Seuraa 
Viestejä9265

Osaisiko joku kertoa eli selittää mahdollisimman selkeästi, että mitä tuo kiinnitys oikeastaan tarkoittaa. Ehkä hiukan ymmärrän siitä, että se on jonkinlainen vähän niinkun että pankki antaa lainaa sillä vakuudella että mikäli lainanottaja ei jostain syystä kykenekään lainaa maksamaan takaisin niin pankilla on oikeus vaikka huutokaupata tai jotain se talo saadakseen ne rahansa takaisin. Eli se omaisuus toimisi lainan panttina. Jotain siihen suuntaan. Korjatkaa jos meni ihan metsään. Mutta siihen se mahdollinen ymmärrys sitten loppuukin. Miksi pitää ottaa kiinnityksiä enemmän kuin lainaa, ja mitä se edes tarkoittaa käytännössä?

くそっ!

Kommentit (1)

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5024
Ronron
Osaisiko joku kertoa eli selittää mahdollisimman selkeästi, että mitä tuo kiinnitys oikeastaan tarkoittaa. Ehkä hiukan ymmärrän siitä, että se on jonkinlainen vähän niinkun että pankki antaa lainaa sillä vakuudella että mikäli lainanottaja ei jostain syystä kykenekään lainaa maksamaan takaisin niin pankilla on oikeus vaikka huutokaupata tai jotain se talo saadakseen ne rahansa takaisin. Eli se omaisuus toimisi lainan panttina. Jotain siihen suuntaan. Korjatkaa jos meni ihan metsään.Jotensakin näin juu.

Ronron
Mutta siihen se mahdollinen ymmärrys sitten loppuukin. Miksi pitää ottaa kiinnityksiä enemmän kuin lainaa, ja mitä se edes tarkoittaa käytännössä?Yliaikakorot ja perimiskulut pitää myös saada. Voit ottaa jostain toisesta pankista myös kiinnityksiä, ensisijainen saatava on sitten se ensimmäinen kiinnitys.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat