Seuraa 
Viestejä45973

Mikä on kantanne prostitutioon?
Maailman vanhinta ammattia ei varmaan voi mitenkään lopettaa.
Voisiko yhteiskunta ottaa sen vastuulleen ja parantaa tilannetta. Nykyiselläänhän tämä "tukkuporras" eli sutenöörit hallitsevat tilannetta ja vievät rahat.
Itse työntekijät eli naiset ( tytöt ) ja pojatkin saavat vain mariginaalisen korvauksen palveluistaan.
Nykyinen "ammaattiyhdistys" tällä alalla on liian voimakas.
Voisiko valtiovalta ottaa huolehtiakseen asiasta?
Useat prostotuoidut on yhä enemmän tuotu jostakin ulkomailta ja mafia hoitaa paritusta, jättäen työntekijänsä surkeaan asemaan rahallisesti ja uran päätyttyä.
Huoran ja ammattijalkapalloilijan urathan ovt tunnetustti lähes yhteneviä ajalliseti, paitsi että futarit saavat paljon enemmän fyffeä loppuelämäänsä varten.
Joka haluaa puhua asian moraalisesta puolesta, niin s'il vous plait.
Puhun ainoastaan "länsimaisesta" prostotutiosta, koska yhteiskunnat suhtautuvat siiihen hyvin eri lailla ja joissakin maissa asia tyttöjen tai poikien suhteen on "uskontoon kirjoitettu".

Sivut

Kommentit (47)

Starman
Mikä on kantanne prostitutioon?Tulevaisuuden ala Suomessa. Työt vähenevät Suomesta, eikä sosiaaliturva koventuneiden poliittisten asenteiden myötä tule seuraamaan työttömyyden lisääntymisen myötä kasvanutta tarvetta sosiaaliturvalle. Kun paidanpesijöille on vain rajattu määrä töitä, on yhä useamman turvauduttava itsensä myyntiin.

Eli mikäs tässä, hyviä aikoja odotellessa.

Jos liiketoiminta tapahtuu molempien osapuolten vapaasta tahdosta, eikä siihen liity ihmiskauppaa, niin itselläni ei ole mitään prostituutiota vastaan. Prostituoitu tekee työtään siinä, missä lääkäri, sairaanhoitaja ja virkamieskin. Työ on kuitenkin hyvin erityislaatuista.

Vaikka marsseissa ulkokultaisesti lutkaillaankin, "länsimaisen prostituution" vastustamiseen liittyvät myös sen vaikutukset seksuaaliseen vallankäyttöön sekä kanamaiset kateudentuntemukset. Uskonnolliset ja konservatiiviset näkemyksetkin saattavat olla suhtautumista kaventamassa. Puhumattakaan, että seksuaalisuutta tarkastaeltaessa harvemmin lähtökohtana toimii pragmatiikka ja valitettavan usein hysteria.

Itseäni eivät prostituoidun palvelut kiinnosta, saisin muutenkin ja seksuaalisuuteni on voimakkaasti sitoutumiseen ja henkisensorttisen läheisyyteen sidoksissa. Tarkoitan: ensin kohdallani täytyy tapahtua yhdistyminen yläpäässä, ennen kuin voin harkita alapäiden yhdistymistä. Ymmärrän kuitenkin sellaisia, joilla halu ja saanti eivät kohtaa ja tästä syystä valitaan sitten prostituoidun palvelut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hubsu kirjoitti:

Eli mikäs tässä, hyviä aikoja odotellessa.
Hyviä aikoja ne ovat siihen saakka, kunnes alkaa tulla työhönosoituksia perseenmyyntiin.

Prostitutio tulee ilman muuta laillistaa, enkä voi käsittää tätä typeryyttä ettei sitä ole jo tehty. Mikäli Suomessa olisi bordelleja ihan laillisesti, tulee helposti mieleen muutamakin hyvä muutos nykytilanteeseen verrattuna:

1. Ujojen ja rumien ei enää tarvitsisi väijyä naisia puskassa ( elleivät sitten satu olemaan köyhiäkin)

2. Rikollisuus vähenisi kun sutenöörit joutuisi "kortistoon"

3. Ammattilaiset maksaisivat veroja.

4. Asiakkaista tallentuisi kameralle kuva ja ehkä muutakin tietoa. Prostituoitujen turvallisuus paranisi.

5. Prostituoidut voitaisiin velvoittaa säännöllisiin testeihin ja pakottaa kumin käyttöön potkujen uhalla. Potkut seuraisi myös tyrmäystipoista ja ryöstöistä. Asiakkaiden turvallisuus paranisi.

Tuossa nyt noi pääpointit, listaa kyllä voisi jatkaa tosi pitkään.

Kieltämättä laillistamisen puolesta näen selvästi enemmän hyötyjä yhteiskunnan kannalta noin keskimäärin. Niitä tuossa jo jonkin verran lueteltiinkin enkä nyt ala listailla sen enempää. Tunteella tätä hommaa on turha miettiä vaan yleisen hyödyn/haitan kautta.

Rikolliset kärsisivät tuosta (erinomaista) ja alalla työskentelevät sekä asiakkaat pääosin hyötyisivät (mitä nyt työntekijät joutuisivat alkamaan maksamaan veroja ja asiakkaiden kannalta hinnat sitten nousisivat, ......................mutta vaikka asianomaiset näkisivät nuo kohdat huonoina puolina, niin muiden kannalta nekin ovat vain plussaa... verotuloja tarvitaan vaikkapa terveydenhuollossa jatkossa ja paljon). Plus/minus luettelossa en mitenkään saa miinus kohtia suuremmiksi kuin plussia... eli mieluummin lailliseksi ja valvontaa työolosuhteisiin, tautitarkastukset yms. yms.

Mielelläni kuulisin niitä haittapuolia että paremmin ymmärtäisin vastustajiakin. Siis Raamattua ei jaksaisi kyllä kommentoida (oli sielläkin tosin kyseisen alan työntekijöitä ja paljon olikin), mutta muita pointteja voisi kyllä kuulla. Tosin jotenkin on tunne että tämäkin keskustelu on käyty kymmeniä kertoja ennenkin, ja mitäs uutta tästä nyt enää voi repiä.

pellonpekko

Rikolliset kärsisivät tuosta (erinomaista) ja alalla työskentelevät sekä asiakkaat pääosin hyötyisivät (mitä nyt työntekijät joutuisivat alkamaan maksamaan veroja ja asiakkaiden kannalta hinnat sitten nousisivat.
Ilmaisen eriävän mielipiteen.

Nykymuotoisesta prostitutiosta liian suuri osa on ihmiskauppaa. Tytöt voisi pitää hinnat oikein hyvin nykyisellä tasolla ja maksaa veronsa, silti niille jäisi enemmän näppiin kuin sutenöörien "verojen" jälkeen.

Näin ollen näkisin ettei suurta painetta hinnan korotuksille olisi.

Perinteinen naisen ammatti. Ostakaa suomalaisilta, kun ei niitä lehmiä parita kukaan muu kuin he itse. Rahat eivät mene silloin huumekauppaan eikä aseisiin, vaikka eihän se kuluttajan vika ole jos ihmisoikeudet eivät toteudu.

tiedoksi kaikille teille:
PROSTITUUTIO ON SUOMESSA LAILLISTA
... ainoastaan ostaminen paritetulta tai ihmiskaupan uhrilta on rikollista.

Rikoslain pykälät aiheesta:

9 § (24.7.1998/563)
Paritus

Joka hankkiakseen itselleen tai toiselle taloudellista hyötyä

1) järjestää huoneen tai muun tilan korvausta vastaan tapahtuvaa sukupuoliyhteyttä tai siihen rinnastettavaa seksuaalista tekoa varten tai kahdeksaatoista vuotta nuoremman lapsen tekemää, ilmeisellä tavalla sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaa tekoa varten,

2) vakiintuneena osana liiketoimintaansa majoittaa sellaiseen tekoon ryhtyvää ja siten olennaisesti edistää tekoa,

3) yhteystietoja välittämällä tai muuten markkinoi toisen sellaiseen tekoon ryhtymistä tietäen, että hänen toimintansa olennaisesti edistää teon toteutumista,

4) muuten käyttää hyväkseen jonkun ryhtymistä sellaiseen tekoon tai

5) viettelee tai painostaa toisen sellaiseen tekoon,

on tuomittava parituksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.
(9.7.2004/650)

Yritys on rangaistava.
9 a § (9.7.2004/650)
Törkeä paritus

Jos parituksessa

1) tavoitellaan huomattavaa taloudellista hyötyä,

2) rikos tehdään erityisen suunnitelmallisesti,

3) aiheutetaan tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella toiselle vaikea ruumiinvamma, vakava sairaus tai hengenvaarallinen tila taikka näihin rinnastettavaa erityisen tuntuvaa kärsimystä tai

4) kohteena on kahdeksaatoista vuotta nuorempi lapsi

ja rikos on myös kokonaisuutena arvostellen törkeä, rikoksentekijä on tuomittava törkeästä parituksesta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

Yritys on rangaistava.
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001[/quote]


Suomessa ei prostituutiossa ole ollenkaan ihmiskauppaa, sillä yhtään oikeata tapausta ei ole ilmennyt. Nykyiset prostituutiota käsittelevät lait ovat äärifeministien -säätämiä ja niiden tarkoitus on vainota prostituution harjoittajia ja vaikeuttaa heidän asemaansa. Nykyiset lait haittaavat prostitoitujen turvallisuutta.

Jokin aika sitten Suomessa rekisteröitiin ensimmäinen yritys, jonka toimialana on virallisestikin seksinmyynti.
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194683835501/artikkeli/ens...

Blogeja aiheesta:
http://naapurintyttoanaidaan.blogspot.com/
http://katariinaxxx.blogspot.com/
http://www.vuodensejase.blogspot.com

AvunTarpeessa
Prostitutio tulee ilman muuta laillistaa, enkä voi käsittää tätä typeryyttä ettei sitä ole jo tehty.Prostituutio on laillista, ainoastaan paritetuilta ja ihmiskaupan uhreilta ostaminen on kiellettyä.

AvunTarpeessa
1. Ujojen ja rumien ei enää tarvitsisi väijyä naisia puskassa ( elleivät sitten satu olemaan köyhiäkin)Seksinostaminen ei auta tarpeeseen väijyä naisia puskissa. Suurinosa asiakkaista on ukkomiehiä tai muuten parisuhteessa eläviä. Lisäksi seksinosto vaatii rahaa, joten persaukisten on turha vaivautua.

AvunTarpeessa
2. Rikollisuus vähenisi kun sutenöörit joutuisi "kortistoon"Prostituutiossa on tarpeellista, että tilat prostiituution harjoittamiseen, mainostuspalvelut internetissä, ajanvaraukset, prepaidit ja muut vastaavat olisi helppo hommata ja niissä joku voisi prostitoitua neuvoa. Näin on varsinkin ulkomaalaisten prostitoitujen kohdalla. Suomen rikoslaki tulkitsee kyseiset toimet kuitenkin paritukseksi, mikä heikentää prostitoitujen asemaa ja saattaa heidät vaaraan.

AvunTarpeessa
4. Asiakkaista tallentuisi kameralle kuva ja ehkä muutakin tietoa. Prostituoitujen turvallisuus paranisi.Suomessa ei prostitoituihin kohdistu sen enempää väkivaltaa kuin vaikkapa kassaneiteihin tai sairaanhoitajiin.

AvunTarpeessa
5. Prostituoidut voitaisiin velvoittaa säännöllisiin testeihin ja pakottaa kumin käyttöön potkujen uhalla. Potkut seuraisi myös tyrmäystipoista ja ryöstöistä. Asiakkaiden turvallisuus paranisi.Yhdynnät ja oraaliseksi tapahtuvat yleensä aina Suomessa kondomilla. Ryöstöjä ja tyrmäystippoja Suomessa ei tapahdu ikinä, älkää verrakko Thaimaan kokemuksianne Suomalaiseen prostituutioon.

AvunTarpeessa
Ilmaisen eriävän mielipiteen.

Nykymuotoisesta prostitutiosta liian suuri osa on ihmiskauppaa. Tytöt voisi pitää hinnat oikein hyvin nykyisellä tasolla ja maksaa veronsa, silti niille jäisi enemmän näppiin kuin sutenöörien "verojen" jälkeen.

Näin ollen näkisin ettei suurta painetta hinnan korotuksille olisi.
Suomessa ei ole tullut esille yhtään kunnollista seksiperäistä ihmiskauppatapausta, eli mihin perustat tämän ihmiskauppa toteamuksesi?

Eilen ehtoolla tuli oikein dokumentti aiheesta teemalta. Siinä ei kyllä oikein paljon ollut muuta kerrottavaa kuin, että prostitutio oli Suomessa laitonta. Kyllä kait se sitten on nykyään lallista. Kuten eräs apinadokumentti todisti että se taitaa olla väistämätön paha.
Sitähän se varmaan on. Laeilla ei taida olla suurta merkitystä.

Mikäli prostituutio valtiollistetaan siitä tulee entistä tylsempää ja voi jopa olla että sutenööreistä ja huorista tulee yleisiä hyökkäilyjen kohteita. Niinhän on käynyt kaikialla missä jokin toiminta otetaan yhteiskunnan haltuun. Yksityisen omistamia rakennuksia sabotoidaan vähemmän kuin julkisia. Lisäksi huorien ja sutenöörien palkkataso varmaankin laskisi yksityiseen sektoriin verrattuna. Samoin työtyytyväisyys laskisi ja työpaikkakiusaaminen yleistyisi (vrt. vastaavat tutkimukset valtion, kuntien ja seurakuntien työntekijöiden keskuudessa verrattuna yksityiseen sektoriin).

aksuVOIMAMIES
AvunTarpeessa
Ilmaisen eriävän mielipiteen.

Nykymuotoisesta prostitutiosta liian suuri osa on ihmiskauppaa. Tytöt voisi pitää hinnat oikein hyvin nykyisellä tasolla ja maksaa veronsa, silti niille jäisi enemmän näppiin kuin sutenöörien "verojen" jälkeen.

Näin ollen näkisin ettei suurta painetta hinnan korotuksille olisi.
Suomessa ei ole tullut esille yhtään kunnollista seksiperäistä ihmiskauppatapausta, eli mihin perustat tämän ihmiskauppa toteamuksesi?Se ettei ongelma ole nähtävissä esim. lööpeissä, ei tarkoita sitä ettei ongelmaa ole.

Suomessa työskentelevät venäläiset ovat ihan varmasti kaikki vapaaehtoisia, eikä Venäjän mafia pääse rahoista osille? Uskokoon ken tahtoo.

Miksei avio- tai avoseksi ole prostituutiota??

Ainahan kyse on vastavuoroisuudesta joko toisen tai toisen taholta. Ei prostituutiota tarvitse pultata välittömään rahankäyttämiseen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat