Seuraa 
Viestejä1013

Kenenkään pyytämättä Paavo "Mooses" Lipponen ilmoittautuu demareitten presidenttiehdokkaaksi. Jungner on viran puolesta ilahtuvinaan.
Eiköhän Lipponen, yhtenä Suomen euroon viennin pääarkkitehtinä Esko Ahon kanssa, ole jo tarpeeksi maamme "hyväksi" tehnyt.
Että kiitos vaan mutta ei kiitos.

---

Sivut

Kommentit (60)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5002

Jungner on sitä mieltä, että Lipponen olisi raikas tuulahdus presidenttikisaan:

– Toivon todella, että Lipponen lähtee ehdokkaaksi. Hän sähköistäisi sdp:n esivaalin ja mahdollisesti valituksi tultuaan olisi selkeästi uusi raikas tuulahdus koko presidentinvaalikisassa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... 90-luvulle

Minusta taas kyseessä olisi enemmänkin ummehtunut pöräytys.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Lipposella on ainakin selkeä positiivinen NATO -kanta (samoin kuin Jaakonsaarella). Niinistö, jota muuten ajattelin äänestää, hieman hoipertelee tämän asian tiimoilla.

Mielestäni on hyvä juttu jos Mooseskin ilmestyy markkinoille.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Aslak
Lipponen presidentiksi?

Jahaa näyttäs neonkonservatiivinen äärioikeisto olevan yhä hengissä !
Härskeintä Lipposessa on kai se, että heebo yrittää olla jonkinainen sosiaalidemokraatti. Tämä ei tarkoita, että mulla olisi jokin puoluekanta. Ehkä vaan se peli, jota nää playerit vetää. Paavokin on vanha kettu ja yrittää samaa kuin kaimansa keskustassa. Suomessahan tämä hyvinvointivaltion alasajo alkoi juuri Paavon aikana. Holkeri (R.I.P) & kumpp. tietenkin laittoi sen alulle, mutta Paavo lopulta laittoi sen täytäntöön laman 'loputtua'. Rankkaa olisi se, että hän tulisi nyt ulos sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta esim. vastakohtana Sauliin. Pave on luultavasti oikeistolaisempi kuin Niinistö on koskaan ollutkaan. Tämä ei ole neonkonservatiivisen äärioikeiston puolustamista. Tää on vaan peliä... Paavo voi olla siinä vaarallisen hyvä.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Presidentin vaalissa äänestän henkilöä, en puoluetta.

Ulkonäöllä on paljon väliä, koska tykkään katsella kun tasavallan presidentti tapaa itänaapurin johtohenkilöitä.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Saw
Presidentin vaalissa äänestän henkilöä, en puoluetta.Samoin.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Lipposessa kiteytyy ammattipoliitikon olemus täydellisesti. Pyllistää ja kumartaa joka suuntaan missä on itseään isompi kiho. Ja pyllistämistä en tässä takoita loukkauksena vaan enemmänkin kutsuna käydä sisään.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Lipponen olisi ehdokkaista ylivoimaisesti pätevin ulkopolitiikan osaamisessa ja omaa hyvät suhteet moniin maailman päättäjiin. Hän on vahvaluontoinen, kielitaitoinen ja edustava. Mies ei nöyristele, ei kumartele kuvia eikä sotkeudu lillukanvarsiin.

Jokohan niinistöillä valvotaan ensi yönä...?

Ei sentään ilmoittautunut presidentiksi niinkuin niinistö. Taitaa olla niin, ettei demareilla ole ketään muuta, joka laittaisi kampoihin niinistölle. Kyllä se paavo saa paljon puolueääniä. Veltto virtanen tai hakkarainen saattaisi saada nyt hyvin ääniä, kun kehissä alkaa olla vain kehäraakkeja. Laittaisivat nyt demarit sen kuseniinan kehiin niin saataisi sukupuolineutraali missikisa.

Il bueno, il bruno, il cattivo

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä8821

[size=85:i76d9j2z]Itsevaltiaissa Lipponen ja Niinistö tulivat hyvin toimeen, jopa veljellisesti. Presidentinvaaleissa toiselle kierrokselle selviävät kaksi todellista näyttöä antanutta kaverusta - Niinistö ja Lipponen, Paavo jää toiseksi ja kansa kiittää Paavoa ennenaikaisissa eduskuntavaaleissa.[/size:i76d9j2z]

[ ... nahkurin orsille joutunut kansa muistaa Lipposen runnoman palkkamaltin 1990-luvun lamahoidossa - syntyi vientiylijäämä, joka nosti Suomea ahdingosta. Velallinen muistaa kuinka Lipponen oli kokoomuslaisempi kuin kokoomuslaiset itse. Kansalaiset pitävät laajasti Lipposta varakekkosena, jolla voisi olla vähenevän tukan alla kykyjä hoitaa Suomi pois suosta - pääministerinä - jälleen! ... ]

Paavo Lipponen, Putinin ja Saksan hyvä kaveri valitaan demareiden presidenttiehdokkaaksi. Näin päättää SDP puoluevaltuusto, mitään jäsenäänestyksiä demareilla ei ole. Hyvä niin, sillä Paavossa on vanhemman valtiomiehen munaa enemmän kuin Eero Heinäluomassa, ja tuskin "liian älykäs" Erkki Tuomioja helsinkiläisenä maakuntademareita innostaa.

Presidentinvaalien toiselle kierrokselle nousevat Niinistö ja Lipponen. Lippponen siksi, että hänellä on kiistaton näyttö vaikeiden aikojen hoitokyvystä ja Niinistö siksi, että hänestä nyt vain satutaan pitämään. Niinistö oli erinomainen valtiovarainministeri Lipposen pääministerikaudella - aikoina, jolloin meillä meni huonosti ja nousu alkoi ---

Kaikesta huolimatta Niinistö valitaan presidentiksi

Lipponen saa komean kakkossijan. Samaan aikaan Jyrki Kataisen johtama, housunsa kastellut vettynyt sateenkaarihallitus ajautuu umpikujaan kykynemättömyyden ja tehtyjen suurien virheiden vuoksi. Suomi saa ennenaikaiset eduskuntavaalit. Kuinka ollakkaan demarit keksivät pyytää Mooses Lipposen kokeneena ja jämäkkänä valtiomiehenä vaaleihin ja kansa kiittää - kuten kiitti Niinistöä eduskuntavaaleissa 2007, kun hän hävisi niukasti edellisissä presidentinvaaleissa demareiden Tarja Haloselle.

Ennenaikaisista eduskuntavaaleista 2012 Lipponen valitaan 75.000 äänellä eduskuntaan ja demarit suurimmaksi puolueeksi. Kansa huutaa Lipposen pääministeriksi ja Jutta joutuu kansansuosikin edessä taipumaan. Suomi saa Lipposesta hätätilapääministerin, jolla on kyky ymmärtää, että Suomen etu on aina (kaikesta huolimatta) lähtöisin Saksasta ja Venäjältä.

Parivaljakko Lipponen - Niinistö, nuorine vaimoineen kohtaavat jälleen

Me siis näemme jo ensi vuonna parivaljakon Niinistö-Lipponen vallankahvoissa. Lipponen pääministerinä ja Niinistö presidenttinä, Sauli kuulemma ymmärtää, että Eurooppa-nato Saksan johdolla ja Venäjän jäsenyydellä on se oikea rauhantie. Lipponen ratkaisee Suomen energiapulmat tilaamalla Gazpromilta Helsingin kohdalta Itämeren kaasuputkesta haaran meille Suomeen.

Lipponen ei ole liian vanha, onhan hänellä alaikäisiä lapsiakin!

Tapahtuuko nyt ensi vuonna se "mahdoton" - voi toteutuakin, sillä Suomi ja me suomalaiset olemme nesteessä, koska vientimme takkuilee ja tarvitsemme jämäkkää nahkuria parkitsemaan ja tilkitsemään aiemmat velaksiantoreiät muualle, meille "hyödyttömään" Euro-Eurooppaan. Kuulemma Lipponen on jo ennakkoon opiskellut kiinan kieltäkin - ymmärtäen, että valtatuulet puhaltavat nyt idästä

Ilkka Luoma

[size=85:i76d9j2z]Sent:
Cc: haavisto@fin.la ; mari.kiviniemi@eduskunta.fi ; presidentti@tpk.fi ; ossi.sandvik@perussuomalaiset.fi ; erkki.tuomioja@formin.fi ; ville.niinisto@ymparisto.fi ; timo.laaninen@keskusta.fi ; taru.tujunen@kokoomus.fi ; mikael.jungner@sdp.fi ; timo.soini@eduskunta.fi ; jyrki.katainen@vnk.fi ; jutta.urpilainen@vm.fi ; paivi.lipponen@eduskunta.fi
Sent: Wednesday, August 10, 2011 10:42 AM
Subject: PRESIDENTTIMIELIPIDE 2012 - Mooses Lipposen paluu lain tauluineen kansanjohtajaksi[/size:i76d9j2z]...

Paavo Lipponen - mooseksen armosta jälleen kansanjohtajaksi

[size=50:i76d9j2z][7409/438526][/size:i76d9j2z]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat