Seuraa 
Viestejä9265

Kuulin tämän tyttöystävältäni joka kuuli joltain työkaverilta vissiin. Ei tämä varmaan tosi tarina ole, mutta voisi olla..

Suomalainen mies oli ruotsinlaivalla ja jossain vaiheessa hänelle sitten tuli kakkahätä. Niinpä hän kävi vessassa suorittamassa tarpeensa. Ikäväkseen huomasi vetämistä yrittäessään, ettei mitään tapahtunut. Siinä se kakkapökäle möllötti pöntön pohjalla. Huuhtelu ei pelittänyt. Hän lähti vessasta ilmoittamaan asiasta henkilökunnalle. Kun hän sitten löysi erään työntekijän, tämä osasikin vain ruotsia. Mies itse ei juuri osannut, sanoi sitten vaan että "kom" ja johdatti työntekijän vessaan. Osoitti pöntössä lilluvaa pökälettä ja sanoi "titta!". Ja veti vessan. Ja kaikki toimi hienosti. Ruotsalainen siihen sitten että "jes" ja näytti peukkua.

くそっ!

Kommentit (2)

μOR
Seuraa 
Viestejä373

Nyt ei oo lisättäviä vitsejä, mutta pakko ilmoittaa että repesin =D

Juuri toissapäivänä tilasin kiinalaisesta kanaa sekavihanneksilla ja pyysin eritoten pari kertaa painottaen suomeksi ja englanniksi että väsää ilman soijakastiketta, kun pitäisi muutama päivä vältellä sen sisältämää tyramiinia tietyistä syistä. Noh, tulin himaan ja avasin laatikon niin kyllähän sen tiesi mitä siellä oli.
Samasta paikasta saanut myös aterian jossa lihaa kahdessa eri laatikossa ilman riisiä. En tästäkään innostunut, mutta en luovuta vaan aion jatkossakin mennä kyseiseen paikkaan aina pääsiäisaterian hakemaan. Mitäs elämä ilman jännitystä.

Follet
Seuraa 
Viestejä111

Kuulin tämän tuttavalta, joka oli kuullut se joltain.

Kaveri meni jossain Helsingin lähiön päätepysäkillä bussiin. Joku oli oksentanut penkille kuskin taakse. Päälle oli pantu näkösuojaksi pari aikataulua. Kuljettaja varoitti istumasta oksennukseen. No bussi lähti liikkeelle, ja aina kun tuli uusia matkustajia kuljettaja toisti varoituksen. Sitten autoon tuli somali, joka ei osannut sanaakaan suomea... arvaatte loput.

Havainnollinen esimerkki kielitaidon tärkeydestä.

,

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat