Seuraa 
Viestejä25

Kertokaapa viisaammat, mistä oli seuraavassa ilmiössä kysymys?:
Syyskuun alussa 2010 noin klo 18.00 tapahtui kotimme edustalla seuraavaa: Näimme 15-vuotiaan poikani kanssa edessämme koti-ikkunan läpi pyöreähkön ja keskeltä litistyneemmän valoilmiön. Se näkyi keskellä katua, ja sillä oli etäisyyttä meihin noin 10 metriä. Poikani näki sen väläyksenä, koska istui tietsikalla, katse tietsikan näyttöön, joka on ikkunamme edessä. Itse seisoin tietsikan vieressä ja katsoin juuri silloin ikkunasta ulos kadulle, joten näin ilmiön kokonaisuudessaan. Valo siis rävähti kerran, ja tämä "pehmeänoloinen" tai jollain lailla utuinen valoisuus ulottui kadun laidasta laitaan ja samalla noin neljä metriä kadun pinnasta ylöspäin. Valo oli läpinäkymätöntä keskiosaltaan usean metrin matkalta, ja reunoiltaan se oli hieman läpinäkyvämpää. Valoilmiö kesti vain noin sekunnin ajan. Kun valo tuli näkyviin, se alkoi keskeltä ja laajeni sivullepäin. Siis melkein samantien ilmestymisensä jälkeen se oli kokonaan kadonnut, eli ei jäänyt mitään näkyvää esim. ilmaan leijumaan. Kyseisellä hetkellä sää oli pilvinen, ei satanut eikä ollut ukkosta.

Myös seuraava, mahdollisesti valoilmiöön liittyvä ilmetyttää: Saman syyskuun lopulla pihatöitä tehdessäni huomasin, että valoilmiön vieressä olevat pihamme kuuset (toinen n. 4 m, toinen n. 3 m korkea puu) olivat ruskistuneet keskikohdaltaan. Tämä on mielestäni erikoista, sillä kuusethan harvenevat/kuivettuvat alaoksiltaan. Myöhemmin syksyllä huomasin, että valoilmiön toisella puolella meistä katsoen, kahden eri naapurin pihalla olevat isot männyt olivat kadunpuoleisilta alaoksiltaan muuttuneet ruskeiksi. Näissä männyissä näkyi siis kuolleita neulasia niissä alaoksissa, jotka olivat samalla puolella puita kuin missä valoilmiö näkyi. TÄMÄ TAPAUS JA MUITA ILMIÖITÄ NÄHTÄVISSÄ OSOITTEESSA:
http://paranormalornormal.blogspot.com

Kommentit (1)

Muistui tuosta mieleeni kun hautasin koiraani varjoisassa kuusikossa. Hautaa kaivaessa ei ilmennyt mitään kummaa. Kun laskimme arkun hautaan, minut ja veljeni ympäröi punertava hohde, kuin sumu, sään ollessa muuten kirkkaan syksyinen. Totesin että "kumma valo" ja veljeni nyökytteli ja läksimme kun hauta oli luotu umpeen. Ei sanaakaan koskaan siitä jälkeenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat