Nyt jännätäänkin sitä, että onko ihminen tarpeeksi älykäs lajina selviytyäkseen tällä planeetalla. Todennäköisesti myös avaruusolennot eivät sekaannu ihmisten asioihin vielä, koska he odottavat olemmeko me kykeneväisiä asuttamaan edes yhtä planeettaa.

Kysymystä tulee lienee lähestyä seuraavalta kannalta: ketkä niitä sarjoja oikein katsovat? Tulevat töistä, päästävät lapset mekastamaan, laittavat ruoan ja olohuoneen sohvalla avaavat aivonsa pikkuporvariselle hapatukselle ja mainonnalle kello viidestä kello kahdeksaan. Olisihan se nyt varsin pöyristyttävää, jos sieltä sattuisi tulemaan jonkinnäköistä kritiikkiä. Sehän olisi katastrofi! Menisi kaljat väärään kurkkuun, kultainen noutaja kynittäisiin, asuntolainat jäisivät maksamatta, tila-auton konepeltiin tulisi naarmu tai olohuoneen matolle ilmaantuisi mahdollisesti kastike- tai punaviinitahra.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun on jakanut riemun raskausuutisesta rakastamansa ihmisen kanssa, laimenee kritiikkihalut.
Oletteko ajatellut miltä tuntuu hyvin iso lottovoitto?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

South Park-sarjassa Cartman sijaisopettajaksi päädyttyään hommaa raskaana olevalle teinille abortin...

Aika erikoinen raskauskertomus on myös elokuva jonka nimeä en nyt kirveelläkään muista, mutta siinä pikkulikka päättää hankkiutua raskaaksi ja hän sitten karkaa kotoaan pakkoabortin jälkeen ja hortoilee vähän siellä sun täällä. Rakastuu pedofiiliin yms. Useampi tyttö esittää tätä hahmoa elokuvan varrella, eri rotuiset ja kokoiset. Jos tuon elokuvan jälkeen ei mieti yhtä sun toista, niin jo pitää olla aika turtunut tapaus. (Kuten että lapsethan voivat siis saada päähänsä ihan mitä hyvänsä...)

Sakarias
Kysymystä tulee lienee lähestyä seuraavalta kannalta: ketkä niitä sarjoja oikein katsovat? Tulevat töistä, päästävät lapset mekastamaan, laittavat ruoan ja olohuoneen sohvalla avaavat aivonsa pikkuporvariselle hapatukselle ja mainonnalle kello viidestä kello kahdeksaan. Olisihan se nyt varsin pöyristyttävää, jos sieltä sattuisi tulemaan jonkinnäköistä kritiikkiä. Sehän olisi katastrofi! Menisi kaljat väärään kurkkuun, kultainen noutaja kynittäisiin, asuntolainat jäisivät maksamatta, tila-auton konepeltiin tulisi naarmu tai olohuoneen matolle ilmaantuisi mahdollisesti kastike- tai punaviinitahra.Et sinä kovin korrekti ole, mutta mitä sanansäilän käyttöön tulee niin todellinen nero. Halutessasi mestari pakinoitsija.

Se johtunee siitä propagandasta että mitä enemmän ihmisiä on sen parempi ilmeisesti. Elämää ja luontoa ihannoidaan sairaalloisesti ilman että sitä voitaisiin edes kiritisoida: mitä ihmiset saavuttavat täällä? Onko jotain tarvetta luoda tietoisuuksia lisää ja lisää? Ruokimme omia subjektiivisia tarpeita ikäväkyllä usein muiden kustannuksella josta seuraa kärsimystä kärsimyksen perään.

Kukaan ei esimerkiksi kyseenalaista elämän luomisen eettisyyttä. Lapselta ei kysytä haluaako hän syntyä vaan se riski että lapsi voi esimerkiksi sairastua johonkin kammottavaan tautiin otetaan kevytmielisesti. Tärkeintähän on oma halu päästä isiksi tai äiskäksi ja tämä halu toteutaan muun ihmisen kustannuksella. Tässä tapauksessa lapsen.

barbababa kirjoitti:

Et sinä kovin korrekti ole, mutta mitä sanansäilän käyttöön tulee niin todellinen nero. Halutessasi mestari pakinoitsija.
Sakarias tietää sanan "korrekti" merkityksen, muttei tunnusta sen valtaa - sen kovin kapeakatseisesti ja kollektiivisesti määritellyistä parametreistä puhumattakaan.

Rousseau kirjoitti:

Aika erikoinen raskauskertomus on myös elokuva jonka nimeä en nyt kirveelläkään muista...
Koska viestisi alussa luki South Park, viitsin vaivautua lukemaan pidemmälle. Elokuvasi nimi oli Palindromes. Todd Solondz on muutenkin ohjaaja, jonka tekeleitä kannattaa katsella, mikäli sattuu pitämään "valtavirrasta poikkeavasta (Storytelling, Happiness)".

Kritiikki on siinä oikeassa että vedotaan ihmisten vietteihin ja tarpeisiin viihteessä, eihän se sitä muuten olisi.
Lisääntymisvietti kisaa ravinnon saannin kanssa tasapäin. Ihminen on henkisersti tasapainoton tai fyysisesti sairas jos ei.

Kaikesta siitä huolimatta mitä erikoista ihmiset tekevät, he ovat pääosin eläimiä vaistoineen ja vietteineen, oli se puettu mihin kaapuun tahansa. Täydellinen opportunisti illman vaistoja ja viettejä tappaisi suupalasta ruokaa tai itsensä ilman mitään tarvetta jatkuvuuteen.

Älkää edes yrittäkö määrittää äiti/isä prosessia jos ette ole sitä eläneet. Teillä ei ole hajuakaan asiasta.

EV+
Seuraa 
Viestejä770

Salaisissa kansioissa Scully manipuloitiin raskaaksi. Traumatisoiva tapahtuma.

Salatuissa elämissä Hanna jätti pillerit pois ja tuli raskaaksi. Muuten niin yleinen naisten salajuoni sai kolauksen kun miehensä ilmoitti että hänelle oli tehty vasektomia. Liitto hajosi.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1471
Dredex
Se on heinäsirkkasyndrooma. Ihmiset lisääntyvät kunnes ympäristö on kulutettu, jolloin sivilisaatio romahtaa rytinällä. Nyt jännätäänkin sitä, että onko ihminen tarpeeksi älykäs lajina selviytyäkseen tällä planeetalla. Todennäköisesti myös avaruusolennot eivät sekaannu ihmisten asioihin vielä, koska he odottavat olemmeko me kykeneväisiä asuttamaan edes yhtä planeettaa.Kun maapallo on tarpeeksi täynnä ihmisiä, niin avaruusolennot tulevat meidät syömään. Olemme heidän karjaansa jonka teurastusaika on varsin lähellä, meitä jo tarkkaillaan UFOjen välityksellä olemmeko riittävän lihavia pataan pantavaksi, ainakin USA:n ja suomen kansalaiset täyttävät nämä normit.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Pää punaisena kiljuva toukka, jonka toisesta päästä ruiskuaa kakka ja toiseen päähän koitetaan survoa survosta, mutta se aukko pyörii sellaista ympyrää, että enempi menee naamalle ja pitkin pöytiä, kuin sisäpuolelle.

Miten sellaisesta tulee kumminkin ihminen? En käsitä

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Ei se aina ole elokuvissa/sarjoissa hyvä asia, useimmiten taitaa kuitenkin olla.

Se johtuu siitä, että sitä pidetään hyvänä asiana vähän kaikkialla maapallolla. Elokuvat ja sarjat taas tehdään yleensä suurta yleisöä ajatellen, tai ne pakostakin vastaavat keskimäärin enemmistön näkemyksiä.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
EV+
Salaisissa kansioissa Scully manipuloitiin raskaaksi. Traumatisoiva tapahtuma.

Salatuissa elämissä Hanna jätti pillerit pois ja tuli raskaaksi. Muuten niin yleinen naisten salajuoni sai kolauksen kun miehensä ilmoitti että hänelle oli tehty vasektomia. Liitto hajosi.
Aika rankka uskollisuustesti muijalle. "Nyt me on seurusteltu jo iät ja ajat ja mennään naimisiin, mutta enpä kerro sille että olen tuhkamuna. Mahtaa akka yllättyä jos pukkauttaa itsensä paksuksi toisella ja sitten sille kerron... vasta..."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat