Seuraa 
Viestejä13176

Mikä on nopea ja hyvä keino millä voi tienata rahaa, eli kerätä pääomaa.

Että sen voi sitten hyödyntää toisissa bisneksissä.

Kannattaako esim. myydä käytettyjä autoja ja ilmalämpöpuppuja mielinmäärin ja sitten äkkiä kadota rahat taskussa.

Ajattelin ensi talvena osuuskunnan kautta tehdä lumitöitä ja pudotella lunta katolta. Vaikka ei se monesti tarpeellista olisi, laskuta sitten ihmisiä siitä Oon tekevinään hommia ja lähetän laskun.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jäärä
Seuraa 
Viestejä3767

Tällaiset jokamies lumenpudottajat ovat viimetalvenakin saaneet kaikenlaista vahinkoa katoilla aikaan ja ensi talvena niitä töitä teetetään todennäköisemmin paljon varovaisemmin ulkopuolisilla.

Autoista jos jotain tietäisi, niin niillähän sitä tiliä tekisi. Kävisi jostain vähän ylempää hakemassa romuja joita vähän laittelis ja vetelis hyvät katteet välistä. Tosin homma pelaa parhaiten yksityishenkilönä, mutta siitä voi verottaja saada vihiä.

Mikä on nopea ja hyvä keino millä voi tienata rahaa, eli kerätä pääomaa.
Ei mikään. Aina tarvitaan vähän pidemmän ajan suunnittelua jos pätäkkää haluaa "kerätä".

tiäremiäs
äkkiä kadota rahat taskussa.tiäremiäs
Oon tekevinään hommia ja lähetän laskun.En kehtaisi (ja sana kehtaaminen etelä-suomalaisella tarkoituksella), ei antaisi moraali myöten.

Toivottavasti jäät hetimiten kiinni, jos laittomuuksiin ryhdyt.

Vierailija

"Tällaiset jokamies lumenpudottajat ovat viimetalvenakin saaneet kaikenlaista vahinkoa katoilla aikaan ja ensi talvena niitä töitä teetetään todennäköisemmin paljon varovaisemmin ulkopuolisilla."

Ensi vuonna on enemmän halpoja työntekijöitä baltiasta. Julkinen salaisuus.
Kannattavuutta kasvatetaan johtajavetoisuudella niin pitkään että johtajat syövät itsensä hengiltä, jonka jälkeen luonnollinen korjausliike olisi työntekijöiden itsensä nostaminen johtajaksi, vaan eipä ole kauheen "luonnollista" että renki olisi isäntä, jonka vuoksi lopulta yksi isäntä johtaa kaikkia renkejä valtion edustaja johtajaa, paitsi ettei sekään ole sallittua, koska valtiokin toimii johtajavetoisesti niin, että ainoa vaihtoehto (PS) on vieläkin johtajavetoisempi.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Nuoruudessani tehtiin rahaa mm. viinanmyynnillä. Nyt valtio on valitettavasti romuttanut tämän elinkeinon löysäämällä alkoholipolitiikkaa. Valitettavasti en tunne tämän päivän "helppoa rahaa". Viina oli kauan paras. Monet kartanot ja metsät täälläpäin on joskus ostettu pirturahoilla ja myöhemminkin on monen firman starttirahat tienattu valtion viinoja epävirallisesti myymällä.

Sitä pitää myydä mistä on kysyntää, mikä on laitonta ja missä on yli 50% voitto ja minkä voi myydä pimeästi. Mikä se sitten onkin.

- Ubi bene, ibi patria -

Vierailija

Kukka. Tajuttoman hyvä bisnes niille jotka voi kasvatella himassaan. Suosittelen. Tai siis kirjaimellisesti en suosittele, mut sillei ironisesti kyllä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat