Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

http://www.autobild.fi/artikkeli/9323/t ... tso-video/

Renaultin tekniikkaa, mutta ei oo Tipparellun alkuperäistä tekniikkaa. 34 hv moottori korvattu jollain Turbomoottorilla renaultista.

Renault 5 moottori mistä väännetty 290 hv:tä

Sivut

Kommentit (21)

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265
Liittynyt16.3.2005

Onko näissä rellu-säikeissä kyse vedonlyönnistä vai mistä?
Humoristisia ne jossakin määrin ovat, mutta pohjimmiltaan palstalle huonosti sopivaa pelleilyä.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Liittynyt7.3.2006

Olisi mukavaa saada maailman jokainen rellu kulkemaan tuommoista vauhtia. Lähtö saisi tapahtua 10km korkeudesta ja maali sijaitsisi sitikkatehtaan kohdalla. Ongelmajätettähän siinä syntyisi, mutta lopputuloksen kannalta ihmiskunta jäisi voitonpuolelle.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

ovolo
Seuraa 
Viestejä6119
Liittynyt7.7.2007
Sepi
Onko näissä rellu-säikeissä kyse vedonlyönnistä vai mistä?
Humoristisia ne jossakin määrin ovat, mutta pohjimmiltaan palstalle huonosti sopivaa pelleilyä.Ei kai siinä muuta, kuin että tiäremiäs-hellu on innostunut ensimmäisestä rellustaan. Nuorella tytöllä kun on ensimmäinen isin ostama auto, niin tottakai siitä pitää foorumillakin kertoa.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29582
Liittynyt16.3.2005
Denzil Dexter
Luulen, ettei tipparellun kohdalla suurin ongelma ole moottorinvaihto vaan se, kuinka jymäyttää joku ajamaan tuota helvetinkonetta.Harvoin kahjojen ylitehoisten laitteiden keksijöillä on vaikeaa löytää vapaaehtoisia kokeilijoita. Nykyään, kun ei yliturvallinen maailma tarjoa vaarallisia haasteita, vapaaehtoisia on varmaan jonoksi asti, kun vaan vihjaa mahdollisuudesta testata 290 hv:n renua paikallisille nuorille miehille. Ennen vanhaan oli sentään esimerkiksi koelentäjien paikkoja auki tuon tuostakin. Niille annettin perseen alle 29000 hv ja jonkun lonkalta piirtämä alumiinihäkkyrä. Sitten vaan pilvien päälle testaamaan, miten aerodynamiikka pelaa yliäänilennossa ja monessako G:ssä siivet irtoavat.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Ite sillä tietenki ajetaan. Ite! Koko rempan ajan hykerrellään itekseen ja kuvitellaan ties millaisia kuvitelmia. Se huono vaihtoehto ei edes tule mieleen. Niinkuin Lassi kuvitteli lentävänsä potkurihatulla Lassissa ja Leevissä.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

syytinki
Seuraa 
Viestejä9287
Liittynyt18.8.2008
Sepi
Onko näissä rellu-säikeissä kyse vedonlyönnistä vai mistä?
Humoristisia ne jossakin määrin ovat, mutta pohjimmiltaan palstalle huonosti sopivaa pelleilyä.

Aivan oikein.

Pelleilyähän se pikkurellu on Skodan (turbodiesel) rinnalla.

No miettikkää sitä kun joku porssukuski painaa nilkka oikosena autobahnia ja peräpeiliin liimautunut tipparellu ei vaan jää ja baskeripäinen partajeesus moikkailee.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
tietää
No miettikkää sitä kun joku porssukuski painaa nilkka oikosena autobahnia ja peräpeiliin liimautunut tipparellu ei vaan jää ja baskeripäinen partajeesus moikkailee.Siinä voisi vituttaa jonkin verran. Tulla sellainen typerä olo.. autojen ylivirittäminen pitäisi kieltää lailla koska urheiluautojen pitää aina olla nopeimpia. Koska se on se niiden idea. Jos joku tipparellu jättäisi porssen niin se vaan olisi väärin. Ei se saa mennä niin. Miksi joidenkin pitää aina mennä pilaamaan kaikki säännöt. Kuten se että urheiluauto on nopeampi kuin lada. Eikun vittu jonkun pitää tuunata paskaladastaan joku helvetinkone joka 2500 hepallaan voittaa Veyronitkin. Ei niin saa tehdä se ei ole oikein.

Sama kuin hiiri olisi ottanut vähän steroideja ja tappaisi ja söisi kissan.

くそっ!

martin x
Seuraa 
Viestejä2009
Liittynyt17.10.2010
Ronron
tietää
No miettikkää sitä kun joku porssukuski painaa nilkka oikosena autobahnia ja peräpeiliin liimautunut tipparellu ei vaan jää ja baskeripäinen partajeesus moikkailee.Siinä voisi vituttaa jonkin verran. Tulla sellainen typerä olo.. autojen ylivirittäminen pitäisi kieltää lailla koska urheiluautojen pitää aina olla nopeimpia. Koska se on se niiden idea. Jos joku tipparellu jättäisi porssen niin se vaan olisi väärin. Ei se saa mennä niin. Miksi joidenkin pitää aina mennä pilaamaan kaikki säännöt. Kuten se että urheiluauto on nopeampi kuin lada. Eikun ***** jonkun pitää tuunata paskaladastaan joku helvetinkone joka 2500 hepallaan voittaa Veyronitkin. Ei niin saa tehdä se ei ole oikein.

Sama kuin hiiri olisi ottanut vähän steroideja ja tappaisi ja söisi kissan.
Vastus ei lähelläkään Veyronia, mutta urheiluauto kuitenkin.

http://www.youtube.com/watch?v=FohJ07xfc1o

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat