Seuraa 
Viestejä45973

Mitä hyvää siinä on? Entä mitä huonoa?

Aika kalliiksi se yhteiskunnalle ainakin tulee...

Kommentit (6)

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Ulabanderos
Mitä hyvää siinä on? Entä mitä huonoa?

Aika kalliiksi se yhteiskunnalle ainakin tulee...
Hei, ihan ystävällisenä vinkkinä eräs vaihtari tiede.fi sivuston omalle hakumoottorille on kuukle. Siihen kun kirjoitat hakukomennon
site:tiede.fi asepalvelus
saat selville mitä aiheesta on jo kirjoitettu. Tänne on kirjoitettu aivan saatanasti kyseisestä aiheesta. On mahdollista että tämä viestiketju joko sulautetaan vanhaan viestiketjuun tai poistetaan kokonaan. Lisäksi et argumentoinut yhtään, ainakaan taitavasti. Esitit kaksi kysymystä ja väittämän "tulee kalliiksi yhteiskunnalle". Mihin suhteutuettuna se tulee kalliiksi? Kalliiksiko sen tähden ettei nykyaikaisteta puolustusmenetelmiä ja kasvatetaan tappion riskiä tulevia kriisejä varten..Vai kalliiksi tätä päivää ajatellen?

Puolustusministeriön budjetti on eräitä pienimpiä verrattuna esim. opetus- tai sosiaali- ja terveysministeriöön. En väitä etteikö nykyisessä järjestelmässä olisi korjattavaa ja ettei armeija kaikille sovi. Tiedän tämän kokemuksen syvällä tissiäänellä, aikoinaan vaahtosin bännien rajamailla saakka armeija-sivari-hyödyttömyysviestikejtuilla kunnes tajusin ettei aihe ole kovinkaan suuressa suosiossa täällä.

Kysymys siitä onko siitä hyötä ja haittaa ei saane oikeaa vastausta, ainakaan meidän aikanamme. Vastauksen "hyvyys tai huonous" riippunee enneminkin mitä näkökulmia halutaan painottaa ja miten ne perustelee. SInä et esittänyt mitään näkökulmaa asiaan etkä perustellut sitä. Vähän sama logiikka kuin siinä että yrittäisin ottaa kantaa epäterveelliseen ruokavalioon lainaten muodollista ilmiasua jota sinä käytit.

Onko nykyisessä kouluruokapolitiikassa järkeä?
MItä hyvää siinä on? Entä mitä huonoa?
Kalliiksi se ainakin tulee yhteiskunnalle..

Hyvää ovat lihapullat, pahaa ovat kasvisruoka.
Huonoa (ympäristön kannalta) on lihapullat, hyvää on kasviruoka.

Kalliiksiko? Onko tasa-arvolla hintaa? Mikä nazi sinäolet? (kuvitteellinen vasta-argumentoija) Totta helvetissä tulee kalliiksi! Ulkoistus on päivän sana..

Yritin pelkistetyllä esimerkillä tuoda esiin että on olemassa enemmän yhteisiä päämääriä kun taas keinoja niihin pääsemiseen on rutosti enemmän.

Sekä kasviruoan ja liharuoan puolestapuhujat voivat perustella samoin sanoin näkemyksensä..terveellisyys, yhteiskunnan hyvinvointi, yksilön hyväolo, hetkellinen hyvinvointi, pitkän tähtäminen hyvinvointi, Maslowin tarvehierarkia. Keinot vaan ovat usein ne mitkä tuovat verenmaun ja hien pintaan lukijoilla ja kirjoittajilla, jospa aloittaisit uuden vastauksesi tai muokkaamisesi sillä että toisit esiin perusteita miksi olet jotain mieltä ja onko turvallisuus puolustetaan sitä sitten asevoimin tai pasifismilla aina ja kaikkina aikoina ollut toimiva ratkaisu?

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Milkou
Seuraa 
Viestejä120

baal1984... Jotain rajaa nyt. Kaveri vain kyseli ilman takaa-ajatuksia, miksi noin vittumainen vastaanotto? Asian olisi voinut ilmaista paljon ystävällisemminkin.

"If you can, help others ; if you cannot do that, at least do not harm them." - Dalai Lama

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Milkou
baal1984... Jotain rajaa nyt. Kaveri vain kyseli ilman takaa-ajatuksia, miksi noin vittumainen vastaanotto? Asian olisi voinut ilmaista paljon ystävällisemminkin.No kieltämättä olin hieman rujosanainen, kuin höyryjuna joka on kuin pillastunut sonni joka on kuin gorilla jota on haavoitettu kuin wannabeinsinööriopiskelijaa..

Mä vaan aattelin että jos huastelee liian ympär'pyörreesti alun kolmatta kymmentä metriä neuvoen viärään tien huaraan mennee viesti ohise..

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat