Seuraa 
Viestejä45973

Yritin puoli vuotta sitten selvittää, minkälaisia tulevaisuusennusteita tiedemaailmasta löytyy. Lyösin yhden lupaavan artikkelin joka alkoi sillä, että todettiin ennustamisen olevan epäkiitollista ja liioittelulle vapaata ironista aluetta. Luin myös jostain että lähivuosina Malesiat yms. pyrkivät teollistumaan loppuun ja saamaan teollisuusmaan tittelin siten. Sinänsä ei mikään houkutteleva ajatus, niinkuin yhteiskunnan tulevaisuuden tietäminen ennalta - ei siis houkutteleva ajatus ennustaa pelkästään siksi, että jos ennusteita saisi kohdalleen, pystyisi pelaamaan korttinsa paremmin etuajassa. Esimerkiksi voisi rakentaa sen unelmalinnansa alueelle, joka ei tuhoudu maanjäristyksessä tai uppoa mereen seuraavan 15 vuoden kuluessa.

-Se lupaava artikkeli kuitenkin oli vain näytekappale ja oikea täytyi löytää kirjaston tietokannoista, joista sitä ei voinut hakea ainakaan "Helsingin Kauppakorkean" kirjastosta.

Kommentit (2)

Nii olisko sillo jo vaikkapa 3D-tulostimet suosittu tapa hommata esineitä-tavaroita ja-tai niiden tiettyjä osia ja sitten koottaisiin (vaikka toisilta, toisenlaisten 3D-printtereiden haltijoilta) tilattujen esineiden osista esineitä ihan ite enempi. Kotitehtaita enempi sit kans, sellasia vaik niiku monen kodin yhteenliittymiä, mikä vaa juju tekis sitä kannattavammaksi sellasella tuottavuus-tuotto-sektorilla. Raaka-aine toimitukset vaa kondiksee ja sillee sit niiku omilla lisäyksillä-muutoksilla-koristeluilla-nimmareilla-koodeilla perustavarat händyy, mut en sit tiä mikä o vaik se sähkönkulutuksen osuus tässä tarinassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat