Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Luin täältä: http://www.stara.fi/2011/07/22/puolasta-loydettiin-hammastyttava-metsa/ puolalaisesta metsästä, jossa puut ovat kasvaneet kieroon 90 astetta ja suoraan pohjoiseen. Jännän näköisiä ilman muuta, mutta mitäs selityksiä tälläselle voi olla?

Tässäpä vielä linkki suoraan kuviin. http://news.discovery.com/earth/polands-crooked-forest-mystery-110628.html

Sivut

Kommentit (18)

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

Puut on selvästi katkaistu taimina (kaadettu maahan väkivalloin, ei siis sahattu poikki). Puu yrittää aina kasvaa siten, ettei runkoon kohdistu taivutusjännitystä. Siis suoraan ylös, jos ei ole kovia samansuuntaisia tuulia alueella. Vauriotilanteissa puu pyrkii korjaamaan mitä korjattavissa on, mikä näkyy myös kuvassa.

Joo, Denzil sanoikin tuon. Tuollaisia puita näkee toisinaan uimarannoilla, erityisesti kon eroosio on syönyt rantaa. Parempi taittaa puita, kuin tappaa ihmisiä. Väkivallanteko tuokin.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5000
Liittynyt21.6.2009

Voi kyseessä olla joku ötökkäkin tai muu eläin, mikä on tuhonnut vuosikasvun useana vuotena ja puut ovat tehneet oksasta uuden latvan.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Mouho
Seuraa 
Viestejä2673
Liittynyt29.4.2011
Denzil Dexter
Puut on selvästi katkaistu taimina (kaadettu maahan väkivalloin, ei siis sahattu poikki). Puu yrittää aina kasvaa siten, ettei runkoon kohdistu taivutusjännitystä. Siis suoraan ylös, jos ei ole kovia samansuuntaisia tuulia alueella. Vauriotilanteissa puu pyrkii korjaamaan mitä korjattavissa on, mikä näkyy myös kuvassa.Paljon todennäköisempi vaihtoehto on kuitenkin se, että lentävä lautanen on törmännyt puihin. Kuvien perusteella näkee selvästi puiden taipuneen avaruusaluksen kyljen muotoisesti.

*Enää et ole Se, mikä alkoi lukea tätä virkettä.
.....................enkä minäkään ole oikeasti Mouho.

Oli tuossa lähellä koivu joka teki tyvestään 350 kierroksen ja jatkoi pystysuoraan. Yksi koivu kasvaa kuin marjapensas kaarevin haaroin.

Tuossa uutisessa on outoa sama ikä, suunta ja määrä.

John Carter
Seuraa 
Viestejä9460
Liittynyt17.2.2006

Ilmeisin selitys lienee, että taimien istuttaja lienee nauttinut hieman liikaa zubrowskaa.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Juutalaisten haamut yksituumaisena ennakkoon myötäelämässä tulevia karseita tapahtumia.
Ja muistuttamassa jälkipolvia arjalaisten kieroutuneista asenteista.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

"Millenium Falconin" kapteenin viimehetkiset epätoivoiset yritysten jäljet saada tuon 60-metrisen aluksensa hallintaansa ennen syöksymistään Itämeren kuolettaviin syövereihin?

Mitäköhän hän ajatteli tuolla hetkellä? Pulp, plup, köh, atsiih, glub, keula ylös, leutnanttii! blub, gaah...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Denzil Dexter
Puut on selvästi katkaistu taimina (kaadettu maahan väkivalloin, ei siis sahattu poikki). Puu yrittää aina kasvaa siten, ettei runkoon kohdistu taivutusjännitystä. Siis suoraan ylös, jos ei ole kovia samansuuntaisia tuulia alueella. Vauriotilanteissa puu pyrkii korjaamaan mitä korjattavissa on, mikä näkyy myös kuvassa.Noin nokkela poika varmaan tietää, että puu kasvaa ylös. Jos murrat varren, jatko jatkaa ihan suoraan yli. Kuvassa ei näy mitään mihin viittaat.

"Though why exactly the original tree farmers wanted so many crooked trees is unknown. "

Joku vääräleuka on vain tainnut keksiä, että järjestänpä tuleville sukupolville jotakin kummasteltavaa.

Tai sitten joku suunnitteli tekevänsä noista joskus tulevaisuudessa veneenkylkiä tms.

Niin, ja olen tuollaisia puita nähnyt ihan omin silminkin. Kaatunut kovassa tuulessa, mutta osa juurista on jäänyt maahan eikä puu ole siis kuollut. Sen sijaan se on jatkanut kasvamistaan taipuen takaisin kohti taivasta.

hyrrä
Seuraa 
Viestejä834
Liittynyt25.3.2007

Panssareilla tms. ajettu kymmenvuotiaan taimikon ylitse. Siitä se on lähtenyt sitten kurottamaan taas taivasta kohden.

Sopisi annettuun ikään, enpä tiedä, kävisiko tapahtumiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat