Seuraa 
Viestejä45973

Itse suoriuduin tästä puuhasta puhtain paperein, miten muille kävi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (20)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä46545
Armitage
Itse suoriuduin tästä puuhasta puhtain paperein, miten muille kävi?

En minä mitenkään tarkoituksella viettänyt viinatonta kuukautta, mutta nyt ei sattunut mitään ryyppypippaloita. Nollalinjalla siis oltiin.

Miksi ihmeessä pitäisi viettää moista? Jos kokee että juo liikaa voi vähentää juomista milloin huvittaa. En juonut uutena vuotena yhtään sen enempää kuin normaalistikaan, joten mitään erityistä syytä kuukauden juomattomuuteen ei ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lipsui hieman tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna mutta siitä asti ole ollut ilman mikä on hyvä suoritus itselleni vanhana tapajuoppona

Echi
Miksi ihmeessä pitäisi viettää moista? Jos kokee että juo liikaa voi vähentää juomista milloin huvittaa. En juonut uutena vuotena yhtään sen enempää kuin normaalistikaan, joten mitään erityistä syytä kuukauden juomattomuuteen ei ollut.

Mulla oli aika päivittäistä kulutusta ennen tammikuuta, ja se alkoi jo tuntua väsymyksenä, joten teki mulle hyvää. ei tollaista tarvitsekaan jos ei ole mitään ongelmia alkoholin kanssa. Toisaalta, ei tehnyt kovinkaan tiukkaa olla juomatta, eikä vieläkään tunnu tarvetta, joten ehken ollut niin koukussa, vaikka tulikin juotua melkein päivittäin.

Vaalilaskennan aikana piti ottaa pulssintasoituskonjamiini, mutta muuten on promilletonta ollut elo. Viinipiirin kanssa käytiin taidenäyttelyissä.

Olen lisäksi laihdutellut tupakkalakon ja joulun tuomia kiloja pois.

Näin synnintekomahdollisuudet ovat todella vähäiset: Kiroilu on nykykieltä, vanhempani ovat aikapäiviä sitten maatuneet eikä kukaan rupea edes huorintekoon..

Koska paheiden summa on vakio, olen yrittänyt ahkerasti kahdehtia naapurini karjaa ja palvelijoita

Kuvaketjunkin veivät, vanhan ainoan ilon

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Oi Mummo, minkälaista karjaa naapurisi kasvattavat?

Itse olen niin satunnainen käyttäjä ja aniharvoin yli kohtuuden menevä (kontrollitarve!) että tipaton kuukausi kuulostaa jokseenkin turhalta. Nenä on kalpea muutenkin, pitäisiköhän ruveta juomaan että tulisi väriä?

Mutta juominen jäi satunnaiseksi liraukseksi viskiä satunnaisessa iltakaakaossa. Mikään ei lämmitä paremmin kuin tippa viskiä kuumassa kaakaossa, etenkin jos viski on sukulaiselta joululahjaksi saatua merkkiä, jota ei raakana (eikä paistettunakaan) joisi edes hengenhädässä.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Pieni runsasrotuinen koiranpoika heillä

Maksa-arvot ovat aina olleet ihen hyvät, mutta alkoholissa on paljon energiaa, jota täytyy painonpudotuksessa välttää.

Pienikokoinen ja eläkkeellä löhävä naisihminen saa laihduttaessaan syödä tosivähän. Jotta suojaravintoaineita tulisi riittävästi eikä nälkä iskisi, tyhjät kalorit pitää kiertää.

Muutama liikakilo on helpointa pudottaa alkuunsa. Tupakkalakko pienentää perusenergian kulutusta, joten syömisiä pitää vahtia entistä visummin. Kunhan liukkaus keväällä sulaa, pääsen taas kävelemään enemmän. Silloin voi poltetut kalorit tasata viinilasillisilla tai jopa kesäterassien oluilla.

Mummo
uneksija

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Tipaton tammikuu?!?

Ei koskaan ennen helmikuuta!!

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Tipaton piti, kuten on pitänyt koko elämäni ajan, ja jos periaatteissani pysyn niin myös tulee pitämään.

Tipaton piti kuten aina ennenkin. Haasteettomuuden takia lisäsin kofeiinittomuuden tammikuun askareisiin. Sen kanssa meinasikin sitten lipsua, mutta onnistuin.

Siinä teille muille kofeiininarkkareille haastetta

Ajattelin pitää huumettoman helmikuun ja murhattoman maaliskuun. Myös homoilematon huhtikuu on suunnitelmissa, ja tupakoimaton toukokuu. Eiköhan siinä ole kieltäytymistä alkuvuodelle tarpeeksi. Joten tammikuussakaan en tippaakaan ottanut, vaan pullotolkulla.

En pystynyt viettämään tipatonta tammikuuta, sillä tipoittain en ole koskaan
ottanutkaan, aina on pitänyt laskea lorottamalla. No, raskas työ vaatii raskaat huvit, mutta kontrolloitava välillä on, se on tosi.

Eihän tipattomuus ole absolle ongelma eikä mikään

kovilla pakkasilla repsahdin kyllä cappuccinoihin pahemman kerran, mutta sekin vaihe on jo ohi.

Kyllä meni perseelleen tipaton tammikuu. En kyllä yrittänytkään tuollaista. Päiväkirjasta piti oikein katsoa, mitä on tullut tammikuussa juotua.
No juu, kuusi pulloa kossua, 18 mäyräkoiraa, neljä pulloa punkkua ja kaksi valkkaria. Kolmena päivänä en ottanut mitään.

Valametti ryyppäs sahtia munasillaan nii laetettiin suomihaalikko paskahuussiin ja koko kylä heräsj.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Ei ollu tipaton tammikuu.
Tiputethin sillon kovilla pakkasilla Väärtin kans , no ainaki
puolen vuojen tarphet. Akat olthin makamas hermona.
Paskat se vallesmanni tuommosilla pakkasilla, eikä ees sen regit.
Mitä sitte jos oliski tukhet, olis lyöty pullo kourhan ja sanottu ; siinä
turvantukheita. Niin son tehty ennenki, varsinki jos joku on sattunu näkemhän hirvihomissa. Paistin ku olhan vieny , niin non turvat pysynhet ihmhellisesti tukossa . Ja kattoppa rietasta ei hirvet ole vähentynhet, eikä
sole kirkhan ostoksekkhan vähentynhet pitkäripasesta.
Niin että mitä vahinkoa son maka tapahtunu ? Häh?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat