Seuraa 
Viestejä45973

Tällaista äänestystä tuolla eräässä ketjussa kaipailtiin. Laajensin aihetta toki hieman ja tein äänestyksestä kaksiosaisen. Haetaan siis parasta/älykkäintä/hauskinta, mitä nyt kukakin haluaa sanaan paras sisällyttää. Toisaalta haetaan idoottimaisinta/huonointa/tylsintä ketjua ihan kunkin mieltymysten mukaan.

Ajattelin, että ensin haetaan ketjuja vuosittain ja kun riitävä määrä ehdotuksia on tullut laitetaan äänestys kautta-aikain ketjuista. Aloitetaan siis vuodesta 2005, jolloin "uusi" palsta aukesi. Vanhemmalta ajalta ne muistavat, jotka muistavat, kaksi klassikkoa: Haipuku -ketju, ja legendaarinen testi -ketju. Haipuku oli peräisin ZZ-Topin kappaleesta Shark Dressed Man - Miksi miehet pukeutuvat haipukuun? testi-ketjussa oli taas loppuaikona 9000 viestiä ja sen aukeneminen 1 megan nopeudella kesti viitisen minuuttia. Hups sitähän tässä vallan herkistyi muistelemaan...

Niin ehdotelkaa noita ketjuja vuosittain, pidetään ketjun avaamisvuotta lähtökohtana. Jos ette muista ketjun nimeä tai avaamisvuotta, niin haeskellaan yhdessä, kun ei näin kesähelteillä ole kuitenkaan muuta tekemistä.

Minulla on luonnollisesti omia ehdokkaita, mutta en nyt julkaise niistä kuin yhden: Phonyn piinapenkki ja perusteluja on minusta vuoden 2008 idioottimaisen ketju ja haluaisin tavata sen toisen idiootin, joka sen kaikki viestit on lukenut.

Ehdotuksia kehiin.

Sivut

Kommentit (71)

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Hauskin on se, missä Tiäremies selittää, kuinka sai humanoidin kiinni ja säilytti sitä vaatekomerossa ja ruokki porkkanoilla. UFO:t matkusti pummilla autojen katoilla ilmaiseksi.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hey, hey, hey! Please.

Niitä ehdotuksia, kiitos. Ei siirretä tänne mitään muuta keskustelua.

Heinä, heinä, heinä. Anteeksipyyntöni Neil Young:lle. Please.

Japetus
Seuraa 
Viestejä11495

Parhaan ketjun kohdalla täytyy palata asiaan tuonnempana, mutta vastakkaisen kategorian ääneni menee tälle karskin eksentriselle neronleimaukselle, joka onnistuu yhdistämään inhorealismin ja absurdin huumorin niin alatyylisellä tavalla, että saa lopulta lukijastaan irti vain säälinsekaista surua.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turunen himokkaana: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Kaikki heliumpalloketjut on niin idioottimaisia ettei mikään asteikko riitä kuvaamaan niiden idioottimaisuutta. Koska kaikki jotka niissä ketjuissa kirjoittelee (minä mukaan lukien) on totaalisia idiootteja. En oikeastaan ymmärrä mistä on kyse. Mutta ne on olemassa ja viimeisin on hyvää vauhtia taas keräämässä tuhansia sivuja saman asian toistoa.

くそっ!

Idioottimaisuudesta täytyy mainita kaikki ne kerrat kun joku, yleensä tulokas, katsoo asiakseen avata sen seitsemänsataa kysymysketjua jotka ei kiinnosta ketään. Ei edes niiden aloittajaa.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Ronron
Kaikki heliumpalloketjut on niin idioottimaisia ettei mikään asteikko riitä kuvaamaan niiden idioottimaisuutta.Annan ääneni tälle ehdotukselle. Heliumpalloketjut oikeastaan ovat niin idioottimaisia, että ne voitaisiin asettaa äänestysvaihtoehdoiksi kukin erikseen, sillä ne sijoittuvat joka tapauksessa top-3:seen, niiden keskinäinen järjestys vain on lähinnä äänestämisestä kiinni.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Pohtija
Seuraa 
Viestejä883

Hyviä keskustelu ketjuja ovat ainakin:

No onko ihminen sitten koskaan käynyt KUUSSA? vuodelta 2009.

Avaruusuutiset vuodelta 2009.

Mars-mönkijät vuodelta 2005.

Niistä on oppinut paljon ja aiheessa ja asialinjalla niissä ollaan pysytty melko hyvin. Mielenkiintoisia aiheita ja tapahtumia todellisesta maailmasta.

Ja tietty suurimman osan omista keskustelunaiheista vois laittaa joukon jatkoksi, niistä tietty saa yleensä jotain hyvää irti ainakin itse, mutta ei kait täällä omia ketjujaan saa mainostaa...

"Perhosten liihottelu voi näyttää epämääräiseltä haahuilulta, mutta se on harhaa. Ne tietävät tarkkaan, mitä tekevät."

iileskotti
Idioottimaisuudesta täytyy mainita kaikki ne kerrat kun joku, yleensä tulokas, katsoo asiakseen avata sen seitsemänsataa kysymysketjua jotka ei kiinnosta ketään. Ei edes niiden aloittajaa.En näe siinä mitään idioottimaisuutta.
Jos itse on " kyllästynt" johonkin ketjuun, ei siihen tarvitse reagoida.
Juuri tämä foorumi kaipaa "tulokkaita", nykyään on aika sisäsiittoista.

Starman

En näe siinä mitään idioottimaisuutta.
Jos itse on " kyllästynt" johonkin ketjuun, ei siihen tarvitse reagoida.
Juuri tämä foorumi kaipaa "tulokkaita", nykyään on aika sisäsiittoista.

Nyt olen kyllä samaa mieltä.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Kosh
Ronron
Kaikki heliumpalloketjut on niin idioottimaisia ettei mikään asteikko riitä kuvaamaan niiden idioottimaisuutta.Annan ääneni tälle ehdotukselle. Heliumpalloketjut oikeastaan ovat niin idioottimaisia, että ne voitaisiin asettaa äänestysvaihtoehdoiksi kukin erikseen, sillä ne sijoittuvat joka tapauksessa top-3:seen, niiden keskinäinen järjestys vain on lähinnä äänestämisestä kiinni.Hannu Tanskanen on kuitenkin niistä kovin ylpeä.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Aweb
Kosh
Ronron
Kaikki heliumpalloketjut on niin idioottimaisia ettei mikään asteikko riitä kuvaamaan niiden idioottimaisuutta.Annan ääneni tälle ehdotukselle. Heliumpalloketjut oikeastaan ovat niin idioottimaisia, että ne voitaisiin asettaa äänestysvaihtoehdoiksi kukin erikseen, sillä ne sijoittuvat joka tapauksessa top-3:seen, niiden keskinäinen järjestys vain on lähinnä äänestämisestä kiinni.Hannu Tanskanen on kuitenkin niistä kovin ylpeä.Pohdinkin jo, onko aweb sairas tai kääntynyt uskoon, kun ei ole näkynyt .

Jos heliumpalloketjut ovat viihdettä, hyvä niinkin ja suosio viittaisi tuohon. En nyt ole niin harhainen, että kuvittelisin niiden suosion perustuvan henkilöni mokaamiseen.

Mutta, niissä on kyllä "jyvä" ajattelevalle. Paineteoriaan tuntuu lukitun kuin ilmastouskoon konsanaan ja vaihtoehtoja ei haluta vakavasti harkitakaan. Tuommoinen ei ole tieteellistä suhtautumista.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat