Seuraa 
Viestejä45973

Miten saan Facebookissa "Harrastukset ja muut kiinnostuksen kohteet" -kohdan alle tekstiä kohtaan "Muu"?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pupuna
Ei onnistu sillä tavalla. Haluan siihen paljon tekstiä, kuten monilla muillakin on, enkä kuviota, jossa lukee "Muu".

Minäkin olisin altis yhä ehdottamaan, että kirjoittaa Harrastus-kohdan ikkunaan Muu, jonka jälkeen esiin ilmestyy muutaman kohdan lista, jossa alimmaisena Muu, joka pitää valita.
Sitten avautuu mahdollisuus kirjoitella pitkältikin tekstiä kahteen kohtaan, Kanssa ja Kuvaus.

Jos se ei ole sitä mitä halutaan, ehkä esimerkki-kuva kertoisi millaista tilannetta tavoitellaan?

Näköjään silläkin tavalla onnistuu (koitin aikaisemmin kirjoittaa kenttään "Kiinnostuksen kohteet", jolloin se pelkästään teki kuvion "Muu" eikä laatikkoa "Kuvaus" auennut), vaikka tämä ei ollut ihan sitä mitä tarkoitin. Tarkoitin sitä, että olen monilla ihmisillä nähnyt vasemmassa reunassa otsikon "Muu" (ei siis kuviota "Muu") harmaalla tekstillä kuten otsikko "Harrastukset" ja sen alla tekstiä. Saan vasempaan reunaan otsikon "Muu" näkyviin, kun klikkaan profiilin katselemissivultani (ei profiilin muokkaussivulta) kohtaa "Näytä muut sivut", mutta tällöin avautuu vain teksti "Muu: Ei näytettäviä Sivut" eli en saa sinne kirjoitettua mitään. Mutta taidanpa tehdä tuolla tavalla, että lisään kuvion "Muu" ja kirjoitan tekstit kenttään "Kuvaus" jos en saa parempia vastauksia.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Ymmärtääkseni noihin mihinkään kohtiin ei voi pelkästään kirjoittaa, vaan niihin tulee kerätä tykkäys-kohteita. Tällöin on mahdollista vertailla tykkäyskohteita kavereitten tykkäyksiin, sekä mainostajien kohdistaa mainoksensa tietyistä kohteista tykkääville.

Kiinnostuskohteet jne. on tavallaan luokiteltua tykkäämistä.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Remonttimies
Seuraa 
Viestejä477
pupuna
Näköjään silläkin tavalla onnistuu (koitin aikaisemmin kirjoittaa kenttään "Kiinnostuksen kohteet", jolloin se pelkästään teki kuvion "Muu" eikä laatikkoa "Kuvaus" auennut), vaikka tämä ei ollut ihan sitä mitä tarkoitin. Tarkoitin sitä, että olen monilla ihmisillä nähnyt vasemmassa reunassa otsikon "Muu" (ei siis kuviota "Muu") harmaalla tekstillä kuten otsikko "Harrastukset" ja sen alla tekstiä. Saan vasempaan reunaan otsikon "Muu" näkyviin, kun klikkaan profiilin katselemissivultani (ei profiilin muokkaussivulta) kohtaa "Näytä muut sivut", mutta tällöin avautuu vain teksti "Muu: Ei näytettäviä Sivut" eli en saa sinne kirjoitettua mitään. Mutta taidanpa tehdä tuolla tavalla, että lisään kuvion "Muu" ja kirjoitan tekstit kenttään "Kuvaus" jos en saa parempia vastauksia.Taivas varjele mitä sieltä tulee... Aika paljon vaivaa nähty sen vuoksi, että sucker_beri saa lisää mainostaaloja, mut kukin taaplaa tyylillään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat