Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Olen itse syönyt nyt 2 viikkoa mannatechin ambrotose jauhetta(essentiaalisokerit) ja huomaan todella hyviä tuloksia näin normaali työkuntoisena ihmisenä,jolla ei ole kuin lihaskipuja ja väsymystä.Jotka johtuvat ruumiillisesta työstä.kivut ovat melkein hävinneet ja jaksaa tehdä 14 tunnin työpäiviä.Aikaisemmin ei olisi ollut puhettakaan.Toki ei ole järkevää pitemmän päälle,mutta jaksaa jos tarvii.Syön toki normaalisti en mitenkään ruoka-aineympyrän mukaisesti vaan makkaraa ym mitä kesällä syödään,ja vältän viljaa.Syön myös koko ajan ihan kaupasta ostettavia A,D,B,C vitamiinia,magnesiumia,kalkkia ja omega 3-6.Aamulla nousut on helpottunut ja muutenkin on pirteämpi olo.msm en ole kokeillut mutta hevostarvike liikkeestä löytyy ja annostus on purkissa myös ihmisille.hinta taitaa olla ihan kohtuullinen.

Kommentit (3)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Pisteen jälkeen voi laittaa välilyönnin, tekee tekstistä jonkin verran helpompilukuista. Suosittelen välilyönnin laittamista myös muiden välimerkkien perään. Se voi aluksi tuntua haastavalta, mutta lopussa kiitos seisoo.

En ole koskaan kuullutkaan essentiaalisokerista, tuli ensimmäisenä mieleen jokin kamala elintarvikemyrkky joka aiheuttaa jotain msm-sairautta. Ei sitten vissiin olekaan?

くそっ!

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Liittynyt24.12.2010

Taitaa olla huuhaata. Google ei löytänyt "essentiaalisokerit"-haulla kuin tämän ketjun ja aineen maahantuojan, koulutetun hierojan. Valikoimissa hänellä oli lisäksi mm. intialaista päähierontaa ja designmagneettikoruja.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat