Seuraa 
Viestejä45973

En löytänyt nopealla haulla tästä aiheesta mitään, niinpä uusi ketju.

Nyt pukkasi sellaisen ongelman, että aiemmin moiteetta toiminut läppärini+polttava DVD-asema ei suostu enää tunnistamaan minkäänlaisia tyhjiä DVD-levyjä, vaan tunnistaa ne virheellisesti CD-lätyiksi (ilmeisesti, koska asema näkyy levyn syötön jälkeen CD-asemana). Valmiiksi poltetut se kyllä syö ihan OK.

Olen kahlannut Afterdawnit ja murot sekä kasan ulkomaisia sivuja läpi, mutta niissä esitetyt keinot eivät ole auttaneet tuon taivaallista. Jos täällä sattuisi jollakulla olemaan jotain hajua, mikä voisi olla noiden yleisimpien netistä löytyvien vikojen lisäksi pielessä olisin enemmän kuin kiitollinen saadessani tietää.

Ja mielellään ei käyttiksen uudelleenasennusta heti kärkeen, sikäli etten nyt juuri pysty polttamaan tärkeitä tiedostoja pois koviksen kummaltakaan osiolta jotka ovat siis nyt melkein tupaten täynnä tästä seikasta johtuen.

Kommentit (5)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Miten on, jos vaan lähdet polttomaan levyä normaalisti? Ymmärtääkö kuitenkin levyn tilavuuden oikein?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
KBolt
Softavika tai vääränlaiset DVD-levyt. Standardilevyjä kun ei ole kuin yhtä sorttia...Polttosofta toimii siihen asti ihan normaalisti, kunnes levy suljetaan lopussa, heittää virheen siinä kohtaa ja ulostaa levyn jonka näkee ns. hopeapuolelta olevan poltettu, mutta sillä ei sitten kuitenkaan ole mitään.

Tuskin kai saman valmistajan levyt nyt niin kauheasti eroaa toisistaan ainakaan samassa paketissa? Verbatimin 50 kiekon pakasta kysymys. Myöskään muiden kiekot eivät tunnistu enää oikein tyhjinä.

Edit: eivät tunnistu siis windowsin omassa resurssienhallinnassa, polttosoftalle kylläkin.

Saw
Miten on, jos vaan lähdet polttomaan levyä normaalisti? Ymmärtääkö kuitenkin levyn tilavuuden oikein?Kuten yllä mainitsin Infrarecorder suostuu hyväksymään tilavuuden oikein ja polttaakin sen omasta mielestään ainakin loppuun asti, kunnes sulkemisessa homma kaatuu virheilmoon, jossa ei kuitenkaan sen tarkemmin selitetä mitään. Ja tuloksena hukkakiekko.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat