Seuraa 
Viestejä45973

Tällaista ketjua en ainakaan löytänyt, joten päätin tehdä ettei menisi hyvä huumoritopic ihan hukkateille. Olkaapa tarkkana sitten myös omienne lipsahduksista niin saadaan vähän hymyä huuleen. Aloitan tällä:

"Kuinka nuo ydinvoimalat on voitu rakentaa mannerlaattojen päälle?"

-Kike Elomaa, PS Japanin maanjäristyksestä ja ydinonnettomuudesta.

Sivut

Kommentit (35)

Jotuni
Seuraa 
Viestejä9534

Vasemmistoliiton kansanedustaja Annika Lapintie kirjoitti Turun Sanomien nettisivuilla [1] 20.10.2007

"Mikäli kaikki Itämeren yhdeksän ympärysvaltiota onnistuisivat vähentämään omaa kuormitustaan Kauniston mainitsemat neljä prosenttia olisi koko potti jo 36 prosenttia. Ympäristönsuojelussa pieniä tekoja tekemällä voidaan yhdessä tehdä ihmeitä."

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Erkki Tuomioja (sd.)

"– Kukaan ei Suomen kaltaisessa maassa tarvitse ampuma-asetta kotonaan. Ampumaurheilun ja metsästyksen harrastajat voivat säilyttää aseita valvottujen ja rekisteröityjen seurojen tiloissa, sanoo Tuomioja."

Niinniin...
Pienestäkin kyläpahasesta löytyy helposti SATOJA aseita sinne keskitettyyn säilytykseen. Näiden seurojen tiloina toimivat usein joku metsästysmaja tai vaikkapa vanha koulu.

Maksaakohan arvon herra Tuomioja itse sitten kyseisiin tiloihin bunkkerin rakentamisen ja ympärivuorokautisen vartioinnin, vai aikooko hän saada valtion maksamaan?

[salaliittohörhö-moodi]
Vai onko asianlaita niin että jokin rikollisliigan pomo on lahjonut tuomiojan, jotta hän toimittaa helposti rikollisten saataville kunnon asearsenaalit?
[/salaliittohörhö-moodi]

"Haluaisin puristaa sen miehen kättä jonka käden Saddam Hussein leikkasi irti"

-George W. Bush

Ei ehkä kovin hauska tollasenaan, mutta mä visualisoin mielessäni lehtikuvan jossa yrjöpuska pitelee kädessään irtoraajaa.

Toope
Seuraa 
Viestejä25564
Lievemmästäkin vihapuheesta tulisi harkita rangaistuksia, sanoo vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet.

Minusta tuntuu, että vihaan tuota ämmää. Sallin toki hänen mielipiteensä, enkä tule harjoittamaan väkivaltaa häntä kohtaan enkä muitakaan, mutta taidan silti vihata.

Vihaan sitä, että poliitikot käyttävät Norjan tapahtumia hyväkseen, koska sen ei pitäisi kuulua meidänkaltaisen yhteiskunnan käyttaytymismalliin. Tosin nykyisin näemmä kuuluu.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

"Olisi hyvä jos pH saataisiin nollaan"
-Entinen ympäristöministerimme Sirpa Pietikäinen jätevedenpuhdistamon veden pH:sta.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Muistin kommentin, mutten sanojaa. Ph on kyllä aika legendaarinen

Viimeaikoina poliitikot ovat useinkin päästäneet suustaan lausahduksia, joiden perusteella voisi kuvitella että heillä on jotain sananvapautta vastaan.

"Kirjoituksiin olisi voitava puuttua, vaikka niihin ei sisältyisikään vihan tai väkivallan puolustamista."

-Eva Biaudet

Mikael Jungnerin oivallus ahdasmielisistä ( sanatarkasti en muista ) oli myös aika hyvä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat