Seuraa 
Viestejä45973

Mistä johtuu kun autoa seisottaa ei edes likaisena, vaan muuten vaan ei-kiiltävänä parkkipaikalla, niin yksikään lintu ei ruikkaa päälle? Sitten taas heti kun sen pesee, niin on vähintään ovenkahvassa mällit kun seuraavaksi tulet autolle?

..ihan vaan tällasta ajattelin tässä kun piti nousta vaan jääkaapille Over and out.

Sivut

Kommentit (18)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Riippuu automerkistä ja mallista. Katumaasturit ovat eniten kohteena.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Riippuu automerkistä ja mallista. Katumaasturit ovat eniten kohteena.

Niihinhän on paljon helpompi osua kuin siihen viereen Fiat 500:aan. Ymmärrän lintuja täysin.

Volitans
Koska et kiinnitä likaisessa autossa huomiota niihin ruikkauksiin. Sama juttu, kun "miksi aina vain vieressä oleva katulamppu sammuu".Ei pidä paikkaansa. Olen kiinnittänyt asiaan huomiota ja selvästi suurempi todennäköisyys saada osuma jos nyt lähtisin pesulle.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

itse kerran ihmettelin, kun löytyi parkkipaikka, jossa ei ollut yhtäkään autoa. asian laita selvisi, kun tulin takaisin autolleni. auto oli yltäpäältä paskassa ja droppeja tippui sitä rataa, että tuurilla autoon mennessäni itse en saanut osumaa. kuolleet puut olivat pulujen suosiossa.

ehkäpä se auringon välkehdintä puhtaasta autosta kuvastaa linnuille vesistöä johon ne normaalisti paskovat. likainen auto ei pahemmin heijastele.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Hamppu
Seuraa 
Viestejä1146
taucalm
ehkäpä se auringon välkehdintä puhtaasta autosta kuvastaa linnuille vesistöä johon ne normaalisti paskovat. likainen auto ei pahemmin heijastele.

Höpöhöpö. Ei eläimet pasko veteen. Yleensä nappaan ruokakalatkin silloin kun ne kiipeää rantatörmälle paskalle.

Oikeasti melkoinen oletus että linnut nimenomaan hakeutuisivat veteen paskalle.

Tuo auringon heijastuminen / häikäisy puhtaalta pinnalta voi olla se juttu. Ainakin tuntuis järkevimmältä (=ainoalta) selitykseltä. Luonnosta ei kyllä tule mieleen muuta kun jo mainittu välkehtivä vedenpinta, eikä sekään sitten tunnu miltään syyltä ruikkasta.

Ehkä se äkillinen häikäisy kuivalla maalla vaan pelottaa niiltä paskat housuun..

Huomio tältä aamulta varhain, kesäpäivän seisauksen aikoihin:

Pihalla on viisi autopaikkaa, kahdessa laitimmaisessa mustat, vastapestyt kaarat, muissa vähän likaisempia ja eri värisiä. Kalalokki istui Audin kiiltävällä katolla ja kirkui, koputti nokallaan kattoa ja roiskaisi sitten kunnolla. Koska R-kioski oli juuri avautunut lähdin ulos mutta tulin aikasen pian takaisin. Lokki syöksyi kohti ja pommitti. Otin mukaan sateenvarjon, jota suosittelin myös Audilleen pyrkivälle liituraitamiehellekin. Ei uskonut ennen kuin päätti lähteä vaihtamaan ainakin takkinsa.

Lokilla oli poikanen piilossa autojen välissä.

Palatessani poikasen paikka oli vaihtunut punaisen, pesemättömän Nissanin alle, ja emon käytös oli huomattavasti rauhallisempaa.

49

P.S. tämä oli siis yksittäistapaus. Mahtoiko lokki käyttää vahattua auton maalipintaa jonkinlaisena peilinä tarkastellakseen samaan aikaan itseään, taustaansa ja säilyttääkseen näkökulman myös poikaseen?

Tai käyvät tarkistamassa olisiko vettä vielä, kun kerran niin kovasti kiiltelee. Sitten kun ei löydy, merkkaavat, että tämä on jo tarkistettu.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
ratz
Volitans
Koska et kiinnitä likaisessa autossa huomiota niihin ruikkauksiin. Sama juttu, kun "miksi aina vain vieressä oleva katulamppu sammuu".Ei pidä paikkaansa. Olen kiinnittänyt asiaan huomiota ja selvästi suurempi todennäköisyys saada osuma jos nyt lähtisin pesulle.Juuri todistit teoriani oikeaksi, kun jatkuvasti olet pesemässä autoasi!

Volitans
ratz
Volitans
Koska et kiinnitä likaisessa autossa huomiota niihin ruikkauksiin. Sama juttu, kun "miksi aina vain vieressä oleva katulamppu sammuu".Ei pidä paikkaansa. Olen kiinnittänyt asiaan huomiota ja selvästi suurempi todennäköisyys saada osuma jos nyt lähtisin pesulle.Juuri todistit teoriani oikeaksi, kun jatkuvasti olet pesemässä autoasi!Väärin, niin väärin! Olisinko pessyt/pesettänyt autoni 1-2 kertaa tänä vuonna. Ja kyllä se vaalea läntti osuu silmään oli se sitten puhtaassa tai likaisessa autossa. No, onhan meitä niitäkin jotka ei varmaan puhtaassakaan huomaisi..

Siksi tarkkailen tilannetta osittain varmaan jo tiedostamattakin, kun linnunkakka on maalipinnalle melkoista happoa jos oikein tarkkoja ollaan.

Mielenkiintoinen havainto. Kiiltely tulee minullekin mieleen, mutta mikä siinä vaikuttaisi, en osaa arvioida.

Nelivuotias lapseni kysyi kerran, miksi linnut kakkaavat puutarhakalusteille, vaikka niillä on oma pönttö puussa.

Tuttavani arveli kerran, että linnut ovatkin älykkäämpiä kuin olemme luulleet, ja ne kisailevat sillä, kuka osaa ruikata komeimman ja pisimmän sonnan auton päälle tai sivuikkunaan (sivuikkunasta saa enemmän pisteitä), tai talon ikkunaan.

Lokin pentu nyt lasten leikkipaikalla. Sieltä tuli aivan samanlainen kysymys n. nelivuotiaalta. Ja lisäksi: "Äiti, miks toi setä kulkee kameran ja sateenvarjon kanssa?"

49

P.S. herrasmies tarjoaa sateenvarjoa, vaikka ei sadakaan. Lokki katsoi kameraa kuin isoa silmää. Ei osunut.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat