Seuraa 
Viestejä139

Ketkä täällä katsovat History Channellin tarjontaa telkusta?

Mitä olen yli vuoden verran kanavaa katsonut, niin se vaikuttaa lähinnä vaaralliselta historian vääristelyltä. Ja varmaan USA:ssa tuo niellään karvoineen kaikkineen. Koko ohjelmasta jää hyvin tarkoitushakuinen maku.

Historiasta otetaan tutkintaan yksityiskohtia jotka hierovat lähinnä länsimaista itsetuntoa. Jos jotain edistyksellistä esim. arabeilta löytyy niin ne laitetaan yhden satunnaisesti ylimaallisen yksilön piikkiin... (eim. ristiretkien tarinat/Saladin). Missä ihmeessä ovat esim. tiedot arabien ylivoimaisesta sivistyksestä verrattuna keskiajan Eurooppaan? Samaa suitsutusta löytyy antiikin tapahtumista ilman syvempää analyysiä vastapuolien ominaisuuksista (esim. kreikkalaiset vs. persiaiset).

Tuosta jenkkisarjasta päätellen toisen maailmansodan kaikki ratkaisevat tapahtumat missä USA on sattunut olemaan osallisena on ratkaistu pääasiassa USA:n asiantuntemuksen ja ylivoimaisen fiksuuden&aloitteellisuuden&muutenkin mukavan luonteen avulla. Tappiot kuitataan satunnaisina olosuhteiden vastaiskuina. Vaikuttaa siltä että WW2 tappiot ovat vieläkin tabu rapakon takana ja suurimmat mokat ohitetaan hiljaa (esim. Hurtegenin metsän taistelu) jolleivat ne sovi paikalliseen historian kirjoitukseen.

Katselin juuri paria ohjelmaa joissa toisessa näköjään jenkeissä kehitettiin toisen maailmanhistorian parhaat panssarivaunut (Honey, Shermann) ja että panssarisota voitettiin jenkkien ylivoimaisten tykkien avulla!. Toisessa oli hieman rauhallisempi asenne stealth tekniikan suhteen koska pitkin hampain myönnettiin että muillakin valtioilla voi olla sopassa lusikkansa... voi kiesus!

Niin että missäs EU:n propaganda on? Mistä hitosta me oikein maksamme TV luvissa... Saksa voisi tehdä pari jammaavaa dokumenttia miten olivat WW2:n lopulla ainakin 10 - 20 vuotta jenkkien teknologiaa edellä (eikä veli Venäläinenkään ollut hirveän pitkällä oikeasti).

Kommentit (3)

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1720

Ei tuon kanavan maine ole jenkkilässäkään vissiin kovin kummoinen, sitä haukutaan vähän joka puolella. Itse katsoin joskus kanavalta ns. dokumentin faaraoista... uskomatonta soopaa ja minuutin välein kaikki kerrattiin mainostaukojen takia.

Jos muuten dokkarit kiinnostaa (ilmaista!), niin tässä on hyvä linkki:
http://topdocumentaryfilms.com/all/

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

votekka
Missä ihmeessä ovat esim. tiedot arabien ylivoimaisesta sivistyksestä verrattuna keskiajan Eurooppaan?Suomalaiset kuten myös kaikki muut etniset Kansat, ovat olleet Arabialaisia jossain vaiheessa historiaa, ei etnisesti (kansan kieli, kansan mieli, kansan sielu - kansan Äiti ja kansan Isä, ja kaikki mitä heiltä olemme perineet läpi koko ihmiskunnan historian sukuplvelta toiselle), vaan Arabia tänään, on viite alueelle missä olemme joskus asunteet.

Tieto ja Tietous siitä keitä jokainen etninen Kansa todellisuudessa edustaa, meni sekaisin uskonnoista/näennäistieteistä ~2000 vuotta sitten. Historia on täynnä eri "uskontojen/näennäistieteen ilmaisijoita", joista jokainen omalla ajallaan on kääntänyt osan tai kokonaisia etnisiä Kansoja oman mielenlaatunsa ja koulutustasonsa mukaisesti, uskomaan esimerkiksi että ovat jotain mitä ei voi olla, tai uskomaan että ovat jotain mitä ei ole olemassa.

Itsenäisten valtioiden (Esivalta -> Kansanvalta -> Tasavalta) muodostuessa, sen jälkeen kun etniset Kansat olivat sotineet uskontoja vastaan, myös uskonto "maallistui", toisin sanoen, kuka tahansa maallikko samalla tavalla niin kuin minkä tahansa uskonnon perustaja (henkilö ilman minkäänlaista alalla vaadittua tieteellistä koulutusta ("ei ole järkeä/tietoa")) voi perustaa kultin, lahkon, sektin - ja tänään "kastetaan Jeesuksen Kristuksen opetuslapseksi" mutta opetetaan uskonnon, kultin, lahkon, sektin perustajan tai perustajien lakien ja "ei ole järkeä/tietoa" tasoisen opin mukaisesti.

Tänään "puhutaan kielillä", "puhalletaan mummoja nurin pyhällä hengellä", "myydään osakkeita taivasten valtakunnata", "juodaan viinaa Jeesuksen verenä ja syödään leipää Jeesuksen lihana" (ja) "ollaan (alko/cat) holistisina Jeesuksen hurmoksessa", "raiskataan lapsia kun Jumala (uskonnon perustaja) antaa anteeksi", tai muuta vastaavaa. Ja kun nuppi on kaikista järjettömyyksistä sekaisin, niin tulos on se mitä esimerkiksi Norjassa tapahtui; Terroristi-isku suoraan valtion sydämeen.

Että "'Sellaista ei voi tapahtua Suomessa" on harhaluulo, yhtä vähän kuin että "Sellaista ei voi tapahtua Norjassa" (mitä Norjalaiset sanoivat Suomessa tapahtuneiden joukkomurhien jälkeen) näytön perusteella oli harhaluulo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomen historiassa on jäänyt huomioimatta esimerkiksi se, että Gustaf Wasalla (Gust af Wasa) oli oma Raamattu/Testamentti *, ja siitä hänen koulutustasoonsa ja mielenlaatuunsa perustuva uskonto (sodat 1500- Suomalaisia ja Venäläisiä vastaan). Mitä Ruotsista tuli Suomeen, ei ollut Lutherilainen uskonto. Sen lisäksi että Venäjä luovutti maa-alueita Euroopasta Saksalle, että Saksa hyväksyisi Suomen itsenäistymisen, Suomen oli hyväksyttävä Lutherilainen uskonto; Kahdesta pahasta valittiin vähemmän paha - jota Ruotsalainen uskonto vastusti tunnetuin seuraamuksin (m m terroristi-iskuilla Suomalaisia ja Venäläisiä diplomaatteja vastaan -> "sisällissodat" Venäjällä ja Suomessa).

* The Gustav Vasa Bible is the common name of the Swedish Bible translation published in 1540-41. The full title is as appears on the right: Biblia / Thet är / All then Helgha Scrifft / på Swensko. Translated into English it reads: "The Bible / That is / All the Holy Scripture / In Swedish". - Wikipedia

§ Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan πατερων (vastuussa olevien opettajien) pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat