Seuraa 
Viestejä45973

Määrääkö esim. yksilön varallisuus, koulutus, asema vai sivistyneisyys ensisijaisesti sen, mihin yhteiskuntaluokkaan katsot hänen kuuluvan? Vai katsotko niiden kaikkien yhdessä vaikuttavan
siihen? Entä mikä merkitys on yksilön maineella? Kerätään tähän ketjuun tuntomerkkejä, joiden mukaan määrittelet jonkin yksilön ominaislaadun ja yhteiskuntaluokan. Pystytkö analysoimaan tarkemmin käyttäytymistäsi hänen seurassaan, sen jälkeen kun olet luokitellut hänet? Pyritkö hakeutumaan vain tietyn tyyppisten ihmisten seuraan ja välttämään toisentyyppisiä ihmisiä. Puhutko heille eri tavalla?

Petri Sahervo

Kommentit (4)

Näissä kyselyissäsi on se paha puute, että vastausvaihtoehdot tulevat sinulta annettuina. En siis viitsi tästä syystä niihin vastata.

Carloz
Näissä kyselyissäsi on se paha puute, että vastausvaihtoehdot tulevat sinulta annettuina. En siis viitsi tästä syystä niihin vastata.Tarkoituksenani oli, että kommenteissa pyrittäisiin tarkemmin analysoimaan niitä tekijöitä, joihin äänestyksessä on vastattu jne. Luulen, että kaikki eivät ole täysin tietoisia siitä, miten he mieltävät jonkin yksilön, ja asian pohtiminen luultavasti ei ole haitaksi näin yleisellä tasolla. Nuo äänestyksen vaihtoehdot ovat niin ilmeisiä, että ne luultavasti olisi varsin nopeasti löydetty, eikä niiden etsiminen siis ole tämän ketjun motiivi, vaan niiden välillä valitseminen ja niiden tarkempi analysointi - myös täysin uusien ja odottamattomien keksiminen

Petri Sahervo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

varallisuuden mukaanhan tämä länsimainen yhteiskunta on jaettu. on köyhät luuserit, sitten on köyhät duunarit, sitten on köyhä keskiluokka, vähän vähemmän köyhä keskiluokka ja rikkaat.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Runsasta rahankäyttöä ( joka ei siis aina kerro varakkuudesta ) olen aina pitänyt nousukasmaisuutena. Samoin omituiset tyypit omituisine harrastuksineen ovat aina saaneet minut epäilemään, että kyseessä saattaa olla joku vanhan aatelissuvun vesa. Toisinaan olen liittänyt omituisuuden älykkyyteen.

Suuri määrä lapsia on minusta viitannut yläluokkaa alhaisempaan yhteiskuntaluokkaan, vaikka joissakin kehitysmaissa tilanne näyttää täysin päinvastaiselta.

Ihmisen sosiaalisesta asemasta voi myös kertoa se, mitä hän syö, juo ja polttaa - jos ylipäätään juo ja polttaa.

Petri Sahervo

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat