Seuraa 
Viestejä45973

ovat taas keksineet loppumattoman energianlähteen, näitähän nyt pulpahtelee kuin sieniä sateella.
Mukavaahan olisi, jos tämä olisi totta.
Miten Suomemme "korkean teknologian osaajana" (?) ikinä pääsisi hyötymään uusista innovaatioista, jos niihin ei kiinnitetä mitään huomiota?

tässä artikkelia:
http://pesn.com/2011/07/26/9501877_Endl ... Generator/

Sivut

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä näyttäisi olevan kyse siitä, että pitkänlinjan energia asiantuntija Mark Dansie on kiinnostunut kyseisestä aparaatista. Peswiki-sivuston mukaan Mark on perehtynyt erittäin hyvin energia-alan keksintöihin ja ollut paljastamassa useita vilpillisiä yrityksiä. Markilla on vaihtoehtoenergiapiireissä erittäin hyvä maine ja paljon arvostusta. Sanojensa mukaan Mark on jättäny kaiken taakseen ja aikoo keskittyä ainoastaan tähän teknologiaan. Peswiki-sivuston perustaja Allan Sterling pitää Markia äärimmäisen uskottavana ja rationaalisena henkilönä.

Mitä itse laitteeseen tulee, niin sivuston mukaan kyseessä on laite joka tuottaa toistaiseksi vähän energiaa, mutta korkealla jännitteellä. Laite kostuu kolmesta materiaalista, jotka on asetettu tasoiksi päällekkäin. Ensimmäinen kerros on materiaalia, jonka tiedetään jo tuottavan sähköä stimuloitaessa. Toinen materiaali stimuloi ensimmäistä materiaalia ja kolmas toista materiaalia... Kerroksia voi laittaa usempia, jolloin virta kasvaa. Laite on ns. solid state eli toimii itsenäisesti ilman ulkopuolista polttoainetta tms...

Summa summarum
Arvostettu energia-asiantuntija Mark Dansie pitää laitetta mullistavana, mistä johtuen peswikin perustaja on nostanut kyseisen teknologian listallaan ykköseksi.

kfa
Seuraa 
Viestejä2517

Oletusarvoisesti kaikki tuollaiset "uuteen fysiikkaan" perustuvat energiaa tuottavat laitteet ovat huuhaata ja rahankeruuta, kunnes toisin on osoitettu. Tähän mennessä kukaan ei vielä ole onnistunut toisin osoittamaan, vaikka yksi ainoa toimiva laite riittäisi näytöksi. Tämä ei siis ollut kannanotto nimenomaan EEFG:n suhteen vaan yleisemminkin kaikkien "free energy" - tyyppisten laitteiden kehitystyöhön.

Tämän nimenomaisen laitteen kohdalla yksityiskohtia ei ole esitetty eikä edes kehitystyötä tekevän firman nimeä. Maininnat patenteista ovat niinikään arvottomia, ellei patentteja ole identifioitu. Edes patenttien olemassaolo ei kerro laitteen toimivuudesta mitään, sillä patentoitavat asiat voivat olla mitä tahansa eivätkä yleensä suoranaisesti liitty väitettyyn energiaa tuottavaan ilmiöön.

Kim Fallström kfa+news@iki.fi

Heh.
todellakaan en tiedä ko. vehkeestä muuta kuin tuon yläpuolisen linkin kertoman.
Hauska näitä on seurailla, ja pitää yllä toivoa että ovat totta. Koska kuvittelen ihmiskunnan kehittyvän paremmin jos löydämme uusia energialähteitä vanhojen loppuvien korvaajiksi.
Puuttellisin tiedoin emme voi kuin arvailla asioita.

Mutta olemme näissä niin suurien jutujen äärellä, että tilanteen seuraaminen saataa olla välttämätöntä, ettemme kansakuntana jäisi vain sivustakatsojiksi muutosten mahdollisesti kohdatessa.

Samoin voisimme miettiä, miten voisimme olla mukana Focardi-Rossi -vedenlämmittimen hyödyntämisessä, jos 1MW laitos lokakuussa starttaa osoittaen vehkeen toimivan.
katsokaa tästä pohdiskeluja tuon aiheen tiimoilta:
http://ecatnews.com/

kfa
Seuraa 
Viestejä2517
jouni56
Samoin voisimme miettiä, miten voisimme olla mukana Focardi-Rossi -vedenlämmittimen hyödyntämisessä, jos 1MW laitos lokakuussa starttaa osoittaen vehkeen toimivan.
katsokaa tästä pohdiskeluja tuon aiheen tiimoilta:
http://ecatnews.com/

"An eCatNews What If? article. What if Andrea Rossi manages a successful eCat launch?"

Juuri niin eli "What if?" Meidän kannaltamme laitetta ei ole olemassa ennen kuin sen toimivuus on osoitettu. Jos laite osoittautuu toimivaksi niin sitten se muuttaa maailmaa paljon ja osakkeenomistajat rikastuvat rajusti. Jos (kun) se ei osoittaudu toimivaksi niin siihen rahaa sijoittaneet menettävät rahansa. Tässä asiassa olisin mielelläni väärässä mutta kun laite väitetysti tuottaa nikkelistä sellaista kuparia, jossa isotooppijakauma on aivan sama kuin luonnonkuparissa ilman yhtäkään radioaktiivista isotooppia niin...

http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_Catalyzer

Kim Fallström kfa+news@iki.fi

J

uuri niin eli "What if?" Meidän kannaltamme laitetta ei ole olemassa ennen kuin sen toimivuus on osoitettu. Jos laite osoittautuu toimivaksi niin sitten se muuttaa maailmaa paljonEi, ei näin. Suurempien juttujen kyseessäollen meidän kannattaisi varautua ennakoivasti. Jos ilmiö ei ole todellinen, menetämme suurempaan tarkkailuun ja ennakointiin sijoittamamme varat, mutta jos ilmiö on hyödynnettävissä olisi kansakuntamme hyöty sitä suurempi mitä aikaisempia ja perehtyneimpiä olisimme.

Vai ?

kfa
Seuraa 
Viestejä2517
jouni56
J
uuri niin eli "What if?" Meidän kannaltamme laitetta ei ole olemassa ennen kuin sen toimivuus on osoitettu. Jos laite osoittautuu toimivaksi niin sitten se muuttaa maailmaa paljon

Ei, ei näin. Suurempien juttujen kyseessäollen meidän kannattaisi varautua ennakoivasti. Jos ilmiö ei ole todellinen, menetämme suurempaan tarkkailuun ja ennakointiin sijoittamamme varat, mutta jos ilmiö on hyödynnettävissä olisi kansakuntamme hyöty sitä suurempi mitä aikaisempia ja perehtyneimpiä olisimme.

Vai ?


Varautumisen asteen tulee olla suhteessa tapahtuman todennäköisyyteen ja tapahtumasta aiheutuvaan hyötyyn tai haittaan. Tässä todennäköisyys on hyvin pieni, laitteen toimiminen edellyttäisi uudenlaista fysiikkaa ja asia joka tapauksessa selviää lokakuussa, elleivät keksi hyvää tekosyytä venyttää aiemmin ilmoitettua deadlinea.

Sinulla on täysi vapaus sijoittaa rahaasi ja tuoda kansakunnallemme hyötyä maksamiesi verojen kautta. Minä en kyllä rahan sijoittamista tähän suosittelisi, jos sitä joku minulta kysyisi.

Kim Fallström kfa+news@iki.fi

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5372
kfa
Tässä asiassa olisin mielelläni väärässä mutta kun laite väitetysti tuottaa nikkelistä sellaista kuparia, jossa isotooppijakauma on aivan sama kuin luonnonkuparissa ilman yhtäkään radioaktiivista isotooppia niin...

itseasiassa ei, koska tuo viite johon viittasit ei ollut kunnollinen isotooppimääritys, vaan vain alustava määritys, josta eivät tee lopullisia johtopäätöksiä kuin ne, jotka tietävät jo etukäteen totuuden ilman perustelujakin (esim. Ekström). Tosiasiallisemmin kyseinen suhde on 1,6 kun luonnollinen suhde kuparin isotooppeille on 2,3. Tämä on varsin kaukana luonnollisesta. Toinen juttu on, niin ainoastaan nikkelin isotooppeista 62 ja 64 reagoi, joten on oletettavaa että reaktiossa syntyy vain kuparin isotooppeja 63 ja 65. Joten joudut nyt valitettavasti äärettömässä tiedossasi keksimään parempia argumentteja!

Mitä tulee tuohon ketjun aiheeseen, niin yhden ihmisen näkemästä demonstraatiosta ei pitäisi tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Ei varsinkaan jos sille löytyy viite PESWikistä.

Toinen juttu, niin ihmiset aina kuvittelee että maailma olisi täynnä ikiliikkujahuijareita, mutta tosiasiassa näin ei ole, vaan kyllä ikiliikkujien rakentajat (joita maailma on täynnä) ovat aina liikkeellä omalla rahoituksellaan, koska suomessa toki vankilatuomiot petoksesta ovat lyhyitä ja yleensä alle 10 vuotta (rainerkin selvisi vain 2½ vuodella ja joitain satoja kiloeuroja vahingonkorvauksia niille sijoittajille, jotka rahojaan oikeudessa vaativat korkoineen takaisin), mutta Yhdysvalloissa maksimi rangaistus petoksesta on 150 vuotta vankeutta. Ja rahan nostaminen riskisijoittajilta toimimattoman ikiliikkujan varjolla on ilman muuta petos.

Toinen asia, niin Rossi on siis kfa:n mukaan maailman historian suurin ja röyhkein huijari kylmäfuusioalalla, joten eikö tämä jo itsessään olisi kirjan kirjoittamisen aihe?

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

ovolo
Seuraa 
Viestejä6416
Puuhevonen
Toinen juttu, niin ihmiset aina kuvittelee että maailma olisi täynnä ikiliikkujahuijareita, mutta tosiasiassa näin ei ole, vaan kyllä ikiliikkujien rakentajat (joita maailma on täynnä) ovat aina liikkeellä omalla rahoituksellaan, koska suomessa toki vankilatuomiot petoksesta ovat lyhyitä ja yleensä alle 10 vuotta (rainerkin selvisi vain 2½ vuodella ja joitain satoja kiloeuroja vahingonkorvauksia niille sijoittajille, jotka rahojaan oikeudessa vaativat korkoineen takaisin), mutta Yhdysvalloissa maksimi rangaistus petoksesta on 150 vuotta vankeutta. Ja rahan nostaminen riskisijoittajilta toimimattoman ikiliikkujan varjolla on ilman muuta petos.Höpö höpö. Ne jotka keräävät rahaa näillä "overunity"-laitteella, osaavat yleensä myös oikean menetelmän kerätä rahaa, josta ei joudu vastuuseen. USA:kin esim Joseph Newman ( tai näitä vedellä kulkevien laitteiden vedynkehittäjiä.)
http://freeenergynews.com/Directory/Inv ... ephNewman/
Esim. jos pyytää vain lahjoituksia, niin siitä on vaikea joutua edesvastuuseen. Ja maailmassa on rikkaita/ hölmöjä sijoittajia, jotka jopa oma-aloitteisesti tunkee rahaa tällaisiin projekteihin.

Yhteen aikaan seurasin mielenkiinnolla http://www.lutec.com.au/how.htm touhua. Kaverukset, John Christie ja Lou Brits ovat kymmenkunta vuotta keränneet hölmöiltä sijoittajilta rahaa. Jonkun aikaa sivut oli "under construction", mutta taas on kehitetty uusia virityksiä ja taas kerätään helppoa rahaa: http://www.lutec.com.au/heroes.htm . Ulkopuoliset eivät ole koskaan päässeet tutkimaan laitetta. Kaikki on näiden kaverusten jakaman tiedon varassa. Patenttejakin on vaikka muille jakaa:
http://www.lutec.com.au/patents.htm . Nuo patentit kylläkin koskevat vaan teknisiä yksityiskohtia, eikä niissä puhuta overunity-ominaisuuksista mitään. Yhteen aikaan väitettiin, että USA:n armeijakin on kiinnostunut laitteesta!

Netti on täynnä näitä onnenonkijoita, jotka esittelevät näitä free energy-laitteita. Osa kylläkin ovat höpsöjä, jotka sijoittavat vain omat rahansa näihin ikiliikkujiin.
Mutta totuus on se, että vaikka netti on täynnä näitä lupaavia keksintöjä, niin yksikään näistä ei ole edennyt tuotantoon. Ei edes puolueettomiin ulkopuolisiin testeihin. Patenteilla, jotka koskevat jotain teknistä yksityiskohtaa, haetaan vain uskottavuutta näille huijauksille.

Lupaan syödä hattuni tai saappaani, jos esim. tämän ketjun keksinnöistä tulee joskus tuotantoon overunity-laite. Tämä koskee myös tätä italialaista vedenlämmitintä.

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5372
Ne jotka keräävät rahaa näillä "overunity"-laitteella, osaavat yleensä myös oikean menetelmän kerätä rahaa, josta ei joudu vastuuseen

Sinulla nyt karkasi suhteellisuuden taju ihan kokonaan. Ei lahjoituksilla voi kerätä mitään erityisiä summia rahaa, vaan enintään joitain satoja tai tuhansia euroja. Sossustakin saa enemmän rahaa. Minä puhuin kuitenkin sadoista kiloeuroista.

Ehkä tämän ymmärtämistä häiritse se että tyypilliselle amerikkalaiselle eläkkeelle jo jäänellä on niin paljon ylimääräistä omaisuutta käytössä ettei hänellä tunnu missään upottaa paria sataa kiloeuroa rahaa ikiliikkujan kehittämiseen. Sehän on kiva eläkepäivien harrastus. Siinä budjetissa jotkut kämäset lahjoitukset eivät paljon tunnu.

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

ovolo
Seuraa 
Viestejä6416

Lahjoitus on vain yksi tapa. Esim. tuo Joseph Newman myy kirjojaan "keksinnöstään" ja muuta roinaa. Mutta tuollaisten "keksintöjen" kehittäminen voi olla vaikeaa osoittaa huijaukseksi. Keksijä voi yhtähyvin puhua epäonnistumisesta ja riskiprojektista. Taitavasti suoritettu sijoitusten keruu voi olla hieman vaikeaa osoittaa huijaukseksi, saati sitten huijatulle saattaa olla melkoinen kynnys kanteen nostamiseksi toisella puolen maailmaa olevaa huijaria vastaan. Varsinkaan jos rahojen takaisinsaannista ei ole toiveita ja oikeudenkäynnit maksavat enemmän, kuin menetetty rahasumma.Eikä rikollisia ennenkään ole pelottanut mahdollisen rangaistuksen mahdollisuus.

Mutta ihan hyvä, jos uskoa löytyy. Ihmiset ovat yleensä kovin helppoja höynäytettäviä taitavien manipuloijien käsissä. Niin, joko me tänä vuonna näemme se Italialaisen megawattiluokan lämmittimen toiminnassa? Kysyn siksi, että voin ostaa siihen mennessä itselleni helposti sulavan hatun, kun tuli luvattua sen syönti.

Mutta tuohan http://www.lutec.com.au/heroes.htm näyttää olevan myös varman tuntuinen overunitylaite ja sijoituskohde. Vai löydätkö mitään aukkoja kaverusten touhuista? Sijoita aluksi vaikka 10 000€ ja pelasta maailma! Siis tuota Italialaista keksintöä odotellessa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat