Seuraa 
Viestejä9265

Olen jonkin verran katsellut kyseistä piirrossarjaa ja havainnut lukemattomia fysikaalisia mahdottomuuksia ja ristiriitoja. Nehän on veden alla.

- miksi voivat pudota siellä kuin kivi ilmassa?

- miten siellä voi sataa vettä ja lunta? Lumi muodosti myös hangen.

- nuotio paloi iloisesti, mutta sammui heittämällä vettä sangolla siihen.

- olivat kuolemassa nälkään yhdessä luolassa ja päättivät syödä toisensa ja vetivät jostain tyhjästä aina ties mitä jätti sämpylöitä ja ketsuppeja sun muuta joilla maustaa toveri. Mikseivät syöneet niitä lisukkeita joita vetelivät kokoajan tyhjästä esiin?

- siellä pohjalla kasvoi myös metsä

くそっ!

Sivut

Kommentit (25)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä32193

Meillä emäntä lainasi kerran kirjastosta lapsille kyseisen sarjan jaksoa. Kyllä se oli ehkä viimeinen niitti sille, että alan oikeasti uskoa länsimaisen kulttuurin pikaiseen tuhoon, kun paavopesusienisukupolvi nousee valtaan. Fysiikan puutteet voin vielä sietää piiretyssä lastenohjelmassa, mutta kyseinen tekele oli alusta loppuun täysin aivotonta kohellusta. En yleensä kannata minkäänlaista sensuuria, mutta joku raja sentään pitäisi olla, ja monet nykyiset lastenohjelmat ylittävät sen räikeästi. Tässä mainittu on kylla pohjanoteeraus kaikista minun näkemistäni.

Paavo Pesusieni on parasta animaatiota sitten Ren & Stimpyn.

Joku äiti oli tehnytkin jo valituksen kyseisestä sarjasta koska se oli liian surrealistinen pienille lapsille. Aiheuttaa kai skitsofreniaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Minusta Paavo Pesusieni oli alunperin aikuisten piirretty, niinkuin Southpark ja Ren & Stimpy. Päätöntä kohellustahan se on, mutta siinä on mukana sen laatuista huumoria, joka ei aukene lapsille. Ilmeisesti jossain vaiheessa linjaa muutettiin lastenohjelman suuntaan. No tykkään siitä silti. Se vedenalainen maailma ei kyllä ole kuin etäisesti viitteellinen. Minuakin häiritsi se alkuun, mutta taitaa olla ihan tahallista siinä.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

eek1
Mun mielestä lasten tulisi nähdä vain Hopeanuoli ja Leijona kuningas.Nykyisin on lastenohjelmat väkivaltaisia (kuten hopenuoli) kun ei ole enään kunnon julkisia hirttäjäisiä

Neutroni
Meillä emäntä lainasi kerran kirjastosta lapsille kyseisen sarjan jaksoa. Kyllä se oli ehkä viimeinen niitti sille, että alan oikeasti uskoa länsimaisen kulttuurin pikaiseen tuhoon, kun paavopesusienisukupolvi nousee valtaan. Fysiikan puutteet voin vielä sietää piiretyssä lastenohjelmassa, mutta kyseinen tekele oli alusta loppuun täysin aivotonta kohellusta. En yleensä kannata minkäänlaista sensuuria, mutta joku raja sentään pitäisi olla, ja monet nykyiset lastenohjelmat ylittävät sen räikeästi. Tässä mainittu on kylla pohjanoteeraus kaikista minun näkemistäni.Jos tuo ei ole sarkasmia, niin olet kyllä huumorintajuttomin jätkä ikinä!

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Marssilainen
Oli aikanaan ihan hyvä lehti.
Näyttää juuri sellaiselta sarjislehdeltä johon en ikinä edes koskisi. Ehkä kepillä voisin viskata nuotioon.

Ei näy edes paljaita tissejä naisella. Aika köyhää.

くそっ!

Toope
Seuraa 
Viestejä26048
Marssilainen
Oli aikanaan ihan hyvä lehti.


Tuli aikoinaan tuota luettua, hieno lehti. Kyseinen foto tosin ei anna parasta mahdollista kuvaa lehdestä.

Onko tämä tosiaan kemia/fysiiikka ja mat.-aiheissa, tuleeko vähän mieleen "Rillit huurussa".

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Neutroni
Seuraa 
Viestejä32193
kabus
Jos tuo ei ole sarkasmia, niin olet kyllä huumorintajuttomin jätkä ikinä!Myönnän kyllä huumorintajuttomuuteni. Varsinkaan täysin järjettömässä kohelluksessa en näe minkäänlaisia humoristisia piirteitä. En pystynyt siihen edes lapsena. Joku kuiva ja hillitty ammattivitsi ehkä menettelee aamuyöllä työpaikan pikkujouluissa.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Hopeanuoli oli lasten intiaanisarjakuva. Ajalle tyypillisesti lehdissä oli aina kerho, johon sai lapset lähettää kirjeitä. Niinkuin oli Mustanaamio ja Tarzan kerhot, niin oli Hopeanuolikerhokin. Sitten oli kaikenlaista materiaalia intiaanileikkeihin. Itse sarjakuva oli kevyen humoristinen ja seikkailullinen. Naapurin ipanoille tuo tuli ja luin jonkuverran siellä kylästellessä. Kaksi hassua lännenmiestä, toinen lihava ja toinen laiha oli minusta parhaat hahmot.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Neutroni
kabus
Jos tuo ei ole sarkasmia, niin olet kyllä huumorintajuttomin jätkä ikinä!Myönnän kyllä huumorintajuttomuuteni. Varsinkaan täysin järjettömässä kohelluksessa en näe minkäänlaisia humoristisia piirteitä. En pystynyt siihen edes lapsena. Joku kuiva ja hillitty ammattivitsi ehkä menettelee aamuyöllä työpaikan pikkujouluissa.http://www.iltasanomat.fi/terveys/aivot ... f-promolnk

Nyt aivotutkijat varoittavan paavo pesusienen haitallisista vaikutuksista.

Neutroni
Barbaari
Nyt aivotutkijat varoittavan paavo pesusienen haitallisista vaikutuksista.Kiitoksia, tämä pitää näyttää emännälle.Lapsille myös!

Manroid
Seuraa 
Viestejä389
kabus
Neutroni
Barbaari
Nyt aivotutkijat varoittavan paavo pesusienen haitallisista vaikutuksista.Kiitoksia, tämä pitää näyttää emännälle.Lapsille myös!

Näytin kans uutislinkkiä vaimolle, palaute tuli nopeasti, tämä on tiedetty paljon aikasemmin.

Ei sitten mulle kertonut? Olen katsellut aika monta jaksoa...

Neutroni
Varsinkaan täysin järjettömässä kohelluksessa en näe minkäänlaisia humoristisia piirteitä.Taitaa olla päivänpolitiikan seuranta sitten sulla aika vähäistä

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat