Seuraa 
Viestejä45973
Bilderberg-ryhmä on epävirallinen vuotuinen konferenssi noin 130 vieraalle, joista useammat ovat talouselämän, median tai politiikan vaikuttajia. Se on saanut nimensä alankomaalaisen hotellin mukaan, jossa ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran vuonna 1954. Bilderberg-kokousten idean isänä pidetään Joseph Retingeriä. Ryhmän muita perustajajäseniä olivat Denis Healey, David Rockefeller ja Alankomaiden prinssi Bernhard. Prinssi Bernhard oli Bilderbergin puheenjohtajana lähes 20 vuotta. Nykyinen ykkösmies on merkittävän belgialaisen pankin hallituksen puheenjohtaja Etienne Davignon.

Ryhmällä on toimisto Leidenissa Alankomaissa. Ryhmän 42. kokous pidettiin vuonna 1994 Helsingissä, Suomessa.[1][2] Ryhmä on tarkoitettu vain pohjoisamerikkalaisille ja eurooppalaisille. Tapaamisissa käytyjen keskustelujen sisällöstä ei kerrota ulkopuolisille. Suomen valtiovarainministeriön mukaan Bilderberg-kokoukset ovat ensisijaisesti mahdollisuus amerikkalais-eurooppalaiseen vuoropuheluun.[3]

Ryhmän johtajisto laatii keskusteluohjelman ja lähettää kutsut. Tarkoituksena on, että 20 prosenttia konferenssin osanottajista olisi joka vuosi uusia.
Bilderbergin vuoden 2011 suunnitelmia salaliittoteoreetikoilta:
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=422
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=458

Pikaisella etsinällä ei löytynyt vastaavaa ketjua, poistakaa jos on. Anyway mitäs mielipiteitä tuo Bilderberg-ryhmä herättää teissä?

Kommentit (9)

Miksi paskaa?

Tässä on Bilderberg-konferensseja järjestävän organisaation oma kotisivu ja viimeisen tapaamisen lehdistötiedoite:

http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2011

...ja tässä konferenssiin osallistuneen Matti Apusen niukkasanainen haastattelu:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/113080- ... n-vaikenee

Tänä vuonna Suomesta tapaamiseen osallistuivat Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Matti Apunen, Elinkeinoelämän keskusliiton hallituksen puheenjohtaja Ole Johansson, Shellin hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila ja Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Salaseura" joka ohjailee politiikkaakin ja jonka jätöksiä tavan kansa kiltisti makselee. Tuo kokous olisi hyvä "kohde". Toivottavasti eräät tahot oivaltaa sen...

KBolt
"Salaseura" joka ohjailee politiikkaakin ja jonka jätöksiä tavan kansa kiltisti makselee. Tuo kokous olisi hyvä "kohde". Toivottavasti eräät tahot oivaltaa sen...

Näinpä Tuskin maailma ainakaan huonommaksi menisi xP

Kutunluu
Seuraa 
Viestejä761
Pubi
...ja tässä konferenssiin osallistuneen Matti Apusen niukkasanainen haastattelu:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/113080- ... n-vaikenee


Ihan kiva juttu, mutta eräs kommentoijista nimeltään KURRE kirjoitti pitkälti ja sangen osuvasti:

Vasallit ja Kuninkaat meidän aikanamme
13.6.2011 20:51 Kurre

Aluksi: Valitettavasti lihavointi ja kursiivi ei toimi täällä. Kirjoitin alla olevan marraskuu 2006

Feodalismi tai feodaalinen järjestelmä joka kehittyi Euroopassa 900- ja 1400-lukujen aikana ei itsessään ole historiaan kuuluva järjestelmä läänitysperiaatteelle; nykyaikainen yhteiskunnallinen toimintarakenteemme pitää itsessään vastaavan – se toimii edelleen, nyt vain uusissa kuoseissa.

"Kuninkaan valta" (meidän poliittinen valtiojärjestelmä ja sen poliitikot) on heikko, jopa olematon voimaltaan ja vasallien valta (talous ja hyväveli seurat ) toimivat käytännössä käskyttäjinä jotka ohjaavat kaikkea.

Talouden realiteeteista on syntynyt uusi pappisvalta (merkantilismi); valta joka on luonut yhteisen käsitemaailman ja ideologian. Politiikassa siitä rakennettu taloudellinen ja hallinnollinen järjestelmä korostuu etenkin Yhdysvalloissa ja Venäjällä muiden maiden seuratessa perässä.

Lukuisat yhteiskunnan eri alueet joita on totuttu pitämään kansallisena omaisuutena, kansallisena vastuuna jäsenistään on läänitetty yksityisille. Vastapalkkioina saamalleen oikeudelle "vasallit" saavat antaa suojelusta uskollisuutta ja "maa-alueita" eli läänityksiä. Konkreettisten maa-alueiden sijasta nyt jaetaan oikeuksia.

Sotilaallinen järjestelmä: Terrorismi on alkujaan teoreettinen hirviö joka on luotu pimeissä, suljetuissa takahuoneissa. Kansalaisille haluttiin tarjota suojelua ja turvallisuutta eikä sitä voitu toteuttaa ilman konkreettista uhkaa. Sillä synnytettiin pelon ilmapiiri. Sittemmin tämä teoreettinen uhka alkoi elämään omaa elämää – fiktiosta tuli todellisuus. Samalla sotilaallinen järjestelmä sai mahdollisuuden ruokkia hyvinvointia taloudellisen järjestelmän Moolokkiin (Moloch). Samalla moni "lapsi joutui surman suuhun".

Taloudellinen järjestelmä: Ihmiskunnan hyvinvoinnin tulevaisuus perustuu vapaaseen kilpailuun, markkinatalouteen ja julkisten palveluiden siirtämiseen yksityisille. Ainoat jotka tästä hyötyvät ovat palveluiden tarjoajat, yritykset. Tarjottu tuote tai palvelu on ala-arvoista, kestämätöntä. Laatu rajoittuu annetun tuotteen / palvelun toimittamiseen ei sen kestoon. Moni palvelu tai tuote ei aina saada edes toimimaan.
Yhä laajenevassa määrin toimiva palvelu joka on ulkoistettu havaitaan maksavan huomattavasti enemmän ja saavutettu taso on ala-arvoista, jopa vaarallista.

Hallinnollinen järjestelmä: Johtajien ylläpitojärjestelmä rakentuu oman ja kaltaistensa aseman vahvistamiseen ja ulkopuolisen uhan eliminointiin. Venäjällä se toteutuu pitkälti salamurhilla ja milloin sitä ei käytetä sitten siirtämällä ei toivottuja henkilöitä muihin tehtäviin – tai heidän tehtävät lakkautetaan. Yhdysvalloissa käytetään mustamaalaamista, "paljastuksia" ja ties mitä. Euroopassa puolueet suodattavat sopivat henkilöt epäsopivista valitessaan edustajiaan edustuksellisen demokratian nimissä toteuttaakseen äänestäjien tahtoa.

Tälle sotilaalliselle, hallinnolliselle ja taloudelliselle järjestelmälle on olemassa pohja. Se on kansalaiset jota ilman niille (heille) ei olisi tarvetta. Näiden ympärille on muodostunut Merkantilismi; kauppa- ja teollisuuspolitiikka, joka vastoin odotuksia ei ole niiden alaisia, käskettävissä ja ohjattavissa jotka jakavat noita "läänityksiä". Merkantilismi ajaa jatkuvan ylijäämäisyyden kehitystä ja sen saavuttamiseksi sen edustajat käyttävät apunaan monopolia, tulleja kuten kauppakieltoja.
Omilla markkinoilla nuo ovat apukeinoja kvartaalitaloudessa, mutta markkinoiden globaalisella tasolla joissa he toivovat saavan osuutensa se on haitallista, kilpailun rajoittamista ja siten kiellettävää.

Kansantalouden näkymätön käsi – eli kysynnän ja tarjonnan laki joka ohjaa hinnat ja palkat sopivaan suhteeseen toisiinsa nähden – on konkretisoitunut teoriasta todelliseksi voimaksi. Euroopassa on noin 5 miljoonaa laitonta siirtolaista, lähinnä Afrikasta orjatöissä olemattomalla palkalla ilman oikeuksia. Ilman heitä koko Euroopan talous romahtaisi. Esimerkiksi Espanjan talous romahtaisi ilman "mustia" joita löytyy kymmeniä tuhansia eri hedelmäviljelmiltä. Ilman heitä Lontoo pysähtyisi ja joutuisi kaaokseen. Tämän näkymättömän käden synonyymi voisi olla Kiina-ilmiö. Siinä yritysten tuotantoa ja työpaikkoja siirretään työvoimakustannuksen ja korkean verotuksen vuoksi Kiinaan ja muihin halpojen tuotantokustannusten maihin.

Taloudellinen liberalismi toteutuu vain silloin kun kyse on oman taseen kehittämisestä. Talousliberalismin henkilöt eivät ole arvoliberaaleja, monesti päin vastoin, jopa puritaanisia konservatiiveja. He eivät hyväksy alkuunkaan säätelytoimintaa joka korjaisi markkinahäiriöitä, suojelisi ympäristöä, jakaisi sosiaaliturvaa jne.
Tuo talousliberalismi on myös mahdollistanut fiktiiviset kirjanpidot, fiktiivisen omaisuuden luomisen, fiktiivisen tulevaisuuden rajattoman kasvun josta esimerkiksi ENRON Yhdysvalloissa on oiva esimerkki. Koska valtio ei saa puuttua talouselämään millään sääntelyllä on kehitetty järjestelmä jossa valtio alistetaan palvelemaan vasallejaan. Nyt vasallit ovat alistaneet Kuninkaan vallan itselleen valitsemalla itselleen oikeat, kuuliaiset kuninkaat.

Vasallit (talous ja hyväveli seurat) ilmoittavat Kuninkaalle (meidän poliittinen järjestelmä ja poliitikot) mitä tehdä ja mitä ei saa tehdä. Kuninkaat ovat vain kumileimasimia. Vasallit luovat säännöt, asetukset ja lait jotka he ohjaavat Kuninkaalle allekirjoitusta varten ja palauttavat sen sitten takaisin itselleen. Heidän innovaatiokyky kehittää ja toteuttaa mekanismeja kiristykseen ja pakottamiseen on suorastaan rajaton.

Riitti on uskonnollinen toimitus eli seremonia. Sitä ei toteuteta yksistään uskonnollisissa piireissä ja muissa vastaavissa yhteisöissä. Bilderberg on yksi salaseura muiden joukossa, tosin merkittävä sellainen. Se kuten muut vastaavat esittävät kutsun valituille henkilöille ja kuinka ollakaan he kääntyvät "uuteen uskoon", pyöristävät aikaisemmat mielipiteensä ja kääntyvät lopulta jopa niitä vastaan. He ovat saaneet käydä läpi salaisen "riitin" ja sen kautta heidät on initatioitu (initiation), vihitty perehdyttämisen kautta suurten joukkoon.
Nämä alemman tason herrat antavat sitten uskollisuutensa ja suojelun ylemmille herroille joiden joukkoon he toivovat joskus pääsevän. Ylemmän tason herrat antavat sitten vastikkeena oman suojelun ja mahdollisuuden saada osan eri "läänityksistä" joita he ovat hankkineet itselleen.

Itse instituutio, riippumatta siitä onko se yhteiskunnan hallinnollinen yhteisö, liike-elämän organisaatio tai yritys toimii saman hengen kautta. Kullakin on omat normit, jopa useita riippuen osastosta ja hallintotasosta. Niihin on rakentunut sääntöjä, ohjeita, arvostuksen mittareita, malleja, esikuvia ja niin edelleen.
Toiminta, itse tapahtuma on hyvin monimerkityksinen. Kaiken edellä mainitun ja muun kautta rakentuu oma moraali – identiteetti. Tuo moraali ilmenee mm. käyttäytymissääntöinä miten yrityksen työntekijän tulee toimia eri tilanteissa ja miten hänen tulee kantaa vastuu kaikesta. Se ohjaa (rajoittaa) kenen kanssa kukin voi seurustella ja ei, millaisia ystäviä heillä voi olla ja ei, millaisiin tilaisuuksiin he voivat osallistua jne. Kaikki aika, tarmo ja huomio tulee ensisijaisesti kohdistaa yritykselle.
Riippuen siitä millä tasolla hän on yrityksen hierarkiassa hänelle tehdään eri profiilien avulla myös luotettavuus luokitus. Luonnollisesti itse instituutio valvoo salassa monin eri keinoin henkilöiden moraalin, käyttäytymissääntöjen toteutumista.

Valinnat jotka ohjautuvat em. moraalin ja käyttäytymissääntöjen kautta rajaavat, suodattavat suuren osan ihmisiä yhteisön ulkopuolelle, arvottomiksi. Heille lankeaa sama kohtalo kuten spitaalia sairastaville aikoinaan. Lähinnä läntisen Euroopan moraalin pohjalta tapahtuu ovien sulkeminen, käännetään selkä toista kohti. Toisissa kulttuureissa hyljityillä ihmisillä ei ole mitään arvoa, ei edes torakan verran – ne sentään tapetaan suoraan ilman kidutusta. Yhdysvalloissa toinen ihminen alistaa ja riisuu väkivaltaisesti toisen ihmisen ihmisarvon ja kunnian. Ei edes eläimet kohtele toista kaltaistaan kuten ihminen. Sama toistuu Venäjällä ja monissa muissa valtioissa.

Aikoinaan Suomalainen valtion harjoittama talouspolitiikka synnytti ennennäkemättömän konkurssiaallon jolloin moni yrittäjä teki itsemurhan, tappoi jopa oman perheensä. Kaikki eivät koskaan päässeet syystä tai toisesta velkasaneeraukseen ja ovat vielä vuosien jälkeen luottokelvottomia. Velat eivät pääse vanhenemaan kun vajaa kymmenen vuoden välein tulee uusittu karhuaminen ja velka jatkuu ikuisuuteen. Pankit jotka olisivat ajautuneet konkurssiin pelasti valtio, pankin asiakkaiden (vero)rahoilla. Kiitokseksi pankit toteuttivat hylkiöryhmän, loivat "spitaalisille" leirejä joista heitä ei päästetä ulos.

Valtaa pitävät edellyttävät, vaativat että velkaiset hoitavat vastuunsa, nuo "spitaaliset". Se tarkoittaa esimerkiksi tekemällä työtä ja maksamalla velkoja palkastaan. Samalla heidän järjestelmä suodattaa nuo samat maksuhäiriöiset pois. Töihin ei pääse ja jos joku perustaa yrityksen perustuen oman kädentaitojen tai kolutuksensa varaan pankit eivät avaa hänen yritykselle pankkitiliä.

Rahamaailman toimijat luokittelevat ihmisen arvon hänen Curriculum Vitaen kautta sekä maksuvalmiuden (luottotiedot) varmennuksella. Mitä useampi luottokortti sitä parempi. Ilman luottokorttia olevat, ilman luottokelpoisuutta ihminen ei ole joukkoon ja palveluiden saantiin kelpaava. Eräät yhteisöt, yritysmaailmasta kuten hallinnon eri aloilla suosivat "kutsua" palvelukseen karttaen avointa hakua. Kun avoimeen hakuun joudutaan löydetään keinot saada se jota halutaan.

Kuluttajalla (kansalaisilla) ei ole itseisarvoa ihmisenä, ainoastaan
hyödykkeenä. Aikoinaan kuluttajilla oli tarpeita joita tuottajat ja palveluiden tarjoajat vastasivat tuotteillaan – jotka kestivät "isältä pojalle". Nyt kuluttajasta on tullut "haitake", etenkin ne joilla ei ole luottoa. Kysynnän ja tarjonnan osalta kuluttaja ei ole avainasemassa itsensä kautta. Kuluttajille tuotetaan tuotteita ja sille luodaan kysynnän ja tarjonnan funktio. Kuluttajalta ei kysytä mitä hän haluaa vaan sanotaan mitä hän tarvitsee – samalla olemattomasta ja tarpeettomasta luodaan välttämättömyyshyödyke. Samalle tuotteelle on samasta lähteestä korvaavia tuotteita (substituutteja) joilla ei ole näennäistä eroa, paitsi hinnassa ja ulkomuodossa.

Sama pätee myös Julkishyödykkeihin. Niissä esimerkiksi koulutuksessa katsotaan millaisia avustuksia on tarjolla ja niiden mukaan valitaan annettava opetus johon etsitään sitten oppilaita ja opettajia (konsultteja). Sen kautta tarjotaan sitten Meriittihyödyke, jolla ei ole mitään arvoa missään. Tämä toteutuu etenkin työttömien työvoimakoulutuksessa ja AMK:ssa.
Nimellisesti oman markkina-aseman vahvistamiseen käytetään markkinatutkimusta. Se seuloo jyvät akanoista, lajittelee kansalaiset eri tasoilla oleviin moniin lokeroihin. Dementoituneet vanhukset ovat mielenkiintoinen ostajaryhmä niin kauan kun eläkettä on jäljellä ja säästöjä.
Kauniilla korulauseilla, valheellisella tieteeseen perustuvilla väittämillä, oleellisen tiedon pimittämisellä kuluttajia vangitaan tietämättöminä ostamaan hyödykkeitä joita he eivät tarvitse, jotka eivät toimi, joita ei ole.

Tietämys on tavanomaisesti käsitettynä ihmiseen liittyvä tiedon taso. Kun ihminen tulkitsee saamaansa informaatiota, itsensä kehittämää tietoa rakentuu tietämystä, informaation tulkinta, ja sen kautta valinta. Tietämys on myös tieto(a) jonka löytää filosofian parista. Väärät valinnat syntyvät väärän tietämyksen seurauksena. Tähän perustuu pitkälti se miten ihmisiä, kansaa manipuloidaan vaikka ostamaan hyödyttömiä hyödykkeitä.

Tietämyksen jakamiseen ja levittämiseen perustuva talous on valtava mahdollisuus. Niin yritykset, yhteisöt kuten eri valtioiden hallitukset manipuloivat tiedon jakoa kaikkialla, jopa Suomessa. Kiinassa, Islamilaisissa valtioissa suodatetaan Internetistä saatavaa tietoa, kouluissa ei opeteta totuutta ja moni asia jää vaille huomiota, toisia asioita vuorostaan korostetaan liikaa. Irakin sodassa jatkettiin aiemman sodan kautta toimeenpantua informaation jakoa. Vain valitut toimittajat pääsivät valituille paikoille vastaanottamaan (ja levittämään) valikoituja tietoja uutisina. YK:lle jaettiin (ja jaetaan) täysin valheellista tietoa totena. Monikansalliset ympäristöä saastuttavat yritykset jakava eri kanavien kautta valheellista, totuuden peittävää tietoa vain muutama mainitakseni. Monet toimittajat jotka ovat tuoneet esille totuuden on surmattu, yhteisöjen omaisuutta on tuhottu jne.

Lukemattomat maat eri puolilla maailmaa, monikansalliset yritykset ja yhteisöt jalostavat jatkuvasti uusia kehityksen malleja, jotka perustuvat heidän omaan tietämykseen ja älykkyyteen jolla ohjataan kohteiden tietämystä ja sen myötä heidän älykkyyttä. Tietoa tietämättömyyteen etenkin kehittyville maille ja niiden väestön hyvinvoinnille heidän mallien mukaan on seuraamuksiltaan tuhoisaa.

Tieto ja tietämys ovat yhteistä hyvää, jonka pitäisi olla kaikkien ulottuvilla, kenenkään ei pitäisi jäädä sen ulkopuolelle. Internetissä syntyneet uudet verkostoitumismuodot sanotaan olevan hierarkkisuuden sijasta horisontaalisia ja kannustavan yhteistyöhön. Näin ei ole sillä totuus on aivan toinen. Verkostoyhteiskunnat ovat lisänneet luovuutta ja tiedonvaihdon mahdollisuuksia laajasti. Niiden luoma toimintaympäristö suosii erityisesti tietämyksen, innovaatioiden, koulutuksen ja tutkimuksen kehittämistä heidän omien suodatettujen mallien avulla ja sen jakamista. Horisontaalisesta tiedon saatavuudesta (vapaasta) on tullut (ja on) hierarkkinen, selektiivinen (rajoitettu). Joka muuhun uskoo pettää itsensä.

Näennäisesti neutraali Google ja muut hakukoneet suodattavat tietoa. Kaikki kerätään vaan kaikkea ei julkaista avoimesti. Horisontaalisesta on tullut hierarkkinen. Olen huomannut miten eri instituutiot Yhdysvalloista, myös sotilaalliset ja tiedustelupalvelut, sitten Israelista ja muualta ovat käyneet sivuillani tietyssä kohteessa vaikka esim. Googlen kautta ei sinne ole linkkiä – virallisesti sitä ei ole indeksoitu. Olen myös harmikseni havainnut että tietyt "artikkelit" ovat kadonneet palvelimeltani joka on Yhdysvalloissa. (Tätä kirjoittaessani olen käyttänyt monesti hakua tietäen että olen sen julkaissut – vaan sitä ei löydy).

EarthLinkin ja WebRootin raportissa kerrotaan että tietokoneilta löytyy keskimäärin 28 spyware-ohjelmaa ja jopa joka kolmannelle tietokoneelle on asennettu troijalainen tai järjestelmän seurantaohjelma. Yhtä lailla miten eri troijalaiset ja muut ohjelmat valjastavat miljoonat ja miljoonat PC koneet omaan käyttöön, jotka lukevat koneen tietokantoja, käyttäjätietoja, missä kukin on käynyt ja mitä lukenut niin myös eri maiden salaiset palvelut käyttävät vastaavia, kehittyneitä ohjelmia. Tiedot haetaan suoraan käyttäjien koneelta – ECHELON kaltainen järjestelmä on siinä jo vanhanaikainen työkalu. Echelon on maailman suurin sähköinen valvontajärjestelmä. Järjestelmä kerää satunnaista tietoliikennettä, josta yritetään poimia tietoja erilaisten suodatussääntöjen avulla. Sanotaan että se kykenee jopa lukemaan valokaapelissa kulkevaa tietoa. Petteri Järvinen on sanonut: "Google on Echelonia vaarallisempi".

Tämä on nykyajan Feodalismia, Feodaalinen systeemi jossa Vasallit ovat ottaneet itselleen Kuninkaan vallan käyttäen Kuningasta savuverhona, keulakuvanaan ikään kuin sillä olisi jotain valtaa.

Vasallit eivät kuitenkaan enää johda itseään eivätkä ole itsensä herroja. Heitä ohjaa voima nimeltä Merkantilismi. Se on Moolokiin rinnastettavissa oleva "jumala" jolla ei ole symbioosissa olevia tekijöitä eikä sillä ole vuorovaikutusta mihinkään. Se on enemmän kuin isäntä. Se hallitsee ottamatta itse mitään vastaan, kukaan ulkopuolinen ei sitä ohjaa eikä neuvo.
• • • •
Millainen on se arvomaailma jossa me nyt elämme? Mitkä ovat ne vaikuttimet, ne mekanismit millä kaikki tapahtuu? Ja ennen kaikkea, miksi? Mitä tästä seuraa?

PS . Kirjoitin tämän marraskuu 2006


Mitenkäs on? Voisiko tuolla edellisellä kirjoituksella hahmotella jo tekojen motiivia näille "tarkoitusperien aristokratioille"? Havittelevatko nämä megalomaanikot jonkinsortin tirolilaista "Schlager-utopiaa" näillä toimillaan ja kyykyttämisillään???

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628

http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuo ... ikorteilla

Myös kasvoton kaikkivoipa raha luo maailmaan taloustotalitaristisen koneiston, jonka rattaiksi kaikki ihmiset joutuvat. Globaalille rahataloudelle ovat ominaisia kaikki totalitarismin piirteet.

Se luo vahvan, laadultaan tunnustuksellisen, pohjimmiltaan uskonnollislaatuisen illuusion yhdestä totuudesta, luonnonlain omaisesta välttämättömyydestä, yhdestä yhteisestä päämäärästä jonka nimiin kaikki ovat "pakotettuja" vannomaan -- muita mahdollisuuksia ei ole. Syrjään astuminen ei auta, koska jokaisen toimijan tilalle astuu siinä tapauksessa välittömästi toinen.

Kasvottoman kaikkivoivan rahan taloustotalitarismia toteuttavat maailman rahavaltiaat, talouselämän ja politiikan "valitut" päättäjät, jotka kokoontuvat omaan Wannseen konferenssiinsa, niin sanottuun Bilderberg-kokoukseen Sveitsin St. Moritzin kaupungin Kempinski-hotelliin juuri näinä päivinä.

Vaikka kokous pidetään hyvin tiukasti suljettujen ovien takana, kaikki olennainen, ja toistan tämän: kaikki olennainen siitä mitä "lopullisia ratkaisuja" asialistalla on ja mistä ja mitä "päätetään", voidaan kertoa tässä aivan avoimesti. Siellä ei tosiasiassa päätetä mitään mitä ei olisi jo tosiasiassa käytännössä päätetty erilaisissa kasvottoman rahan koneiston rattaissa ympäri maailmaa.

Siellä yritetään "päättää", mutta asian luonteesta johtuen se jää yritykseksi. Asioita on valmisteltu ja kokousorganisaatiota suunniteltu, mutta tosiasia on, että mitä "pätevämpi" totalitaristinen koneisto muodollisesti on, sitä vähemmän se mitään sisältöjä pystyy käsittelemään. On todennäköistä, että kokoukseen matkanneet maailmanmahtajat nauttivat omista narsistisista rooleistaan palvontakulissien ympäröiminä, mutta ei ole todennäköistä, että ainoatakaan syyllisyydentuntoista intellektuellia olisi paikalla.

KBolt
"Salaseura" joka ohjailee politiikkaakin ja jonka jätöksiä tavan kansa kiltisti makselee. Tuo kokous olisi hyvä "kohde". Toivottavasti eräät tahot oivaltaa sen...Avaatko vähän? Mitä tarkoitat "kohteella"? Mitkä "eräät tahot"?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat