Seuraa 
Viestejä506

Esko Aholle, Jorma Ollilalle ja muille heidän kaltaisilleen

Te peräätte kansalta positiivisuutta, vaikka juuri te ja kaltaisenne olette luoneet teoillanne tähän maahan pahoinvoinnin ilmapiirin ja luotte sitä yhä.

Te haluatte, että kansa alkaa valehdella tunteensa ja hymyilevän kiitollisena 15 vuoden nujertamisen, nöyryyttämisen, kusettamisen ja kansan mielipiteiden sekä kansan tahdon ylikävelyn jälkeen, joita yhä vain jatketaan kaltaistenne porvareiden voimin.

Jotta toiveenne toteutuu, on kansan, vauvasta vaariin, vedettävät enemmän rasvaa, sokeria, viinaa, pilveä ja muita huumeita sekä psyykelääkkeitä, sillä vain sitten kansaa on edelleen helpompi huijata ja hallita.

Tunteiden valehtelu vääristää ihmiset, kansan ja lopulta koko yhteiskunnan toimineen.

Te olette jo tottuneet sellaiseen elämään, jossa oikeaa ja väärää ei enää eroteta toisistaan ja haluatte muidenkin elävän niin.

Emme halua tulla kaltaisiksenne. Emme halua tulla kaltaisiksenne totuuksien vääristelijöiksi. Emme halua tulla kaltaisiksenne pinnallisiksi ja piittaamattomiksi raha-elitisteiksi, yhteiskunnan todellisiksi loisiksi.

Esko Aholla on tuhansien ihmisten henget omallatunnollaan 90-luvun laman ja sen virheellisen hoidon johdosta. Nuku rauhassa teeskentelijä, muka-positiivinen, kansakunnan umpidorka?

On oikein, että Nokia romahtaa, ahneuteensa. Nokia on jo vuosikaudet kohdellut tuhansia työntekijöitään kuin kertakäyttöastioita. Nokian arvomaailma on enää nykyään pelkkä ahneuden symboli. Ketkä vielä seisovat tällaisen arvomaailman takana? Osakkeiden omistajat tietysti. Haudatkaa te Nokianne ja saman tien itsenne pilaamasta enää yhtään enempää Suomea.

Nämä kaksi jenkki- ja Nato-fania, Aho ja Ollilla, yrittävät syyllistää kansaa omien tekojensa seurauksista. Näitä ahoja ja olliloita alkaa olla jo hieman liikaa tässä maassa ja sen 90 %:sesti oikeistolaisissa medioissa. Ainainen turha syyttely alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää ja vituttaa oikein kunnolla.

USA:a ja Natoahan kannattaakin kansan fanittaa, kun ajattelee niiden todellista henkistä, taloudellista ja fyysistä tilaa.

Inho on tärkeä, oikeudenmukaisuutta suojeleva tunne. Inho auttaa puuttumaan yhteiskunnan vääryyksiin, kun oikeudentajua loukataan. Aho ja Ollilla herättävät inhoa, kuten monet muutkin vääryydestä elävät, tekopyhät porvarit.

Rahaeliitti suojelee aina toisiaan ja syyttää kansaa omista virheistään. Se herättää inhon lisäksi aiheellista vihaa. Viha on laillista. Viha on energiaa. Vihan kieltäminen aiheuttaa masennusta.

Siinä vaiheessa, kun kansalta palaa päreet ja kansa ymmärtää kohdistaa vihansa teihin, omien läheistensä sijaan, teitä ei suojele enää mikään. Te saatte maistaa kunnolla omaa lääkettänne.

Muistakaa ihmiset, ketkä ovat ne todelliset mokaajat, väärintekijät ja vastuulliset tähän kaikkeen epäoikeudenmukaisuuteen maassamme ja siitä kumpuavaan pahoinvointiin ja vihaan, jos täällä vielä joskus alkaa maanpinta tutisemaan.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... ivinen-maa

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... spisteessa

Kommentit (3)

Pirta tulisi lähettää positiivisen ajattelun kurssille

Mitä menestyjiin ja ei menestyjiin tulee, heidät erottaa toisistaan jo ensi kättelyssä. Negatiivisesti asioihin suhtautuva on jo lähtökohtaisesti luovuttanut, epäonnistunut.

Millä tavalla Nokia on riistänyt työntekijöitään? Tarjoamalla töitä? Vientiyrityksenä tukenut Suomen pärjäämistä maailman markkinoilla? Kamala tuo Nokia.

Onneksi vielä suurin osa suomalaisista omaa henkistä pokkaa (sisua, "munaa") pärjätä, ottavat vastuun omasta elämästään, eivätkä valita joutavia foorumeilla. Anteeksi jos tuli paha mieli.

Suosittelen Bench marking-matkaa itänaapuriin tai baltian maihin.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Niin valitettavaa kuin se onkin, niin Pirta sattuu olemhan oikeassa.
Ei kansalla ole mitään todellista syytä olla optimistinen, nykyhallinon ollessa vallassa.

Jos maamme poliittisessa suuntauksessa saatas täyskäänös aikaa, se saattaisi nostaa optimismiakin. Ensimmäinen ehto tuolle olisi topata rahavirrat jotka suuntautuvat ulos maasta, elikkä tehdä ulkomaalaisomistus suomalaiseen työn tuottavuuteen nähden laittomaksi. Sitte olis ehkä mahollista hoitaa maamme köyhimpienki asiat jollekki tolalle, paremmiksi kuin nyt ovat.

Helvettiäkö tässä kenenkään enää kannatta elättää ulkomaisia sijoittajia ?

Niin että työn tekeminen näyttää olevan ihan turhuutta, siitäkö ei tavallinen juurikaan hyövy, seku kaikki mitä tienaa mennee elämishen.

Ja kaiken lisäksi heiluu Naton pelote päänpäällä kuin Damokleen miekka.
Niin että vielä muutama vuosi, niin mekki menemmä muitten matkassa "demokratisoimaan "
Irania. Että tässä pitäs vielä olla positiivinen ?
Ehkä sitte jos kyseiset herranketkut menis kaulakiikkuun Ahon johdolla, voisi se positiivisuuskin vallata lisää alaa maassamme.
Tai jos Soini sais seuraavissa vaaleissa ehdottoman enemmistön , ,,,no jaa sekin taitas tulla liian myöhään jos ei vaaleja pidettäs ennenaikasesti.
Ja olisko siittäkhän mithän apuva ?
Vallallako on semmonen ominaiosuus , että se turmelee hyvänki miehen ja naisen melkein heti, ja unohtuu se lähtökohta mistä itte kukin on matkalle lähteny.
Minulla se ei ole toistaseksi päässy unehtumhan, se ainanen köyhyys ja puute missä
sitä Aslakkia on kasvatettu, ja hoivattu kakarana, son lähtökohta joka säilyy aina mielessä.

Niin että pitäkää aina mielessä ittekunkin omat lähtökohdat, se auttaa suhteuttamaan asiat kohalhens.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976

Olen edelleenkin sitä mieltä, että Suomen pitää laajentaa varusmiespalvelus koskemaan jokaista Suomen kansalaista jolloin meillä olisi noin 5 miljoonaa sotilasta. Sitten pitää julistaa sota Ruotsille välittömästi! Sodan alettua Suomi antautuu ehdoitta, jolloin kaikki ovat sotavankeja, ja Ruotsin pitää huolehtia meistä Geneven sopimuksen mukaisesti. Aho ja Ollila voidaan vapauttaa palveluksesta, jolloin Geneven sopimus ei koske heitä, vaan he ilmeisesti joutuvat lähtemään maanpakoon jonnekkin Timbuktuun.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat