Seuraa 
Viestejä45973

Presidentti Assad on tietysti periaatteessa hieno ja edistyksellinen ihminen (opiskellutkin länsimaissa silmälääkäriksi), mutta kun kun tulee tiukka paikka on hänen näköjään pakko ottaa käyttöön perinteiset menetelmät, eli terrori ja kansalaisten teurastus. Tämän taktiikan hän on ilmeisesti oppinut isältään lapsuudessaan. Nimittäin jos kansa ei tottele, niin kansa on väärässä ja siitä on rangaistava (isä Assad teurasti 20 000 ihmistä 80-luvulla). Poika yrittää näköjään seurata isänsä jalanjälkiä, meni syteen tai saveen. Fiksuksi ihmiseksi hän on harvinaisen pönttö. Mutta kai se on kulttuurikysymys.

Sivut

Kommentit (311)

Arabidiktaattorit teurastavat alaisiaan, mutta toimittajia ei kiinnosta. Siitähän on vaikea vetää minkäänlaisia aasinsiltoja persuihin tai Halla-ahoon. Eivätkä jenkit tue Assadia, päinvastoin - joten heitäkään ei pääse syyllistämään.

Fëanor
Arabidiktaattorit teurastavat alaisiaan, mutta toimittajia ei kiinnosta. Siitähän on vaikea vetää minkäänlaisia aasinsiltoja persuihin tai Halla-ahoon. Eivätkä jenkit tue Assadia, päinvastoin - joten heitäkään ei pääse syyllistämään.No kyllähän tämä asia kiinnostaa toimittajia paljonkin. Aasinsillat, halla-ahot tai persut eivät käsittääkseni mitenkään liity tähän asiaan, eikä jenkitkään, joten mitä sinä oikein tarkoitat?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
penni
Seuraa 
Viestejä5786
Barbaari
Tapahtuu aikalailla sitä mitä Libyassa olisi tapahtunut jos ei olisi menty väliin.

Kyllä tää on tähänasti pahin, Libya on pikkuperunoita jos Syyria romahtaa.

Natsitohtori ja homotohtori vie teitä reppanoita kuin litran mittaa

penni

Kyllä tää on tähänasti pahin, Libya on pikkuperunoita jos Syyria romahtaa.
Aha.... no mitä sitten tapahtuu, jos Syyria romahtaa? Dominoteoria vai mitä kaavailet?

mirab
Seuraa 
Viestejä3017
IFEUN_2.0
Presidentti Assad on tietysti periaatteessa hieno ja edistyksellinen ihminen (opiskellutkin länsimaissa silmälääkäriksi), mutta kun kun tulee tiukka paikka on hänen näköjään pakko ottaa käyttöön perinteiset menetelmät, eli terrori ja kansalaisten teurastus. Tämän taktiikan hän on ilmeisesti oppinut isältään lapsuudessaan. Nimittäin jos kansa ei tottele, niin kansa on väärässä ja siitä on rangaistava (isä Assad teurasti 20 000 ihmistä 80-luvulla). Poika yrittää näköjään seurata isänsä jalanjälkiä, meni syteen tai saveen. Fiksuksi ihmiseksi hän on harvinaisen pönttö. Mutta kai se on kulttuurikysymys.Mitä poika-Assadin tulisi mielestäsi tehdä ja mitä hän ylipäätään voisi tehdä?

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

mirab
IFEUN_2.0
Presidentti Assad on tietysti periaatteessa hieno ja edistyksellinen ihminen (opiskellutkin länsimaissa silmälääkäriksi), mutta kun kun tulee tiukka paikka on hänen näköjään pakko ottaa käyttöön perinteiset menetelmät, eli terrori ja kansalaisten teurastus. Tämän taktiikan hän on ilmeisesti oppinut isältään lapsuudessaan. Nimittäin jos kansa ei tottele, niin kansa on väärässä ja siitä on rangaistava (isä Assad teurasti 20 000 ihmistä 80-luvulla). Poika yrittää näköjään seurata isänsä jalanjälkiä, meni syteen tai saveen. Fiksuksi ihmiseksi hän on harvinaisen pönttö. Mutta kai se on kulttuurikysymys.Mitä poika-Assadin tulisi mielestäsi tehdä ja mitä hän ylipäätään voisi tehdä?Hän voisi vaikka lähteä litomaan. Kaipa sitä hänelläkin muutama miljardi ropoa on jossain sukanvarressa. Parempi lähtea vapaaehtoisesti kuin itkeä ja lähteä.

visti
Seuraa 
Viestejä6331
penni
Barbaari
Tapahtuu aikalailla sitä mitä Libyassa olisi tapahtunut jos ei olisi menty väliin.

Kyllä tää on tähänasti pahin, Libya on pikkuperunoita jos Syyria romahtaa.

Kun levottomuuksien saldot aikanaan ynnätään, huomataan, että ruumiita on tullut ylivoimaisesti eniten siellä, missä nitä olisi pitänyt tulla vähiten: Libyassa.

penni
Seuraa 
Viestejä5786
visti
penni
Barbaari
Tapahtuu aikalailla sitä mitä Libyassa olisi tapahtunut jos ei olisi menty väliin.

Kyllä tää on tähänasti pahin, Libya on pikkuperunoita jos Syyria romahtaa.

Kun levottomuuksien saldot aikanaan ynnätään, huomataan, että ruumiita on tullut ylivoimaisesti eniten siellä, missä nitä olisi pitänyt tulla vähiten: Libyassa.

Nämä muslimimaiden vallankumoukset ovat käytännössä vasta alkaneet. Eli pidä se kristallipallo kaapissa.

Natsitohtori ja homotohtori vie teitä reppanoita kuin litran mittaa

visti
penni
Barbaari
Tapahtuu aikalailla sitä mitä Libyassa olisi tapahtunut jos ei olisi menty väliin.

Kyllä tää on tähänasti pahin, Libya on pikkuperunoita jos Syyria romahtaa.

Kun levottomuuksien saldot aikanaan ynnätään, huomataan, että ruumiita on tullut ylivoimaisesti eniten siellä, missä nitä olisi pitänyt tulla vähiten: Libyassa.Jos Assad Junior on vähänkään isäänsä tullut, niin kyllä hän Kaddafin päihittää. Assad Senior tappoi pelkästään Hamassa vuonna 1982 20 000 - 40 000 kansalaista sen tarkemmin valikoimatta, olivatko he kapinoivia islamisteja vai eivät.

Syyriassa kuohuu entistä enemmän, ja silti pressa Assad kaiketi kuvittelee edelleen olevansa rakastettu johtaja. Parlamentissa se kai tuntuukin hienolta kun koko sali taputtaa kämmenet ruvella. Rakastetut johtajat ovat kuitenkin viime aikoina kokeneet rakkauden vähenemistä, jopa väkivaltaisesti. Kannattaisi hänenkin ruveta suunnittelemaan tulevaisuutta muualla kuin hiekan alla. Eipä silti, tuskin hän parempaa ansaitsee.

Toope
Seuraa 
Viestejä28090
Rere

Jos Assad Junior on vähänkään isäänsä tullut, niin kyllä hän Kaddafin päihittää. Assad Senior tappoi pelkästään Hamassa vuonna 1982 20 000 - 40 000 kansalaista sen tarkemmin valikoimatta, olivatko he kapinoivia islamisteja vai eivät.

Nyt toimii liittolaistensa, mm. Hizbollahin ja Iranin kanssa yhteistyössä omaa kansaansa vastaan. Taitaa olla lopulta isäänsä tullut, eikä ole niinkään valistunut diktaattori, vaikka sitä hänestä joskus epäiltiin. Taitaa pelata Gaddafin tavoin loppuun asti, mutta onko pakopaikkaa?

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Oman näkemykseni mukaan eri medioita seuraamalla olen saanut kuvan että tässä on ns. klassinen kylmän sodan asetelma. USA ja länsi tukee "kapinallisia" mikä ilmeisesti on joku radikaali ääri-muslimi liike joka haluaa päästä valtaan ja jota länsi tukee koska haluaa Syyrian omaan etupiiriinsä. Tällä hetkellä Syyria on Venäjän ja Kiinan etupiirissä ja siksi Venäjä ja Kiina aikovatkin jossain määrin tukea Syyriaa ja sen hallitusta. Tyypillinen valtataistelu sota siis menossa.

Samanlainen asetelma siis kuin Libyassa pitkälti, lopputuloskin lienee sama: maa raunioituu pommituksissa ja sisällissota jatkunee maassa seuraavat 50vuotta, kiitos urheiden länsivaltojen.

Eipä mitään uutta auringon alla siis, toivottavasti ei kuitenkaan leviä kärhämät miksikään isommaksi konfliktiksi, Iranilla, Libanonilla ja Syyrialla kuin on omat puolustusliittonsa ja alueella asuu yli 100 miljoonaa ihmistä, sen lisäksi Venäjä ja Kiina tulee aseistamaan näitten valtioitten joukkoja ja kukaties lähettää omiakin sinne sotimaan niin että lähi-idästä tulee uusi vietnam.

Jos itse olisin länsivaltojen johtomiehiä niin jättäisin Syyrian ja Iranin rauhaan koska riskit ovat liian suuret ja keskittyisin vaikkapa Afrikan alistamiseen enemmän esim. somalia, sudan jne.. missä riskit ovat paljon pienemmät.

Fulfilling a contract signed in 2007, Russia has supplied Bastion coastal missile systems with Yakhont cruise missiles to Syria under a contract signed in 2007, a diplomatic source in Moscow has told Russian media.

Objecting to Western fears that the defensive weapons system will fall into the hands of terrorist groups, a diplomatic source says that Moscow has fulfilled its obligations as laid out in the five-year-old contract.

"The Yakhont supersonic anti-ship cruise missiles have been supplied as part of Bastion mobile coastal missile systems," the source, speaking on condition of anonymity, told Interfax.

However, delivery of the weapons systems is just the first part of the process, and now “more time is needed to complete Syrian personnel training," the source said, adding that the missile system will “enable Syria to protect its entire coast from a possible seaborne attack."

Damascus is expecting to receive at least two Bastion systems with 36 Yakhont missiles per each system.

According to unofficial estimates, the contract carries a $300 million price tag.

The announcement comes as a Russian naval group, led by the nuclear aircraft-carrier, Admiral Kuznetsov, is en route to the Syrian port of Tartus.

Russian military officials rejected suggestions that the naval visit has any connection with the present turmoil gripping the Arab republic, saying the visit was planned a year ago. In addition to Syria, the aircraft carrier and its escort ships will pull into port at the Lebanese capital, Beirut, Genoa in Italy and Cyprus, says the former Chief of Naval Staff, Admiral Viktor Kravchenko.

Speaking on the missile delivery to Syria, Defense Minister Anatoly Serdyukov told reporters earlier this year that Russia intended to fulfill the 2007 contract.

"We are going to supply Yakhonts to Syria. We are going to fulfill the contract," he said.

The defense minister says Russia, unlike the US and Israel, is confident the technology will not fall into the hands of terrorist organizations.

"The United States and Israel are asking us not to supply Yakhonts to Syria, but we do not share their fears that these weapons might fall into the hands of terrorists," Serdyukov said.

"Russia strictly specifies the terms of weapons supply and maintenance and properly formalizes end-user certificates. And they [the Syrian side] undertake commitments," he explained.

The Yakhont 3M55E supersonic anti-ship cruise missile is capable of hitting targets at ranges of up to 300 km and carrying a warhead weighing more than 200 kg and can combat single surface ships or groups of ships under heavy fire and electronic counteraction.

The completion of the deal comes at a time of increasing political uncertainty for Syrian President Bashar al-Assad, who is struggling to maintain his grip on power in the face of a nine-month conflict with anti-government protesters.

With the situation in Syria appearing to be teetering on civil war, many observers fear another “Libyan-scenario” will occur complete with another NATO military operation.

Russia roundly criticized the NATO’s handling of the Libyan crisis, saying the military alliance overstepped their UN-mandated obligations to protect innocent civilians and worked aggressively on the side of the rebels to depose former Libyan leader Muammar Gaddafi.

Gaddafi is believed to have been summarily executed just moments after being captured by rebel militia on Oct. 11, 2001 in his hometown of Sirte.


Venäläistä media kun seuraa esim russian today niin huomaa kuinka Venäjä on raivoissaan a. yhdysvaltojen ohjustukikohdista lähellä venäjää b. siitä että länsivallat suunnittelee hyökkäyksiä venäjän liittolaisia vastaan., kuten Syyriaa ja Irania.

Toope
Seuraa 
Viestejä28090
vapaatyyli

Eipä mitään uutta auringon alla siis, toivottavasti ei kuitenkaan leviä kärhämät miksikään isommaksi konfliktiksi, Iranilla, Libanonilla ja Syyrialla kuin on omat puolustusliittonsa ja alueella asuu yli 100 miljoonaa ihmistä, sen lisäksi Venäjä ja Kiina tulee aseistamaan näitten valtioitten joukkoja ja kukaties lähettää omiakin sinne sotimaan niin että lähi-idästä tulee uusi vietnam.

Iranin ja Syyrian liitto on lähinnä vitsi. Se kykenee ylläpitämään Hizbollahia kiusaamassa Israelia, muttei juuri mihinkään muuhun. Paperitiikereitä ovat.

Venäjä tai Kiina eivät tule ikinä uhraamaan USA-suhteitaan Syyrian kaltaisen pellevaltion takia. Nekin tietävät, ettei hallinto lepää kansan luottamuksen varassa, pikemminkin päinvastoin. Veikkaisin Syyrian hallinnon kaatuvan ilman, että NATO:n tarvitsee lähettää yhtäkään sotilasta maahan. (Näin periaatteessa, tokihan siellä on USA:n, ehkä muidenkin NATO-valtioiden tarkkailijoita ).

Iran joutuu kuitenkin Syyrian tulevan vallankumouksen jälkeen entistä enemmän yksin, mikä toki on hyvä asia.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Toope
Seuraa 
Viestejä28090

Moderaatio on nähtävästi lukinnut tuon "Euroopan islamisoitumisen aikataulu" -ketjun (?), joten laitan sitten tänne. Islamistit ovat saavuttaneet yli 70% Egyptin vaaleissa annetuista äänistä. HS:nkin mainostamat "maltilliset islamistit", eli terrorismiyhteyksistäänkin tunnettu Muslimiveljeskunta sai n. 43% äänistä. Mutta saudilaista salafismia (=pahamaineinen wahhabismi) lähentelevä Nour-puolue saa n. 30% arviolta äänistä.

Kuka lyö vetoa tuon maan positiivisen kehityksen puolesta? Minä en. Vaalit epäilemättä eivät ole täysin rehelliset, mutta kertoo tuo silti maan ilmapiiristä. Tukeudutaan mieluummin muhammedilaiseen traditioon kuin katsotaan tulevaisuuteen. Egyptissä tullee vielä "kivat" ajat vähemmistöille, kristityille ja naisille...
http://www.hs.fi/ulkomaat/%C3%84%C3%A4rivanhoillisille+islamisteille+odo...
http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-16007705

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Niin, siinä se arabikevät oli ja meni. En ole lainkaan yllättynyt siitä, että vanhoilliset islamistit voittivat vaalit. Nyt tullaan näkemään
islamismin romahdus, tosin se ottaa vuosikymmeniä. Niin kävi aiemmin kuitenkin myös arabisosialismille, jonka jälkeläisiä nämä
Baath ym -puolueet ovat.

Toope esittää seuraavia kannatuslukuja Egyptin vaaleista:

- Islamistit yli 70%
- Muslimiveljekset n. 43%
- Nour-puolue 30 %

Tämä tekee yhteensä noin 143% äänistä, ja vähän yli.

Vierailija

Persuilta nuo kuulostavat:

On launching the new party, the Muslim Brotherhood confirmed that it does not object to women or Copts in a ministerial post (cabinet),[10] although it deems both "unsuitable" for the presidency.[11] The group supports free-market capitalism, but without "manipulation or monopoly". The party’s political program would include tourism as a main source of national income.[12] The Freedom and Justice Party will be based on Islamic law, "but will be acceptable to a wide segment of the population," said leading MB member Essam al-Arian.[13] The party’s membership will be open to all Egyptians who accept the terms of its program.[14] The spokesperson for the party said that "when we talk about the slogans of the revolution – freedom, social justice, equality – all of these are in the Sharia (Islamic law)."[15] Although Islamist-dominated, the Freedom and Justice Party rejects Salafism.[16][17][18] The Salifis have subsequently accumulated a strong disdain for the Freedom and Justice Party.

Toope
Seuraa 
Viestejä28090
IFEUN_2.0
Toope esittää seuraavia kannatuslukuja Egyptin vaaleista:

- Islamistit yli 70%
- Muslimiveljekset n. 43%
- Nour-puolue 30 %

Tämä tekee yhteensä noin 143% äänistä, ja vähän yli.


Et varmasti ymmärtänyt väärin, ethän? Ei pitäisi tuollaiseen hölmöyteen edes vastata.

http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-16028949
Islamistit saavat yli 60% äänistä tämänhetkisen tilanteen mukaan.

BBC
The Muslim Brotherhood's Freedom and Justice Party won 36.6% of the 9.7m ballots cast last week, followed by the Salafist al-Nour Party with 24.4%.

Myös al-Wasat -puolue lähentelee islamismia. Aiemmat ennusteet veikkasivat yli 70%:n kannatusta, mutta +60% on aika hyvä sekin.
http://www.jadaliyya.com/pages/index/3331/egyptian-elections_preliminary...
Näyttää olevan islamisteille tulossa enemmistö. Muslimiveljeskunta ja salafistit vallassa, tuo ei voi päättyä muuten kuin hyvin.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat