Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Terse!

Saako oheisella tavalla pysäköidä mitsun ♥ ? Mitsu on tuo siniharmaa kiitäjä. Kuva näkyy olevan Australiasta... Mutta siellä pätevät Suomen tieliikennelait. Ai niin, ja voisi perustella jotta minäkin paksukallo uskon.

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (47)

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

En kyllä tuosta kuvasta aivan täysin ehkä hahmota kaikkea. Ensinnäkään autoja ei saa pysäköidä väärälle puolelle katua, kuten kuvassa ilmeisesti oli. Jos tuossa nyt tarkoitetaan, että toisella puolella on psyköintikielto-kyltti, niin kyllä se käytännössä on silloin toisellakin puolella, muuten kannattaa tietysti valittaa. Ei ne niitä kylttien sijoittelua suunnittelevat henkilöt ole ihan täysiä idiootteja, vaikka niin voisi olettaakin. Melko hyvin sakot raukeaa, jos sen voi näyttää virheelliseksi. Yksi läheinen sai punaisia päin ajamisesta tulleen sakon kumottua, kun valot vaihtui neljän sekuntin sijaan kahdessa sekuntissa. Kaikkien muidenkin siitä tulleet sakot raukesivat.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29582
Liittynyt16.3.2005

Pysäköintikielto vaikuttaa vain sillä puolella tietä, jolla merkki on. Kaupungeissa on hyvin paljon katuja, joilla saa parkkeerata vain toisella puolella. Mutta pysäköidyn auton nokan pitää aina osoittaa suuntaan, jossa sillä puolella tietä ajetaan. Sen perusteella tuo on väärin ja siitä rapsahtaa käytännössä armotta sakko.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Australian liikennelaeista en tiedä muuta kuin että siellä on vasemmanpuoleinen liikenne. Mustat autot ovat siis ainakin oikein pysäköidyt, jos tuo on kaksisuuntainen tie.

Suomessa kai vain maitoautot saavat pysäköidä perä menosuuntaan, tai silloin kun kinokset estävät lainmukaisen pysäköinnin. Muualla Euroopassa on vapaampaa.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005
Vatkain
Miksi, oi miksi ei saa pysäköidä nokka väärään suuntaan?

Ehkä auton kääntäminen tai vastaantulevien kaistan ylittäminen pysäköitäessä tien toiseen laitaan on liian vaarallista.

ovolo
Seuraa 
Viestejä6121
Liittynyt7.7.2007
Vatkain
Miksi, oi miksi ei saa pysäköidä nokka väärään suuntaan?Venäjällä näyttäis saavan. On ainakin yleistä. Yleistä on myös pysäköidä auton nokka suojatiehen kiinni. Lienee sekin sallittua. Mielestäni kyllä suojatien ylittäjälle hengenvaarallista. Nämä mietteet Viipurin liikenteestä.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Samasta syystä kuin ei ole isoja valottomia risteyksiäkään, jotkut eivät vain osaa ajaa. Eli sen takia me saamme istua valoissa pitkien jonojen jatkoina, körötellään maanteillä ja autoja ei saa minnekään parkkiin, kun kerran autoilla saa ajaa kaiken maailman puolisokeat demontikot.

Venäläinen valoton risteys

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Liittynyt22.11.2007

Vatkain:

Jos ajat katua, jonka molemmille puolille on pysäköity autot nokka sinun menosuuntaan, miellät kadun yksisuuntaiseksi. Tämä tietysti korostuu kapeilla kaduilla. Siinä yksi syy siihen, ettei saa pysäköidä väärään suuntaan.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337
Liittynyt29.3.2005

Eihän voida tietää, miten se auto on siihen tuotu. Auto vie kuitenkin parkissa sen saman tilan, oli se kummin päin tahansa tai vaikka katollaan. Liikkeelle lähtö on eri asia, mutta onhan auto voitu vaikka paiskata kykloopin takataskusta siihen. Siksi on väärin sakottaa, jos on keula väärään suuntaan. No laki kumminkin kieltää parkkeeraamasta keula väärään suuntaan. Viivojen välissä taasen ei tarvi olla. Saa olla vaikka viivan päällä. Tämän opin, kun opiskelukaveri kolaroi parkkipaikalla.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Onko tuo yksisuuntainen katu? Ja jos on niin miten tuo mitsu on saatu tuohon asentoo ajamatta vastapalloon? Käkkäri parkki?

Tai sitten kaikki muut ovat tyrineet...

Ps. jaa toki jos se on Australiasta niin niillähän on väärällä puolella ratti eikö?

Pykälä on se että vastaan tulevien kaistalla ei tule sooloilla. Eräs parkki kurisioteetti kyllä on/oli olemassa jos omistaa Smart fortwo:n. Sen saa parkkeerata nokka kohti jalkakäytävää koska auto on niin lyhyt että se sopii mittojensa puolesta standardi ruutuun sivuttainkin.

Ding Ding
Vatkain
Miksi, oi miksi ei saa pysäköidä nokka väärään suuntaan?

Ehkä auton kääntäminen tai vastaantulevien kaistan ylittäminen pysäköitäessä tien toiseen laitaan on liian vaarallista.Näin on.
Yhden kolarin todistanut, oman auton takaa moinen lähti ja vastaantulijaan kopitti.
Vastaantulija oli nainen ja raksamies sai kai hämättyä hänen omaksi viakseen ja poistui paikalta ennenkuin ehdin hätiin pihalle itse...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat